Štamparija M Co Plus

  • 9
5.00 | 13 ocena

O nama - ŠTAMPARIJA M CO PLUS

Štamparija "M Co Plus" se nalazi u ulici Jovanke Radaković 50a, na teritoriji opštine Zvezdara, u Beogradu. Većviše od 15 godina, postojimo i radimo, odgovarajući na različite zahteve naših klijenata. Znanjem i stečenim iskustvom u radu, nastojimo da Vam omogućimo najviši vid kvalitetne štampe, po pristupačnim cenama.

Oslanjajući se na kreativnost naših radnika, možemo da Vam ponudimo široku lepezu štamparskih usluga koje se odnose na oblast ofset štampe. Visok stepen perfektnosti pri radu, omogućio nam je da ispunimo Vaša očekivanja i zadovoljimo svetske standarde po pitanju ofset štampe.

Pored usluga iz oblasti ofset štampe, nudimo Vam takođe i usluge sito i tampon štampe. Štamparija na Zvezdari "M Co Plus" poseduje i brojne mašine za doradu proizvoda.

Različita rešenja koja možemo da Vam ponudimo u okviru naše štamparije, učiniće da proizvodi koje za Vas izrađujemo budu jedinstveni po dizajnu i poruci koju prenose.

Pažljivim izborom materijala i prateće opreme, sa kojom rukuje naše stručno osoblje, u svakom trenutku smo spremni da odgovorimo na izazove koje postavite pred nas. Nudimo Vam mogućnost štampe na formatima B2, B3 i B4. Raspolažemo takođe i noževima za sečenje papira.

Poštujući pre svega Vaše vreme, nastojimo da sve poslove koje ste nam poverili obavljamo uredno, brzo i odgovorno. Savršenim spojem stručnosti, tehnologije i zavidnog iskustva, predstavljamo Vašnajbolji izbor kada je u pitanju štampanje u koloru.

Preporuke:

  • brojne farmaceutske kuće
  • mnogobrojne banke
  • javna preduzeća
  • više od 300 malih firmi

Biće nam zadovoljstvo da kreiramo i izradimo za Vas originalne proizvode, koji će Vas i Vašu firmu prikazati u najboljem svetlu. Otvoreni smo za sve Vaše predloge i sugestije.Svratite do štamparije "M Co Plus" i uverite se u našu jedinstvenu ponudu.

Visok kvalitet štampe, po najpovoljnijim cenama.

Štamparija "M Co Plus", Zvezdara, Beograd.

www.mcoplus.rs

E-mail: office@mcoplus.rs

Iskustva i preporuke posetilaca

06.07.2018 10:03
Marina Dakic

Stamparija M CO plus iz Beograda pruza sve vrste stampe koje vam mogu biti potrebne. Ono po cemu su poznati je visokokvalitetna ofset stampa pr cemu se koriste veoma kvalitetni materijali. Sto se tice cena usluga mogu slobodno reci da su povoljni.

11.06.2018 02:52
Petra Nikolic

Vec godinama izradjujem reklamni materijal kod njih i nikad nisam imala nekakve zamerke. Stamparija M Co Plus za svaku preporuku.

19.04.2018 11:06
Marko Miletic

Stamparija M CO PLUS nalazi se na opstini Zvezdara.Brojne preporuke od farmaceutskih kuca,banaka,avnih preduzeca i preko 300 manjih firma nam ukazuje da se radai o visokokvalitetnoj usluzi koju nam nudi ova stamparija.Uverite se i vi!

17.05.2016 12:06
Borislav Milic

Radnici su veoma kreativni a sto se tice stamparskih usluga nude vam siroku lepezu.Prezadovoljan sam ofset sampom kod njih je jer visokg kvaliteta a izasli su mi u susret oko cene.Sve preporuke za saradnju.

23.07.2013 01:57
aca

postovani interesuje me koji je cenovnik stamparije M Co Plus za NCR-blokove

23.05.2013 12:30
dejan

M Co Plus radi li vasa stamparija flajere i koja bi bila cenza za A6 4/4 obostrani kolor 135gr kunstdruk za nekih 5000 komada?

24.04.2013 12:19
vlada

Stamparija M Co Plus radite li flajere i mozete li m ireci cenovnik?

26.03.2013 02:08
milan

Stamparija M Co Plus, da li se bavite izradom plakata i koja je cena vase stamparije?

04.03.2013 02:06
Stanko

jako sam zadovoljan kvaliteteom usluge Stamparije M Co Plus

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Štamparija M Co Plus
  • Štamparija M Co Plus,
  • Štamparija M Co Plus Zvezdara,
  • Štamparija M Co Plus Beograd,
  • Štamparija M Co Plus radno vreme