Dodaj firmu

Best Plesni klub

Plesni klub Best nalazi se na Zvezdari. Naučite da plešete latino-američke i standardne plesove, kroz tečajeve ili individualne časove.
Pročitaj više

Olge Jovanović 18
Zvezdara, Beograd

Army Dance plesna škola

Plesna škola Army Dance, nalazi se u Beogadu. Jedna je od najpoznatijih i najstarijih plesnih škola, sa ciljem da polaznike nauči sve korake različitih plesova kako bi oni mogli da ih sami kombinuju u zavisnosti od prilike.
Pročitaj više

Resavska 28
Beograd

Victory Dance Studio

Victory Dance studio nalazi se na Novom Beogradu. Prvenstveno je škola hip hopa, urban streeta uz elemente drugih plesova. Kategorije plesnih timova čine mlađa deca, starija deca i odrasli.
Pročitaj više

Zemunska 5
Novi Beograd, Beograd

Dance With Me škola plesa

Plesna škola Dance with me je mesto na kojem ćete brzo savladati sve vrste plesova uz naše iskusne instruktore. Na Vama je samo da izaberete koji ples želite: salsu, rumbu, sambu, cha cha cha, valcer, tango, hip-hop, komercijalne plesoveImam...
Pročitaj više

Crnogorska 1
Savski venac, Beograd

Performa fitness & dance

Zaplešite u ritmu omiljene muzike, posetite Performa fitness & dance. Zaljubljenike u igru u našoj školi na Novom Beogradu očekuju različiti grupni i individualni kursevi plesa za sve generacije. Takođe, nudimo časove plesa za mladence i te...
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 94
Novi Beograd, Beograd

Plesna radionica Vračar

Plesni klub Vračar je plesni klub sa najdužom tradicijom i autentičnim opcijama za ples za početnike i profesionalce. Ples za parove, tečajevi za decu i odrasle, ProAm, formacijski ples, individualni časovi.
Pročitaj više

Sjenička 1
Vračar, Beograd

Plava zvezda edukativni centar

Edukativni Centar Plava Zvezda nalazi se na Voždovcu. Prostor je predviđen za produženi boravak dece, različite umetničke radionice van boravka i školu pripreme školaraca za umetničke srednje škole.
Pročitaj više

Franje Kluza 2b, Kaluđerica
Grocka, Beograd

Plesni studio Bounce

Plesni studio Bounce nalazi se na Vračaru. U ponudi su moderni plesovi Reaggeton, urban i tik tok dance, AFRODANCE, i drugi.
Pročitaj više

Radoslava Grujića 21
Vračar, Beograd

Škola Bolivud plesa Panna

Budite među prvima u našoj zemlji koji će zaplesati uz vesele ritmove indijske kinematografije u školi bolivudskog plesa Panna. Ovaj ples je izuzetno zabavan i pogodan za oba pola i sve uzraste. Časovi se održavaju na Novom Beogradu, a ples...
Pročitaj više

Milentija Popovića 1
Novi Beograd, Beograd

Cemu sluzi plesna radionica? Sva deca vole da đuskaju, međutim, neka su talentovanija od drugih, jer poseduju urođen osećaj za ritam. To se veoma brzo primeti, i najčešće su roditelji ti koji podstiču decu da se bave plesom, kako bi ovaj svoj talenat razvili do savršenstva.

Drugi razlog zbog koga je korisno upisati dete u plesnu radionicu jeste taj što je ples uvek poželjno znati – na raznim događanjima kasnije u životu (proslave Nove godine, kokteli, zabave, banketi...), često se praktikuje neka vrsta plesa, počevši od tanga do latinoameričkih ritmova.

Plesna radionica za decu

Dakle, da bi se vaše dete tokom odrastanja, puberteta i kasnije naravno, osećalo sigurnim u sebe kada se nalazi u velikom društvu, najbolji način je da savlada plesne korake. Plesne radionice vam nude sportsko-rekreativnu aktivnost kroz koju dete razvija jedinstven stil, pokret i gracioznost.

Osim jačanja samopouzdanja i boljeg snalaženja u većem društvu, ples je koristan i zbog pravilnog držanja tela, koordinacije pokreta, zbog izgrađivanja osećaja za ritam; takođe, bitno je i to što se mališani upoznaju sa raznim vrstama muzike, timski rade i druže se.

Učenje pokreta

Možete da se odlučite za razne vrste plesova od latino plesa, preko show dance-a, savremene igre i hip-hopa, klasičnog i modernog baleta, ili folklora i narodnih igara...

Šta god da je vaš izbor, na časovima se uče pokreti koji su svojstveni svakom plesu ili igri, i to na taj način da deca zavole vežbanje, pa često i kod kuće izvode iste pokrete, dovodeći time veštinu do perfekcije.

Plesni pokreti

Upravo plesni pokreti prave razliku između dobrih i lošijih plesača, i to mogu biti pokreti vratom, trupom, pokreti ramenima, kolenima, bokovima, pomeranje centralnog dela tela, širenje ruku...

Naravno, svi ovi plesni pokreti su u ritmu muzike i to je ono što daje posebnu draž kada posmatramo neki plasni par na podijumu.

Plesna radionica iskustva

Kao što smo naveli, deca dolaze u plesnu radionicu najpre da se druže, steknu nova iskustva, ali i da prošire znanja o muzici, vrstama plesova i slično.

Kada nauče plesne korake i pokrete, postaju značajno sigurniji u sebe, jer sada na nekoj školskoj proslavi ne moraju da stoje po strani ili da sede, već će biti u centru pažnje, dok svi okolo gledaju kako oni plešu.

Primera radi, ako se vaše dete bavi folklorom, ono će se upoznati sa kulturom svog naroda, izgradiće poštovanje prema tradiciji, oplemeniće sopstvenu duhovnost... Kao što smo naveli, kroz igru se razvijaju psiho-motorne spososbnosti, sinhronizuje se muzika i pokret, pa tako deca poboljšavaju držanje tela, kretanje, brzinu i preciznost.

Plesna radionica – cena:

Cene se u proseku kreću oko 1500 dinara, za časove dva puta nedeljno – u pitanju je plesni vrtić; za decu rekreativce, potrebno je platiti u proseku oko 2000 din. takođe za dva časa plesa nedeljno; kada je reč o takmičarima, cene su u rasponu od 2600 din. do 4800 dinara, u zavisnosti da li se održava tri, četiri ili šest časova nedeljno.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate plesne škole koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane