Možda imate vrednu kolekciju umetničkih slika koja vam, iz nekog razloga, više nije potrebna? Otkup slika otvara priliku da lepo zaradite, jer postoje galerije koje vrše otkup slika, domaćih i stranih autora, nepoznatih autora... U našem tekstu možete da saznate korisne i zanimljive informacije o ovoj temi.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete naći ponudu za OTKUP SLIKA

Beograd

Otkup dragocenosti Antika 011
Ruzveltova 8
Zvezdara

Antikvarnica Antika 011 vrši za Vas usluge komisione prodaje i besplatne procene svih vrsta dragocenosti....
Pročitaj više

Pre 11 h poslednji put pozvana firma

Možda imate vrednu kolekciju umetničkih slika koja vam, iz nekog razloga, više nije potrebna? Otkup slika otvara priliku da lepo zaradite, jer postoje galerije koje vrše otkup slika, domaćih i stranih autora, nepoznatih autora... U našem tekstu možete da saznate korisne i zanimljive informacije o ovoj temi.

Otkup umetničkih slika

Kod otkupa slika, veoma je važna tačna procena. Najpopularnije slike koje se traže kod otkupa su poznati domaći autori, kao što su Olja Ivanjicki, Milić od Mačve, Momo Kapor, Ljuba Popović, Petar Lubarda, Cile Marinković, ali i mnogi drugi.

Otkup slika iskustvo

Ukoliko posedujete slike koje je izradio Janoš Mesaroš, Sava Stojkov, Zdravko Mandić, Ratko Lalić, kao i drugi afirmisani slikari, uvek se možete obratiti galeriji koja vrši otkup, da bi se izvršila tačna procena vrednosti.

Otkup slika ulje na platnu

Procenu vrednosti određene slike obavljaju stručna lica koja imaju iskustvo, tako da možete da budete uvereni da će cena koja vam bude ponuđena, biti sasvim realna i prihvatljiva. Iskustvo lica zaposlenih u galerijama je višegodišnje, i njihovi poslovi podrazumevaju i posredovanje i prodaju umetničkih slika.

Otkup slika nepoznatih autora

I nepoznati autori mogu pronaći svoje mesto u galerijama koje rade otkup slika. Ukoliko imate takvu sliku, obratite se radi besplatne procene.

Otkup slika domaćih autora

Ono što je veoma važno, to je da budete legalni vlasnik, a prednost pri otkupu imaju afirmisani autori. Galerije su stalno zainteresovane za poznate domaće slikare i njihova dela, i ona su uvek na ceni.

Otkup slika stranih autora

Ukoliko vas zanima koliko vrede slike koje imate i želite da date u otkup, tu informaciju moguće je saznati na nekoliko načina. Prvi je da dođete lično do odabrane galerije i da ponesete sliku, i pri tome je vrlo važno da se prethodno najavite putem telefona.

Otkup i procena slika

Drugi način da znate koliko vredi umetničko delo koje želite da date u otkup jeste da kontaktirate galeriju putem email-a. Ukratko, to bi značilo da uradite fotografiju slike sa svim podacima – kojih je dimenzija slika i koja je tehnika rada, i nakon toga ćete biti kontaktirani o tome koliko novca vredi delo koje imate.

Otkup slika grafika

Grafike su uvek bile zanimljive galerijama, jer krase zidove mnogih domova, poslovnih prostora i sl. Ukoliko posedujete grafiku domaćeg ili stranog autora, kontaktirajte galerije na gore pomenute načine i dobićete informaciju o njenoj realnoj vrednosti.

Otkup starih slika

Kod slika je bitno da one budu u dobrom stanju, dakle, neoštećene, i naravno, da budu autentične. Samu procenu rade poznavaoci umetničkih dela, a korisno je da znate da je cena otkupa na tržištu umetničkih dela prilično standardizovana.

Otkup slika cena:

Koliko novca ćete dobiti za određeno umetničko delo, zavisi pre svega, od toga ko je autor i koliko je poznat javnosti, kojih je dimenzija slika, kojom tehnikom je rađena... Slike se otkupljuju sa ramom ili bez rama. Ako imate sliku koja je visoke umetničke vrednosti, tada je mala verovatnoća da ćete sami uspeti da pronađete kolekcionara koji će ponuditi visoku sumu novca. U ovim situacijama se preporučuje da sliku date u otkup. Korisno je da znate da slike koje dolaze iz otkupa, dakle, iz vaših privatnih kolekcija, mogu da budu prisutne na aukcijama koje se organizuju širom sveta, pa će na taj način pronaći pravog krajnjeg kupca.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite firmu