Pik Group

3.0 | 8 ocena
Ulica: Trgovačka 16a, TC Mondo, lokal 2
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Pik Group
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.pikgroup.rs

O nama

PIK GROUP

PiK Group doo Beograd svoju delatnost usmerava u tri pravca:

 • Profesionalni otirači i industrijske podloge
 • Moderna linija brzih sušača za ruke
 • Saobraćajni program

Naša želja je da Vam ponudimo samo vrhunski kvalitet proizvoda. Iz tog razloga smo se opredelili za saradnju sa vodećim kompanijama u ovoj oblasti. Mi smo regionalni zastupnici holandske kompanije Notrax, kao jednog od lidera u profesionalnim otiračima, ergonomsko-bezbednosnim podlogama i saobraćajnom programu. Takođe, za teritoriju Srbije smo predstavnici i drugih kompanija, kao što su Nofer iz Španije, AV Medical iz Češke Republike i druge.

Profesionalni otirači na ulazu u objekat veoma su korisni, zato što sprečavaju unos fine ili grube nečistoće u objekat, čime se produžava vek trajanja podnih obloga. Takođe, otirači zbog svoje velike moći upijanja imaju i bezbednosnu funkciju, zato što u kišnim i zimskim danima sprečavaju klizanje i padove. Ukoliko i Vi želite da ulepšate Vaš poslovni prostor otiračima vrhunskog kvaliteta, preduzeće PiK Group je prava adresa za Vas.

U zavisnosti koje su Vaše potrebe, možete izabrati neki od vrhunskih profesionalnih otirača holandske kompanije „Notrax“:

 • Otirači za spoljašnju upotrebu
 • Otirači za unutrašnju upotrebu
 • Štampani otirači
 • Ugradni/Nadgradni aluminijumski i gumeni otirači

PiK Group otirači napravljeni su od najkvalitetnijih materijala. To garantuje postizanje maksimalnih rezultata bilo da je reč o održavanju čistoće, zaštiti podova, bezbednosti i sigurnosti Vaših zaposlenih, gostiju ili kupaca. Svi otirači su prilagođeni Vašim potrebama i zadovoljavaju standarde. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu proizvoda, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem klijenata, tako da naši otirači sada krase mnoge prodavnice, hotele, kuhinje, tržne centre, poslovne objekte...

Pored profesionalnih otirača, od kompanije Notrax u ponudi imamo i ergonomsko-bezbednosne podloge. U ovoj kategoriji Vam možemo ponuditi sledeće proizvode:

 • Ergonomsko-bezbednosni otirači
 • Otirači za fabrike hrane i ketering
 • Higijenski otirači
 • Dezinfekcioni otirači
 • Antistatički otirači
 • Gumene podloge

Preduzeće PiK Group Beograd predstavlja Vam još jednu grupu vrhunskih proizvoda iz svoje ponude, a to su brzi sušači za ruke španske kompanije „Nofer“. Ovi moćni sušači za ruke predstavljaju idealno „eco-dry“ rešenje, zato što nemaju grejače, već funkcionišu uz pomoć strujanja vazduha velikom brzinom. To omogućava znatnu uštedu energije.

U našoj ponudi možete pronaći dve grupe vrlo popularnih sušača za ruke:

 • Sušači za ruke „Hand Below“ – ruke se prilikom sušenja stavljaju ispod sušača
 • Sušači za ruke „Hand In“  – ruke se prilikom sušenja stavljaju u sušač

PiK Group sušači za ruke rade pomoću sistema sa infracrvenim senzorima. Oni aktiviraju sušač tek kada se detektuju ruke. Celokupno sušenje ruku traje od 10-15 sekundi, bez ikakvog kontakta sa sušačem, zahvaljujući čemu je omogućen efikasna antibakterijska zaštita. Ovaj tip sušača odličan je izbor za prostorije sa velikim prometom ljudi, kao što su: kompanije, kafići, restorani, hoteli, moteli, razne javne ustanove.

PiK Group sušači za ruke su najbolji izbor za Vaše preduzeće ili ugostiteljski objekat

U nastavku priče o zaštitno-bezbednosnim proizvodima, možemo Vam ponuditi sledeće iz našeg saobraćajnog programa:

 • Parking graničnici i parking barijere
 • Predmeti upozorenja i obaveštavanja
 • Upozoravajuće bezbednosne trake
 • Ležeći policajci
 • Zaštita kablova

Ne treba zaboraviti ni da je aromatizacija prostora veoma bitan elemenat prvog utiska koji klijent ostvaruje kada uđe u poslovni ili stambeni prostor. Pored uređenog enterijera i zaposlenih čiji profesionalni odnos pruža klijentu osećaj prijatnosti, prijatan miris u prostoru je taj koji omogućava zadovoljstvo klijenata dok provode vreme u tom prostoru. Pored aromatizacije poslovnih prostorija, nudimo vam i mogućnost aromatizacije drugih prostorija, kao što su magacini, garaže, toaleti, autobusi… Svi proizvodi u našoj ponudi bazirani su na prirodnoj bazi i ispitani su i poseduju sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti. Prijatan miris se ne dobija prskanjem ili korišćenjem zagrejanih ulja ili aerosola, već se prijatna aroma dobija ispuštanjem „suvog vazduha“.

Kako biste se uverili u kvalitet naših proizvoda iz prve ruke, posetite naš Showroom u Beogradu.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-16h

Email: office@pikgroup.rs


PiK Group doo, Trgovačka 16a, TC Mondo, lok. 2, Žarkovo, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andrija Atanaskovic
  06.04.2017 10:05

  Pik Group susaci za ruke rade pomocu sistema sa infracrvenim senzorima koji aktiviraju susac tek kada se detektuju ruke.Celokupno susenje ruku traje desetak sekundi i to bez ikakvog kontakta sa susacem,sto omogucava efikasnu antibakterijsku zastitu.

  Milos Topalovic
  04.01.2017 06:50

  Celu kucu opremio sam otiracima razlicitih namena.Samo u Pik Groupu sam pronasao sto mi je trebalo.Vrhunski kvalitet po super cenama.Jedino sam kod njih uspeo da pronadjem higijenske otirace.

  Sanja Kekic
  12.05.2016 01:22

  Veliki izbor susaca za ruke renomiranih proizvodjaca.Odusevljena sam odnosom cene i kvaliteta i uvek rado saradjuem sa vama.Svima vas preporucujem jer ste profesionalni i idete korakom napred u ovoj delatnosti.

  Borislav Milic
  12.05.2016 01:19

  Veliki izbor higijenske opreme za kancelarije.Obzirom da mi dosta klijenata prolazi kroz poslovni prostor,higijena mi je od velike vaznosti.Za pomoc sam se obratio strucnom timu PIK Groupa koji ga je kvalitetno opremio i moje brige su nestale.

  Goran Sarenac
  12.05.2016 01:15

  Prezadovoljan sam izborom otiraca koji su mi ponudjeni za moj objekat.Kvalitetna roba iz inostranstva sa strucnim savetima i garancijom.Profesionalno osoblje mi je dosta pomoglo u odabiru vrste u skladu sa nemenom za koju su mi trebali.Sve preporuke.

  Firme u blizini

  HEADCOMMERCE, Kursulina 22, Vračar, Beograd
  VISAN, Jerneja Kopitara 1, Zemun, Beograd
  FINOĆA, Gorničevska 16, Zvezdara, Beograd