O nama - OBUKA ZA UČITELJE JOGE


Joga savez Srbije sprovodi program obuke za Učitelje joge koji je usklađen sa standardima Evropske joga federacije (YFE), standardima Ministry of AYUSH i standardima Joga alijanse (Yoga Alliance). Da bi se postalo Učiteljem joge neophodno je završiti obuku u trajanju od 550 časova i prethodno imati sertifikat o uspešno završenoj obuci za instruktora joge.

Ukoliko je joga Vaš izbor i želite dodatno da napredujete, u našem nastavnom centru u Novom Beogradu možete steći zvanje Učitelja, pod mentorskih vođstvom doajena joge prof. dr Predraga K. Nikića, međunarodno priznatog stručnjaka i dobitnika odlikovanja "Padma Šri" koje uručuje predsednik Indije.

Nastava se odvija vikendom - subotom i nedeljom, i traje ukupno šest (6) meseci, odnosno 550 časova. Sastoji se iz intenzivnog teorijskog i praktičnog dela, a svim kandidatima obezbedili smo stručnu literaturu kao i odlične uslove za rad. Za one koji bi želeli da pohađaju ovaj kurs, a žive van Beograda ili u inostranstvu, pripremili smo posebno prilagođen program nastave.

Na kraju obuke polaže se stručni ispit pred tročlanom komisijom. Oni koji zadovolje sve predispitne obaveze i uspešno polože završni ispit dobijaju međunarodno odobren sertifikat za zvanje Učitelja joge (550h). Više detalja o samom programu, nastavnim kapacitetima, cenama, kao i uslovima za upis prosledićemo svima koji nam se obrate putem mejla: jogasavezsrbije@gmail.com

Joga savez Srbije osnovan je sa ciljem uspostavljanja standarda joga prakse, stručnog osposobljavanja u oblasti joge i podizanja kvaliteta joga instruktorskog rada. Članovi smo Internacionalne joga federacije, Totalne joga alijanse, Evropske i Američke joga federacije, kao i Sportskog saveza Srbije i Asocijacije Sport za sve. Kod nas možete steći i zvanje instruktora joge (240h), koje je neophodan preduslov za obuku za Učitelja, ili nam se jednostavno pridružiti na nekoj od brojnih aktivnosti koje organizujemo tokom cele godine.

Neke od aktivnosti Joga saveza Srbije su:

 • - letnji i jesenji joga kamp (na moru i planini),
 • - međunarodn festival joge na Adi,
 • - besplatni časovi joge u Yoga parku na Adi (od maja do septembra),
 • - veliki joga performansi,
 • - koncerti Kirtan grupe Samahdi!

Više informacija o svemu što radimo dostupno Vam je na našem sajtu yogasavezsrbije.com kao i na društvenim mrežama.

Ostvarite svoj san, postanite međunarodno priznat Učitelj joge!

Zajedno u miru i radosti,

Vaš Joga savez Srbije.


Radno vreme:
Direkcija: pon-pet od 8-9 do 16-17 časova
Nastavni centar: sub/ned od 11 časova
Adresa:
Joga savez Srbije, direkcija - Gandijeva 101, 11070 Novi Beograd
Nastavni centar - Bulevar Milutina Milanovića 160, Novi Beograd
Tel/Viber:
+381 64 12 44 336
011 31 88 548
e-mail: jogasavezsrbije@gmail.com
social network:
Facebook: www.facebook.com/joga.savez/
Facebook: www.facebook.com/joga.akademija/
Instagram: www.instagram.com/jogasavezsrbije/
Linkedin: www.linkedin.com/in/joga-savez-srbije-33216a44/
Twiter: twitter.com/JogaSavezSrbije
web:
www.yogasavezsrbije.com
www.joga-akademija.com
www.yoga-tv.org

Iskustva i preporuke posetilaca

08.06.2019 04:11
Julija Miscevic

Kurs i Obuka Instruktora Yoge je izbor mog muža kada su u pitanju razne obuke i kursevi. Jednostavno, joga je veština koja doprinosi najpre njemu da se bolje oseća, a zatim to može da prenese i dalje, svojim budućim učenicima. Konačno je naučio kako da pravilno meditira, da postigne ravnotežu i mir... Predavači su jako ljubazni, strpljivi i tokom cele obuke vlada vrlo pozitivna atmosfera. Svima savetujem ovu obuku, ukoliko vas zanima joga, naravno! Pozdrav od Juce iz Beograda!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Obuke i kursevi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kurs i Obuka Instruktora Yoge
 • Kurs i Obuka Instruktora Joge,
 • Kurs za Instruktora Joge,
 • Obuka za Instruktora joge,
 • Učitelj Joge,
 • Kurs za Instruktora Joge Novi Beograd,
 • Kurs i Obuka Instruktora Joge radno vreme