Snow Stars Team škola skijanja

 • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - ŠKOLA SKIJANJA SNOW STARS TEAM


Škola skijanja i snowborda Snow Stars Team je najveća ski škola koja već 12 godina uspešno radi na našoj planinskoj lepotici Kopaoniku. Škola je registrovana za individualnu i grupnu obuku skijanja i snowborda, a svoju delatnost obavlja prema ugovoru sa JP Skijališta Srbije.

Ski škola Snow Stars Team predstavlja spoj iskustva i mladosti sa preko 60 profesora sporta i fizičkog vaspitanja. Posebno želimo da istaknemo da svi članovi našeg tima poseduju IVSI i ISIA licence za rad kao ski instruktori izdate i overene od strane Udruženja učitelja skijanja Srbije i Skijaškog saveza Srbije.

Škola skijanja Snow Stars Team organizuje obuku za sve uzraste:

 • -Individualna nastava (1-3 osobe)
 • -Grupna nastava (4-8 polaznika)
 • -Škola skijanja za decu i početnike
 • -Obuka za snowboard

Program rada naše škole obuhvata nekoliko različitih nivoa savladavanja skijaških tehnika u skladu sa trenutnim mogućnostima polaznika: skijanje za početnike, srednji nivo i napredni nivo. Tokom rada sa polaznicima primenjuju se osnovni metodički i didaktički principi koji važe pri učenju sportskih tehnika. Takođe, nudimo mogućnost izbora instruktora po želji.

Ukoliko želite da Vaš mališan pravilno savlada tehnike skijanja dok uživa u prirodnim lepotama Kopaonika, pravi izbor je škola skijanja za decu Snow Stars Team. Osnovni cilj rada naše škole jeste da deci približi skijanje na zabavan i interesantan način, ali i da im usadi radne navike. Samo kroz redovnu fizičku aktivnost deca mogu da se pravilno psiho-fizički razvijaju, da budu srećna i zadovoljna.

Zahvaljujući malim grupama, svakom polazniku je posvećena maksimalna pažnja, što garantuje visok kvalitet obuke i bezbednost dece. Svojim trudom i radom naši učitelji žele da svaki trenutak proveden na snegu i stazi bude nezaboravno iskustvo za decu koga će se uvek rado sećati. Polazno mesto škole je u Dolini sportova ispred hotela Grand, gde se nalaze i dva velika jarbola sa logotipom naše škole.

Svakog petka od 11 časova u organizaciji škole skijanja Snow Stars Team održava se Trka zadovoljstva za polaznike škole. Trka se odvija na stazi Karaman greben koja je po nagibu i rasporedu kapija prilagođena mogućnostima takmičara. Po završetku trke i utvrđivanja plasmana organizuje se svečana dodela diploma, medalja i nagrada sa početkom u 19 časova.

Ski škola Snow Stars Team je jedina na Kopaoniku koja svoju svečanost organizuje na otvorenom, u skladu sa našom misijom promocije zdravog života i socijalizacije dece. Svakom polazniku se uručuje diploma od strane instruktora kod koga je prošao obuku, a pored imena i prezimena na diplomi se upisuje i nivo usvojenog skijaškog ili borderskog znanja. Završetak svečanosti se obeležava velikim vatrometom koji je poklon naše škole svim prisutnima.

Novina u ponudi ski škole Snow Stars Team jeste iznajmljivanje i servisiranje ski opreme za decu i odrasle u hotelu Putnik na Kopaoniku. U našoj ponudi nalazi se potpuno nova oprema renomiranih brendova: Nordica, Fischer, Elan, Scott...

Pored rente, vršimo i servisiranje ski opreme u servisu opremljenom po najvišim svetskim standardima. Za sve članove naše škole obezbeđeni su značajni popusti prilikom rentiranja opreme.

Škola skijanja Snow Stars Team, Kopaonik

Iskustva i preporuke posetilaca

08.06.2019 04:18
Sunčica Bogojević

Snow Stars Team škola skijanja je mesto na kome su moje devojčice naučile kako da skijaju i da se spuštaju niz strme staze veoma bezbedno. Sada mogu da kažem da više vole da idu na zimovanje, nego što odlaze na letovanje i plivanje. Obuke i kursevi su uvek dobro došli, pa kada im skijanje bude dosadilo, upisaćemo i nešto novo, jer znanja nikada nije dosta! Veliki pozdrav za sve od porodice Bogojević iz Beograda!

08.06.2019 04:16
Milos Mandic

Skijanje je super sport, ali ne možete da ga naučite baš sami... Moguće su razne povrede, i ja uvek savetujem da vas neko stručan nauči kako da skijate. Zato sam svoju decu upisao u Snow Stars Team školu skijanja. Obuke i kursevi, u bilo kom smislu, jako su korisni, a za mene je sport ipak najbolja odluka kada čovek želi da nauči nešto novo. Veliki pozdrav za Snow Stars Team školu skijanja od porodice Mandić!

08.06.2019 04:12
Pavle Dundjerovic

Snow Stars Team škola skijanja je izbor za moje sinove kada su u pitanju obuke i kursevi. Jednostavno, nema lepšeg osećaja nego skijati! A da biste to pravilno naučili i da biste izbegli eventualne povrede, potrebno je da prođete kroz stručnu obuku. Cena kursa skijanja nije preskupa, i pristupačna je za sve ljude koji vole ski sportove. Zbog toga moje iskrene preporuke za Snow Stars Team školu skijanja!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Obuke i kursevi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Snow Stars Team škola skijanja
 • Snow Stars Team,
 • Snow Stars Team Kopaonik,
 • Snow Stars Team škola skijanja,
 • škola skijanja za decu Kopaonik,
 • škola skijanja za početnike Kopaonik,
 • škola skijanja na Kopaoniku,
 • škola snowborda Kopaonik