Dodaj firmu

Peciva i kolači Europek

Europek iz Valjeva je kompanija koja se bavi proizvodnjom i veleprodajom peciva i kolača. Nudimo Vam proizvode izuzetnog ukusa, izrađene po svim sanitarnim standardima i standardima kvaliteta.. Probajte ih i uživajte u njihovom očaravajućem ukusu.
Pročitaj više

Đerdapska 142
Valjevo

Kontakt MT pekara

Kontakt MT pekara iz Valjeva se bavi proizvodnjom hleba, svežeg peciva i kolača. Nalazimo se na adresi Ibarska 1 u Valjevu i tradicionalno pripremamo prave pekarske specijalitete. Probajte ih i uverite se u njihov kvalitet i ukus.
Pročitaj više

Ibarska 1
Valjevo

Pekara Mina Ristić

Pekara Mina Ristić iz Valjeva je raznovrsnom ponudom kvalitetnih peciva i nekim samo nama svojstvenim proizvodima uspela da stekne poverenje mnogobrojnih sugrađana. Svakodnevno se trudimo da naši sugrađane probudimo mirisom sveže pecenog peciva i da im ulepšamo dan.
Pročitaj više

25.juna 18
Valjevo

Poslastičarnica Rafaelo

Poslastičarnica Rafaelo iz Valjeva je kompanija čija je primarna delatnost proizvodnja svih vrsta kolača, sitnih kolača i torti sa razne svečanosti i skupove. Bavimo se proizvodnjom slatkih i slanih torti, raznih vrsta kolača i koktel peciva, izvrsnog izgleda i još boljeg ukusa.
Pročitaj više

Vojvode Mišića 79
Valjevo

Pekara Aures

Pekara Aures iz Valjeva nudi veliki izbor slatkih i slanih peciva koja će zadovoljiti i najprobirljivije ukuse. Oduvek smo insistirali na kvalitetu i dobroj usluzi, po čemu smo prepoznatljivi. Stavljamo akcenat na kvalitet kao i na to da je firma nastala kao porodična pekara. Smatramo da naš asortiman peciva zadovoljava i najprobirljivije ukuse.
Pročitaj više

Karađorđeva 120
Valjevo

Pekara Bambini

Ukoliko ste u potrazi za svežim i mirisnim zalogajem peciva sa domaćim ukusom, posetite pekaru Bambinu u Valjevu na adresi Đure Daničića 24. Tradicionalne recepture i iskustvo u kombinaciji sa savremenim tehnologijama rezultiraju fenomenalnim pekarskim specijalitetima kakve retko gde možete probati.
Pročitaj više

Đure Daničića 24
Valjevo

Pekara Domaće taze

Pekara Domaće taze iz Valjeva je osvojila srca sugrađana zahvaljujući dobrom ukusu i novim tehnologijama pripreme hrane. U naše proizvode ugrađujemo samo najkvalitetnije sirovine i neprekidno radimo na razvoju novih proizvoda koristeći najbolje tehnike, iskustvo, znanje i tradiciju.
Pročitaj više

Karađorđeva 118
Valjevo

Pekara Nana 23

Pekara Nana 23 iz Valjeva je mala pekara koja je preko noći osvojila srce Valjevčana svojim originalnim i toplim, uvek svežim specijalitetima. Posetite nas u Valjevu na adresi Kneza Miloša 65 i uživajte u mekim i mirisnim pecivima.
Pročitaj više

Kneza Miloša 65
Valjevo

Pekara Sistem Todorović

Pekara Sistem Todorović iz Valjeva nudi široku lepezu proizvoda, od osnovnih do specijalnih vrsta hlebova, sve vrste peciva (belo pecivo, dansko pecivo, štrudle, pite, krofne, sve vrste bureka i dr.) pa do programa zamrznutih proizvoda. Nudimo i proizvode koji prate verske običaje.
Pročitaj više

Kej bb
Valjevo

Pekara Đurić

Pekara Đurić iz Valjeva je kompanija koja se bavi proizvodnjom svežeg hleba, peciva i kolača. Proizvodni asortiman naše pekare obuhvata široki asortiman pekarskih i poslastičaskih proizvoda. Ulažemo u tehnološke procese i usavršavanje kadra, optimizaciju i modernizaciju proizvodnje, a na prvom mestu zadovoljstvo naših kupaca
Pročitaj više

Užička 85
Valjevo

Pekara Rosetti

Pekara Rosetti iz Valjeva proizvodi veliki izbor vrsta pekarskih proizvoda. U početku se naša pekara bavila proizvodnjom hleba i peciva, a kasnije proizvodnjom kolača i univerzalnih kora za pite, gibanice i baklave. Od najboljeg brašna mesimo pecivo po proverenim receptima.
Pročitaj više

Knez Mihailova 64
Valjevo

Pekara Dan Group

Pekara Dan Group iz Valjeva je kompanija čija je primarna delatnost proizvodnja makarona, rezanaca, peciva, kus - kusa i sličnih proizvoda od brašna. U proizvodnji koristimo isključivo sirovine visokog kvaliteta po najsavremenijm tehnologijama i svim sanitarnim standardima.
Pročitaj više

