Dodaj firmu

Apelina Pekara

Apelina Pekara iz Sremske Mitrovice je mesto gde svraćate svakog jutra i kupujete najbolji hleb. Ne postoji prolaznik kojeg neće zadržati prijatni miris svežeg peciva koji se širi ulicama naseg grada. Ogroman izbor slatkih i slanih peciva, sendviča, pica, kolača i najboljeg bureka zadovoljice ukuse i najprobirljivijih građana. To je mesto bez koga ne možete i kome se svaki dan vraćate, mesto gde se osećate prijatno kao kod svoje kuće.
Pročitaj više

Arsenija Čarnojevića 53
Sremska Mitrovica

Šaragino pecivo

Šaragino pecivo je pekara iz Sremske Mitrovice koja je uspela da sjedini tadicionalna iskustva i recepte i nove tehnologije pripreme hrane. Zahvaljujući tome, prepoznatljivi smo po slanom i slatkom pecivu dobrog ukusa. Svojim mušterijama svakoga dana nudimo samo najbolje, s ljubavlju pravljene proizvode.
Pročitaj više

28.avgusta bb
Sremska Mitrovica

Pekara Ekopeko

Pekara Ekopeko iz Sremske Mitrovice svojim mušterijama nudi sve vrste hleba, slatkih i slanih peciva. Naša proizvodnja predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, i kao takva rezultira fenomenalnim specijalitetima. Posetite nas na adresi Sremskog fronta 58 i uživajte u čarolijama naših pekarskih majstora.
Pročitaj više

Sremskog fronta 58
Sremska Mitrovica

Pekarska radnja Dejana

Pekarska radnja Dejana iz Sremske Mitrovice svakodnevno svoje komšije obraduje mirisom i ukusom sveže ispečenog hleba i peciva. Asortiman naše pekare svakodnevo se uvećava, i svakoga dana možemo da Vam ponudimo veliki izbor najraznovrsnijih proizvoda vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Prvog novembra 215
Sremska Mitrovica

Pekara Jovica

Pekara Jovica iz Laćarka u ponudi ima širok asortiman pekarskih proizvoda koji je postao prepoznatljiv kod naših kupaca, koji nam se uvek, zadovoljno vraćaju. Posetite nas na adresi Planinska bb i probajte nešto iz širokog asortimana slanog i slatkog programa peciva, kao torti i kolača. Garantovano će sva Vaša čula biti opijena mirisni poslasticama iz naše proizvodnje.
Pročitaj više

Planinska bb
Sremska Mitrovica

Parna Pekara

Parna Pekara iz Sremske Mitrovice svakoga dana nudi veliki izbor svežeg i mirisnog peciva. Posetite nas i osetite ukus peciva pripremljenog na tradicionalan način. Postaćemo deo Vaše svaodnevnice. Nalazimo se na adresi Zmaj Jovina 29.
Pročitaj više

Zmaj Jovina 29
Sremska Mitrovica

Pekara Šaragin hleb

Pekara Šaragin hleb iz Sremske Mitrovice svakodnevno svojim sugrađanima nudi razne vrste peciva od belog, integralnog i kukuruznog brašna, slatke i slane pite, sitne kolače i sokove, kao i veliki izbor sendviča. Uvek sveže i ukusno! Posetite nas i probajte!
Pročitaj više

Lale Stankovića bb
Sremska Mitrovica

Pekara Dućan 29

Pekara Dućan 29 iz Sremske Mitrovice se bavi proizvodnjom hleba i peciva, proizvodnjom kolača, pita, gibanica i baklava. Posetite nas na adresi Draginje Nikšić 2 i ućivajte u slasnim, mirisnim i uvek svežim proizvodima iz naše proizvodnje. Peciva koja proizvodimo s ljubavlju, zavešće sva Vaša čula.
Pročitaj više

Draginje Nikšić 2
Sremska Mitrovica

Pekara Čatlov

Pekara Čatlov Vam nudi uvek sveze pecivo i najbolje pekarske proizvode u Martincima i okolini. Spojili smo iskustvo dobrih ukusa i nove tehnologije pripreme hrane. Dobar kvalitet i širok asortiman prati savremena tehnološka oprema, a uz savremenu opremu potrebni su i obrazovanje i stručni radnici
Pročitaj više

Železnička 126
Sremska Mitrovica

Pekara Božur

Pekara Božur iz Sremske Mitrovice je već dugi niz godina tu za Vas. Trudimo se da opravdamo Vaš izbor i Vaše poverenje, pa tako svakodnevno s ljubavju pripremamo široki svežeg bureka i ukusnih peciva. Posetite nas u Sremskoj Mitrovici na adresi Svetozara Miletića 151 i uživajte u fenomenalnim specijalitetima iz naše pekarske radionice
Pročitaj više

Svetozara Miletića 151
Sremska Mitrovica

Pekara Mare

Pekara Mare iz Sremske Mitrovice se godine trudi da neodoljivim ukusima svojih proizvoda i ljubaznošću usluživanja zadovolji potrebe svojih sugrađana. Posetite nas na adresi Kralja Petra Prvog 13 u Sremskoj Mitrovici i uživajte u izvrsnim pecivima iz naše proizvodnje.
Pročitaj više

Kralja Petra Prvog 13
Sremska Mitrovica

Pekara Food house

Pekara Food house iz Sremske Mitrovice tradicionalno nudi najkvalitetnije i najukusnije, uvek sveže pecivo u gradu. Ljubiteljima uvek svežih peciva preporućujemo da svrate do nas i isprobaju proizvode iz naše obimne ponude, koji će probuditi sva njihova čula. Nalazimo se na adresi Ćire Milekića 7. Prijatno!
Pročitaj više

Ćire Milekića 7
Sremska Mitrovica
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane