Oftalmoloske ordinacije Beograd

Kontakt podaci za vašu firmu

Balkan Eye Center Oftalmološka Ordinacija

  • 1
5.0 | 1 ocena
Oftalmološka ordinacija Balkan Eye Center nudi kompletnu dijagnostiku i lasersko lečenje svih očnih bolesti kod odraslih i dece. Renomirana očna kuća raspolaže savremenom opremom za preglede za naočare i kontaktna sočiva od strane vrhunskih ...
Pročitaj više
Bratstva i jedinstva 89, lok 12
Borča,Beograd
Oftalmološka ordinacija MD2 nalazi se u ulici Mihaila Solohova 30. Kod nas možete uraditi kompletan oftalmološki pregled kao i kupiti optiška pomagala....
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

07.06.2019 01:38
Julija Miscevic
Balkan Eye Center Oftalmološka Ordinacija je po meni, najbolja u gradu. Otišla sam na rutinsku kontrolu, pa se ispostavilo da imam povećan očni pritisak i da imam neku malu dioptriju. Zbog toga su važni preventivni pregledi, jer sprečavate bolest u začetku i omogućavate lakše lečenje.
07.06.2019 01:37
Milos Mandic
Oftalmološke ordinacije nam postaju neophodne, ne samo kada pređemo četrdesetu godinu, nego i za naše najmlađe... Problemi sa očima ne biraju godine, i zato treba da se obavljaju preventivni pregledi. Izbor moje porodice je Oftalmološka ordinacija Stefanovići, jer je kod njih stvarno sve super i usluga i cena, i odnos osoblja prema pacijentima... Sve preporuke, iskrene i od srca!
07.06.2019 01:35
Dejan Vlaisavljevic
Dr Tanjević oftalmološka ordinacija je bila moja odluka kada sam birao ko će da mi postavi dijagnozu - da li imam kataraktu i kako da se to oboljenje oka uspešno leči. Mogu da kažem samo reči hvale, zaista su posvećeni lekari, ljubazni, srdačni... Uvek bih se rado vratio kod njih, a savetujem i vama da prekontrolišete vid! Pozdrav svima od Dejana iz Beograda.
07.06.2019 01:34
Pavle Dundjerovic
Belloko Centar za Oftamologiju i Estetiku je oftalmološka ordinacija kojoj ću se uvek ponovo vraćati. Toliko su ljubazni, srdačni, prilaze vam najpre kao ljudima, a tek onda kao pacijantima... Prezadovoljan sam, a i cene su skroz ok. Sve preporuke od jednog Pavla za Belloko Centar za Oftamologiju i Estetiku!!!
07.06.2019 01:32
Stevan Stojiljkovic
Oftalmološka ordinacija Lepši Pogled Prelić je bila moj izbor kada sam hteo da imam zdraviji pogled, i nisam se pokajao. Lekari i ostalo osoblje, svi su veoma stručni, izađu u susret i sa savetima i odgovorima na pitanja koja imate... Sve u svemu, svima bih preporučio ovu ordinaciju, ako zaista brinete o svojim očima!
07.06.2019 01:31
Katarina Predojevic
Oči su ogledalo duše, i jako je teško ako ne vidite dobro, kvalitet života vam se drastično smanjuje. Izabrala sam kao najbolje OKOiOKO oftalmološku ordinaciju i veoma sam zadovoljna uslugom. Ljubazni, stručni i profesinalni, uz najsavremeniju medicinsku opremu... Cene su prihvatljive za svakoga ko brine o svom zdravlju.
07.06.2019 01:29
Snezana Milosavljevic
Ja sam neko ko voli da obavi preventivne preglede, jer pomislim - ko zna šta bi mogli da mi otkriju, pa bolje neka to bude na vreme. Zato biram Oftalmološku ordinaciju Pro Lens, jer su zaista najbolji, po meni. Cene su super, povoljne i prihvatljive. I zbog svega toga, preporuke od jedne Snežane iz Beograda!
Moj deka, je nažalost, ostao bez oka, tako da smo morali da potražimo očnu protetiku i odlučili smo se za MB Gamma Trade - Gamma medicina - ocna protetika i okuloplastika. Nismo pogrešili, u svim aspektima usluge smo veoma zadovoljni. Ako imate takve probleme, slobodno im se javite.
07.06.2019 01:27
Mirjana Vukovic
Opticarska radnja Mam optika izrađuje sve vrste naočara i kontaktnih sočiva, tako da redovno odlazim kod njih. Moguće je i da se izmeri očni pritisak i da se dioptrija odredi kompjuterskim putem. Sve preporuke za Opticarsku radnju Mam optika od Mire iz Beograda!
07.06.2019 01:25
Danijela Stepanovic
Ocna bolnica Profesional dr Suvajac je najbolja kada su u pitanju ozbiljniji problemi koje možete da imate sa svojim očima. Kompletna dijagnostika, na savremenim aparatima, omogućava da se dođe do najboljeg rešenja kada je terapija u pitanju. Od svih oftalmoloških ordinacija biram Ocnu bolnicu Profesional dr Suvajac!
07.06.2019 01:24
Darko Milovanovic
Ja sam dugo tražio koja bi oftalmološka ordinacija bila najbolja i odlučio sam se za Optiku Denić. Ova kuća nudi najbolju uslugu kada je izrada naočara i kontaktnih sočiva u pitanju. Imaju povoljne cene, što je svima nama važno, a rokovi za izradu su veoma kratki.
07.06.2019 01:22
Marko Miljanovic
Oftamološka ordinacija OKULOMEDIK je najbolja ako želite sve na jednom mestu - kvalitetan pregled, ljubazno i stručno osoblje, povoljne cene... Ja sam to sve dobio, i sada sam poručio i sočiva kod njih... Od mene imaju samo reči preporuke, a za sve vas savet - brinite o zdravlju svojih očiju na vreme i biće sve ok. Pozdrav od Marka iz Beograda.
07.06.2019 01:21
Jovana Ristić
Oftalmološka ordinacija Bogdanović pruža kompletne oftalmološke preglede. Nemojte da sumnjate na glaukom, proverite da li ga zaista imate, naročito ako je to oboljenje postojalo u vašoj porodici. Ja sam otišla na rutinsku kontrolu, pronađene su mi visoke vrednosti očnog pritiska. Odrađena je dalja dijagnostika i bolest je dijagnostikovana u startu, što povećava šanse da se drži pod kontrolom.
07.06.2019 01:19
Sunčica Bogojević
Svoje oči nikada ne bi trebalo zapostaviti i zato - LENSOPTIC - Oftalmoloska ordinacija - Optika. Oftalmološke ordinacije su nam neophodne, jer posle četrdesete godine svi nosimo neke naočare, bilo za daljinu, bilo za blizinu, a takođe su bitne i vrednosti očnog pritiska itd. Javite se na vreme, tako je najbolje...
06.06.2019 04:20
Jovana Ristić
Očna bolnica Profesional dr Suvajac postala je izbor moje porodice kada je reč o zdravlju očiju. U Beogradu postoje i druge poliklinike, ali Profesional bolnica je mesto gde će vam dati najbolju dijagnostiku, uputiti na adekvatnu terapiju... Porodično odlazimo na redovne kontrole oštrine vida, merenje očnog pritiska i sve ostalo što podrazumeva jedan oftalmološki pregled. Cene su pristojne i zbog toga sve preporuke za Profesional očnu bolnicu.
29.03.2018 02:09
Miloje Mirkov
Ne treba poslušati one koji vas savetuju da krenete od Skupštine Srbije (bivše Savezne Skupštine) pa naniže, niz Palmotićevu, do broja 31. Bolje je krenuti od Radio Beograda, Hilandarskom, pa do ugla. Tu vas čeka Ordinacija Belloko (čitaj; Dobro Oko!). Bio sam tamo kao pacijent već nekoliko puta. Doktorka Željka Jojić Savićević me vrlo ljubazno primila, i ni na koji način nije pokazala da se žuri, ili da nema vremena. ... To me podasetilo na ordinacije u Nemačkoj. Moje iskustvo je da su uvek za mene imali više nego dovoljno vremena. .... E, sad ovde, sa Doktorkom Jojić Savićević, u opuštenoj atmosferi, "raspravio" sam sva pitanja koja se tiču mog vida, viđenja, gledanja i očiju (a to znači i pisanja i čitanja), i zaključujem da sam na dobrom i pravom mestu. .... Atmosfera prijatna, pucaju prostori komocije i predusredljivosti ....Do novog susreta, uz pozdrave, M. Mirkov
21.06.2017 02:20
Goran Sarenac
Oftalmoloska ordinacija Bogdanovic nudi vam sledece usluge,dijagnostika,ultrazvuk, kompjuterizovano vidno polje,decija oftalmologija,lecenje svih decijih oboljenja, strabizam,sistematski pregledi dece pred polazak u skolu,slabovidost.
21.06.2017 02:18
Kosta Savic
Prateci svoju misiju,profesionalnost i briga o pacijentima su imperativ Ocne kuce Sfera,posebno se ulaze i u edukaciju osoblja kako bi pored ljubaznog pristupa posvetili posebnu paznju svakom klijentu,odgovorili na svako pitanje,predlagali najbolja resenja.
21.06.2017 02:16
Milos Bozovic
Ekspresija i tusiranje kapaka,blefaritis i disfunkcija zlezda,odredjivanje kvaliteta suza,konsultativni i opsti oftalmoloski pregledi a po potrebi upucivanje u druge usko specijalizovane ustanove sa kojima ocna kuca ima medicinsku saradnju.
19.05.2017 11:48
Violeta Majda
Uspesno sam preko ovog sajta saznala za ovu ordinaciju Bogdanovic. Veoma su profesionalni i pre sve povoljni. Sve pohvale
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Oftalmoloske ordinacije