Dodaj firmu

Hart pecivara

Pecivara Hart nudi najveći izbor pekarskih proizvoda u Šapcu u kojima možete da uživate u svako doba dana. Bilo da su Vaš izbor pite, peciva, burek, kolači ili hrono program, sigurni smo da ćete biti oduševljeni ukusom naših proizvoda koji ne sadrže aditive i veštačke dodatke.
Pročitaj više

Gospodar Jevremova 49, Karadjordjeva 64
Šabac

Naj Naj Lepinje

Naj Naj lepinje su uvek sveže i vruće, dostupne u 9 lokala u Šapcu. Proizvode se 24 sata dnevno i uvek se isporučuju vruće. Možete ih nabaviti u nekoliko pekara u Šapcu ili naručiti u sklopu vaše ponude ukoliko imate restoran, kafić, hotel ili se bavite ugostiteljstvom
Pročitaj više

Jovana Cvijića 48
Šabac

Hit Lepinjice

Hit Lepinjice u Šapcu idu uz svako jelo. Vruće, tople, mekane, možete ih poručiti za svoju trpezu ili ponudu u restoranu
Pročitaj više

Stojana Novakovića 27
Šabac

Perišić proizvodnja hleba i peciva

Perišić se već duže od deset godina bavi proizvodnjom peciva, hleba i kolača. Naši proizvodi su uvek sveži, mirisni i ukusni. U ponudi imamo i posne proizvode. Ispunjavamo sve najnovije standarde u proizvodnji. Posetite nas na adresi Dobropoljska 3 u Šapcu ili nas kontaktirajte putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Dobropoljska 3
Šabac

Pekara Đermanović proizvodnja hleba i peciva

Pekara Đermanović se bavi proizvodnjom i prodajom hleba, peciva i kolača, raznih vrsta. U ponudi imamo i pite i gibanice. Naše proizvode preko petnaest godina uspešno plasiramo na tržište. Možete nas kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Kneginje Zorke 7 u Šapcu.
Pročitaj više

Kneginje Zorke 7
Šabac

Dragana S hleb i pecivo

Naša firma se bavi proizvodnjom i prodajom hleba, peciva i kolača. U ponudi imamo domaći i industrijski hleb kao i veliki izbor peciva. Naši proizvodi su uvek sveži. Posetite nas na adresi Popa Karana 21 u Šapcu ili nas kontaktirajte putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Popa Karana 21
Šabac

Tartan abb proizvodnja hleba, peciva i kolača

Naša firma se bavi proizvodnjom hleba, peciva i kolača. Naš najprepoznatljiviji proizvod je smrznuto pecivo, koje možete jako brzo spremiti. Veliki broj zadovoljnih klijenata govori o kvalitetu naše robe. Posetite nas na adresi Đukanovića Sokak 1 u Šapcu ili nas pozovite putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Đukanovića Sokak 1
Šabac

Tpm trgovina hlebom i kolačima

Mi smo kompanija koja se već dugi niz godina bavi proizvodnjom i prodajom hleba, testenine, kolača i drugih slatkiša. U ponudi imamo uvek sveže i ukusne proizvode, od kvalitetnih sastojaka. Svoje porudžbine možete obaviti putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Andrije Glišića 42 u Šapcu.
Pročitaj više

Andrije Glišića 42
Šabac

Rad-nik

Već dugi niz godina se bavi proizvodnjom opreme namenjene pekarama, mlinovima i opekarskoj industriji. Na zahtev naših klijenata servisiramo opremu na terenu. Posedujemo veliki lager rezervnih delova tako da se eventualni kvarovi otklanjaju brzo i lako. Posetite nas na adresi Uskočka 49 u Šapcu ili nas pozovite putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Uskočka 49
Šabac

Vio-05 pekara

Vio-05 se već dugo godina bavi proizvodnjom hleba i peciva. Trudimo se da naši proizvodi uvek budu sveži i topli. Veliki broj naših redovnih klijenata je pokazatelj našeg kvaliteta. Posetite nas na adresi Mocarova 5 u Šapcu ili nas pozovite putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Mocartova 5
Šabac

Solunac-1 proizvodnja hleba i peciva

Solunac-1 je pekara koja je dugi niz godina prisutna na trištu. Kod nas možete pronaći razne vrste ukusnih peciva, kao i uvek svež domaći hleb. U ponudi imamo i razne pite i burek. Posetite nas na adresi Vojvode Janka Stojićevića 42 u Šapcu ili nas pozovite putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Janka Stojićevića 42
Šabac

Mpc hleb i peciva

Mpc je pekara koja proizvodi sve vrste peciva i hleb. Odlikuje nas vrhunski kvalitet naših proizvoda. Peciva su nam filovana najkvalitetnijim sastojcima po kojima se razlikujemo od drugih. Pozovite nas na navedene telefone ili nas posetite na adresi Prote Smiljanića 75 u Šapcu.
Pročitaj više

Prote Smiljanića 75
Šabac

Rand-m 1993 pekara

Dugo godina se bavimo pekarskim zanatom. Kod nas možete kupiti uvek svež domaći hleb i razne vrste peciva i pita. Posebno se ponosimo našim burekom. Vašu hranu ponesite kući ili možete jesti kod nas. Posetite nas na adresi Kralja Milutina 3/23A ili naručite putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Kralja Milutina 3/23A
Šabac

Vlat 2 pekara

Ovim poslom se bavimo peko četvrt veka i važimo za prave majstore zanata. Kod nas uvek možete pronaći sveža peciva i hleb. U našim proizvodima možete uživati u prijatnom ambijentu u zatvorenom ili otvorenoj bašti. Kontaktirajte nas telefonom ili nas možete posetiti na adresi Kralja Milutina 144 u Šapcu.
Pročitaj više

Kralja Milutina 144
Šabac

Klas-Milošević prodaja mlinskih proizvoda

Pretežno se bavimo prodajom mlinskih i srodnih proizvoda na veliko i malo. U svom portfoliju imamo veliki broj zadovoljnih kupaca. Uvek se vodimo kvalitetom roba i usluga. Posetite nas na adresi Mačvanska 47 u Šapcu ili nas pozovite putem navedenih telefona.
Pročitaj više

Mačvanska 47
Šabac

Veselinovići

Kompanija Veselinovići iz Šapca je poznata po distribuciji i servisu opreme za pekare, mesare, mlekare i poslastičare. Bilo da Vam je potrebna nova oprema ili želite da Vašu postojeću opremu osvežite i doterate, stručni tim kompanije Veselinovići Vam stoji na raspolaganju. Posetite nas i uverite se u naš kvalitet ili nas pozovite na navedene telefone i biće Vam pružene sve informacije.
Pročitaj više

Jaračkih žrtava 51
Šabac

DPS Klas Group mlinska industrija

DPS Klas Group je Vaš pouzdan partner bilo da koristite naše usluge skladištenja žitarica ili ste kupac svih vrsta semenske robe, najpopularnijih vrsta đubriva i sezonskih žitarica, koje možete pronaći kod nas. Prodajemo i različite tipove brašna. Možete nas kontaktirati putem navedenih telefona ili nas posetite na adresi Savska 8 u Šapcu.
Pročitaj više

Savska 8
Šabac
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
22.04.2024 23:15

Lepinje smo videli u prolazu, morali smo da probamo. Samo ću reći da je ukus izvanredan!!!

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane