O nama - KLIKER CENTRA KURSEVI PROGRAMIRANJA ZA DECU

Kliker Centar kursevi programiranja za decu namenjeni su mališanima uzrasta od 7-18 godina koji žele da steknu kompjuterske veštine neophodne za 21. vek. Naše radionice predstavljaju inovativan i interaktivan način učenja osnova kompjuterskog programiranja i robotike, koji je nastao na najprestižnijem Američkom tehnološkom institutu.

Naš kurs programiranja za decu zasnovan je na jedinstvenoj “Creative computing” metodi koja stimuliše kreativnost, maštu, interesovanje za rešavanje problema i osnovne principe programiranja kroz stvaranje vizuelnih, interaktivnih i multimedijalnih aplikacija (igrice, animacije, sajtovi).

U našem programu nalaze se sledeći kursevi programiranja za decu školskog uzrasta:

 • - Scratch – programiranje kroz pravljenje igrica i animacija namenjen deci od I-IV razreda osnovne škole
 • - App Inventor – programiranje kroz pravljenje mobilnih aplikacija za decu od V-VII razreda osnovne škole
 • - Python – napredno programiranje (VIII razred osnovne škole – IV razred srednje škole)
 • - Robotika – programiranje robota i njegovih funkcija za sve školarce od III-VI razreda
 • - Web programiranje I – moj prvi web sajt za učenike od VII razreda osnovne škole do II razreda srednje škole
 • - Web programiranje II – moja prva internet prodavnica za učenike od VII razreda osnovne škole do IV razreda srednje škole.

Kliker Centar kursevi programiranja za decu održavaju se tokom cele godine, u terminima koji su usklađeni sa školskim obavezama polaznika. Ono po čemu se izdvajamo je činjenica da nema ulaznih testova i selekcija, tako da su dobrodošli svi mališani koji žele da se obrazuju za jedno od najpopularnijih zanimanja, kako u svetu, tako i kod nas.

U rad sa decom uključeni su vrhunski stručnjaci u svojim profesijama koji poseduju dugogodišnje iskustvo i obožavaju rad sa decom. Nakon završetka kursa, polaznici stečene veštine mogu da primene ne samo u oblasti informacionih tehnologija, već i u svakodnevnom životu.

Sa ponosom ističemo da je Kliker Centar do sada organizovao kurseve programiranja koje je prošlo oko 250 polaznika, dok je besplatnim jednodnevnim radionicama prisustvovalo preko 200 dece. Pošto smo u neprekidnoj potrazi za talentima, delom školarine ovaj program finansiramo i za decu iz ugroženih društvenih kategorija.

Inovativan kurs programiranja za decu školskog uzrasta.
Radionice u trajanju od sat i po vremena.

Radno vreme:
Svaki dan od 10-20h

Kliker Centar kursevi programiranja za decu, Majke Jevrosime 20, Stari grad, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

08.06.2019 03:59
Mirjana Vukovic

Imam sina koga veoma zanimaju kompjuteri i programiranje. Suprug i ja smo gledali razne obuke i kurseve, i odlučili se za Kliker Centar kursevi programiranja za decu. Predavači su sjajni, zaista znaju da zainteresuju decu za računare i programske jezike, odlično prenose znanje. Cene kurseva su povoljne i dostupne za svakog roditelja. Zbog toga preporučujemo svima Kliker Centar kursevi programiranja za decu. Pozdrav od Mirjane iz Beograda!

05.04.2017 04:28
Zoran Josipovic

Kliker Centar je do sada organizovao kurseve programiranja koje je proslo oko dvestapedeset polaznika,dok je besplatnim jednodnevnim radionicama prisustvovalo preko dvesta dece.Sve pohvale i preporuke.

30.12.2016 09:15
Kosta Savic

Njihov kurs programiranja za decu zasnovan je na jedinstvenoj Creative computing metodi koja stimulise kreativnost,mastu,interesovanje za resavanje problema i osnovne principe programiranja kroz stvaranje vizuelnih,interaktivnih i multimedijalnih aplikacija.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Obuke i kursevi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kliker Centar kursevi programiranja za decu
 • kliker centar,
 • kliker centar kursevi programiranja za decu radno vreme,
 • kursevi programiranja za decu,
 • kurs programiranja za decu,
 • web dizajn,
 • android programiranje,
 • web programiranje,
 • robotika