Dodaj firmu

Egzakta Medika

Bežanijska 5, Zemun
Zemun, Beograd

Ocna bolnica Profesional dr Suvajac

Razvoj oftalmološkog sistema „Profesional“ je počeo 1994. godine kad je dr Gordana Suvajac, sadašnji medicinski direktor očne bolnice Profesional otvorila prvu privatnu očnu ordinaciju pod nazivom Optik Profesional na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Trscanska 21 (zgrada INSE), Beograd
Zemun, Beograd

Oftalmologija Omt

Oftalmologija Omt nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Oračka 13. Naš tim specijalista doprinosimo jasnijem i boljem vidu naših pacijenata.
Pročitaj više

Oračka 13
Zemun, Beograd

Oftalmološka ordinacija Izzioptik

Oftalmološka ordinacija Izzioptik smeštena je u Zemunu u ulici Prvomajska 13. Stručno rešavamo sve nevolje vezane za Vaše oči i Vaš vid brzo i kvalitetno.
Pročitaj više

Prvomajska 13
Zemun, Beograd

Oftalmološka ordinacija Egzakta Medika

Oftalmološka ordinacija Egzakta Medika nalazi se u ulici Bezanijska 5, opština Zemun. Ukoliko želite da obavite kompletan oftamološki pregled pozovite našu ordinaciju i zakažite pregled.
Pročitaj više

Bežanijska 5
Zemun, Beograd

Oftalmologija Dijagnostički centar Zemun

Oftalmologija Dijagnostički centar Zemun nalazi se se na teritoriji opštine Zemun u ulici Vrtlarska 55. O zdravlju Vaših očiju brine tim vrhunskih lekara uz pomoć savremene tehnologije.
Pročitaj više

Vrtlarska 55
Zemun, Beograd

Oftalmološka ordinacija Provita

Oftalmološka ordinacija Provita nalazi se u ulici Stevana Markovića 1 u opštini Zemun. U našoj ordinaciji pružamo širok spektar oftalmoloških usluga.
Pročitaj više

Stevana Markovića 1
Zemun, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane