Euromedik opšta bolnica Novi Beograd

Pariske Komune 22

Poliklinika Euromedik Beograd kvalitetom rada i stručnom dijagnostikom potvrđuje da je pravi izbor za Vas i kada je u pitanju dermatologija.
Pročitaj više

Oftalmološka ordinacija Stefanovići

Milutina Milankovića 54/8, ( blok 23 )

Oftalmološka ordinacija Stefanovići na jednom mestu nudi sve što je potrebno za zdravlje Vaših očiju: provera dioptrije od strane oftalmologa specijaliste, veliki izbor dioptrijskih ramova i stakala vrhunskog kvaliteta, sočiva, kao i prateća...
Pročitaj više

Oftamološka ordinacija Stefanovići

Oftamološka ordinacija "Stefanovići" nalazi se u Milutina Milankovića 54 na teritoriji opštine Novi Beograd. U ordinaciji preglede obavlja Prof. dr Ivan Stefanović.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Oftalmolog - očni lekar
Pitaj firme

Oftalmološka ordinacija Optix

Oftalmološka ordinacija Optix nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Mihaila Pupina 10i. Naša ordinacija Vam nudi usluge vrhunskog kvaliteta koje pruža tim specijalista oftamologa.

Oftalmološka ordinacija Orthovision

Oftalmološka ordinacija Orthovision nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Mihaila Pupina 10i. Stručno rešavamo sve nevolje vezane za Vaše oči i Vaš vid brzo i kvalitetno.

Oftalmologija Dr Ristić

Oftalmologija Dr Ristić nalazi se na Novom Beogradu u ulici Narodnih heroja 38. Radimo sve vrste oftamoloških pregleda i dijagnostiku u okviru našeg doma zdravlja.

Oftalmologija Jedro

Oftalmologija Jedro nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 14. Tu smo za vas uz nastojanje da odgovorimo na sve vaše zahteve i potrebe.

Oftalmologija Opšta bolnica Medigroup

Oftalmologija Opšta bolnica Medigroup nalazi se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Milutina Milankovića 3. O kvalitetu naših usluga svedoče hiljade zadovoljnih pacijenata.

Oftalmologija Dr Sci. Hadžagić

Oftalmologija Dr Sci. Hadžagić se nalazi u ulici Vajara Živojina Lukića 53, naselje Bežanijska kosa, na Novom Beogradu. Preglede vrše lekari specijalisti oftamologije.

Oftalmološka ordinacija Dr Lazarević

Oftalmološka ordinacija Dr Lazarević nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 46/65. Ordinacija u kojoj stručni tim vodi kompletnu briga o Vašem vidu.

Oftalmološka ordinacija Optiplaza

Oftalmološka ordinacija Optiplaza nalazi se u ulici Jurija Gagarina 16, na Novom Beogradu. Sve preglede vršimo isključivo na zakazivanje.

Oftalmološka ordinacija Vista

Oftalmološka ordinacija Vista nalazi se u Bulevaru Mihaila Pupina 10z na Novom Beogradu. Prepoznatljiva po ljubaznosti i uvažavanju svojih pacijenata.

Oftalmološka ordinacija Oculus

Oftalmološka ordinacija Oculus nalazi se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Mihajla Pupina 10/V. Mi smo specijalna bolnica za oftamologiju.

Oftalmološka ordinacija Dr Vesna Lazarević

Oftalmološka ordinacija Dr Vesna Lazarević nalazi se u ulici Jurija Gagarina 46 na Novom Beogradu. U našoj najsavremenijoj oftamološkoj ordinaciji uradićemo sve za Vaše zdravlje.

Oftalmološka ordinacija Optik Profesional

Oftalmološka ordinacija Optik Profesional nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Mihaila Pupina 10v. Specijalistička ordinacija u kojoj se vrše pregledi pacijenata svih uzrasta.

Idi na vrh strane