Radisava Milušića 8
Valjevo

Pekara Braća Todorović

Pekara Braća Todorović iz Valjeva svakodnevno sugrađane snabdeva svežim pecivima i kolačima jedinstvenog ukusa. Spojili smo iskustvo dobrih ukusa i nove tehnologije pripreme hrane. Oduvek smo insistirali na kvalitetu i dobroj usluzi, po čemu smo prepoznatljivi. Stavljamo akcenat na kvalitet kao i na to da je firma porodična. Smatramo da naš asortiman peciva zadovoljava i najprobirljivije ukuse.
Pročitaj više

Pop Lukina 26
Valjevo

Sestre Kovačević proizvodnja smrznutog testa

Sestre Kovačević iz Valjeva je kompanija čija je primarna delatnost proizvodnja svih vrsta kora, testenina i lisnatog testa. Naš proizvodni asortiman čine: Kore; Slatki proizvodi od lisnatog testa; Slani proizvodi od lisnatog testa; Domaća testenina; Dijetalni program
Pročitaj više

Janka Veselinovića 10
Valjevo

Pekara Lukić

Pekara Lukić iz Valjeva se bavi pekarskim zanatom dugi niz godina. Naši pekarski proizvodi su proizvedeni od najkvalitetnijih sirovina. Mnogo pažnje u odabiru namirnica, priprema po tradicionalnim receptima i posvećen odnos osoblja, učiniće da uživate u našim proizvodima
Pročitaj više

Dr. Pantića 92
Valjevo

Sln Group pekarski proizvodi

Sln Group jekompanija koja se bavi proizvodnjom širokog asortimana pekarskih proizvoda. Nudimo Vam veliki izbor svežeg i mirisnog hleba, peciva i kolača. Posetite nas u Valjevu na adresi Birčaninova 12 i uverite se u kvalitet i izvrsni ukus proizvoda iz naše radinosti.
Pročitaj više

Birčaninova 12
Valjevo

Luka pekara

Pekara Luka iz Valjeva Vam nudi širok asortiman slanih i slatkih peciva. Svežina, kvalitet i brza besprekorna usluga ono su čime se ponosimo. U proizvodnji peciva ne koristimo aditive, emuglatore, poboljšivače ukusa, konzervanse i boje. Proizvodimo isključivo po receptima starih majstora.
Pročitaj više

Donjograbovačka 131
Valjevo

Pekara Tofilovski

Pekara Tofilovski iz Valjeva svoje sugrađane svakodnevno obraduje svežim pecivima opojnog mirisa i ukusa. Zahvaljujući veštim rukama naših majstora i tradicionalnim receptima pripreme stekli smo veliki broj zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Vladike Nikolaja 139
Valjevo

Pekara Testoteka

Pekara Testoteka tradicionalno svoje sugrađane snabdeva uvek sveži i mirisnim pecivima visokog kvaliteta. Posetite nas i uživajte u našim specijalitetima izvrsnog ukusa. Garantujemo da žete se svakoga dana vraćati jer ćete biti očarani fenomenalnim ukusima proizvoda iz naše pekare.
Pročitaj više

Dr. Pantića 24
Valjevo

Pekara Dragojević

Pekara Dragojević iz Valjeva se bavi proizvodnjom i prodajom: hleba, peciva, zaleđenog peciva, slavskih kolača i slatki kolači, kompletan posni program peciva na vodi. Svakodnevno sugrađane obradujemo širokim asortimanom peciva visokog kvaliteta.
Pročitaj više

Knez Mihailova 77
Valjevo

Pekara MMT Prof

Pekara MMT Prof iz Valjeva je pravo mesto za ljubitelje pravog bureka, raznovrsnih peciva i uvek svežeg hleba. Trudimo se da neodoljivim ukusima svojih proizvoda i ljubaznošću usluživanja zadovoljimo potrebe naših sugrađana
Pročitaj više

Radomira Đurđevića 8 a
Valjevo

Pekara Obrenović

Već dugi niz godina smo tu za Vas i trudimo se da opravdamo Vaš izbor i poverenje, pa tako, svakoga dana spremamo veliki izbor uvek svežeg bureka i ukusnih peciva. Svako pecivo je brižljivo pripremljeno, tako da vam svaki zalogaj ostane u pamćenju, da sa svakim zalogajem želite sve više da se ponovo vratite.
Pročitaj više

Đerdapska bb
Valjevo

Pekara Mladenović

Pekara Mladenović je osnovana 1992. godine. Počela je sa radom kao zanatska radnja sa dva radnika. Tih godina je bilo teško i veoma nezahvalno vreme za početak sopstvenog biznisa. Pekara Mladenović je dugo vremena snabdevala samostalne trgovinske radnje, a 2003.godine počinje sa svojim prvim maloprodajnim objektom.
Pročitaj više

Knez Mihailova 20
Valjevo

Pekara Domino

Pekara Domino iz Valjeva tradicionalno surađanima nudi široki asortiman proizvoda. Svakodnevno Vas obradujemo velikim izborom hleba, peciva, kolača, torti zavodljivog ukusa. Nemoguće je proći pored naše radnje a ne osetiti mirise slasnih pekarskih poslastica.
Pročitaj više

Vladike Nikolaja bb
Valjevo
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
22.06.2020 20:12

Ne znam kakve su kore, ali su kese u koje ih pakuju najsmrdljivija hemija koja postoji, sramota!!!

Gorica Markovic
02.01.2017 01:56

molim vas obezbedite vise vasih kora za baklavu u Kraljevu.
bilo h je u max-iju ali sada jako retko.
savrsene su.
pozdrav, gorica

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane