Kompanija Matador je osnovana na samom početku dvadesetog veka u Bratislavi, ali sa proizvodnjom Matador gume počinje od 1925. godine. Vremenom se kompanija razvijala, da bi oko četrdeset godina kasnije postala monopolistički proizvođač unutrašnjih guma za čehoslovačko tržište.

Letnje Matador gume

Pročitaj više

Izaberite neku od vulkanizerskih radnji gde mozete kupiti MATADOR GUME

Beograd

Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara Pozovi

Mutata Auto Bulevar se bavi prodajom guma za sve tipove vozila (putnička, teretna i građevinska). U ponudi ćete naći gume najboljih svetskih proizvođača: Michelin, Dunlop, Goodyear, Tigar, Lassa, Sava, Riken, Hankook, Pirelli, StarFire, Cordi...
Pročitaj više

Auto gume Panter
Auto gume Panter
Darvinova 23a
Voždovac Pozovi

Auto centar Panter pruža Vam kompletne vulkanizerske usluge veoma kvalitetno. Radimo sa auto gumama 20. Stručnost i profesionalizam su naše glavne odlike....
Pročitaj više

Auto gume Marso gume
Auto gume Marso gume
Đorđa Kratovca 17
Voždovac Pozovi

Kompanija Marso doo bavi se prodajom svih vrsta auto guma i pneumatika za putnička, teretna i poljoprivredna vozila...
Pročitaj više

Kompanija Matador je osnovana na samom početku dvadesetog veka u Bratislavi, ali sa proizvodnjom Matador gume počinje od 1925. godine. Vremenom se kompanija razvijala, da bi oko četrdeset godina kasnije postala monopolistički proizvođač unutrašnjih guma za čehoslovačko tržište.

Letnje Matador gume

Kada govorimo o sadašnjem trenutku, Matador proizvodi zimske i letnje pneumatike za sva putnička vozila, gume za komercijalna vozila, „off road“, kao i gume za kamione.Interesantno je da ovaj proizvođač nije usko baziran na pneumatike, već su u njihovoj proizvodnji našli mesto razni drugi proizvodi od gume, kao što su gume za fabričke pokretne trake.Ako birate pneumatike za svoje vozilo koji će vam pružiti bezbrižnu i komfornu vožnju tokom leta, odaberite letnje Matador gume, jer imaju odličan odnos cena-kvalitet.

Zimske Matador gume

Poznato je da po našem zakonu, morate posedovati zimsku opremu od prvog novembra. Zimska auto oprema podrazumeva zimske gume, kao i lance za sneg koje bi trebalo da imate u prtljažniku. Ukoliko biste vozili sa letnjim gumama, dok je na putu sneg, led i poledica, vaše vozilo bi se tretiralo kao teže tehnički neispravno, bili biste isključeni iz saobraćaja i uz to još i platili kaznu.

Matador gume od 13’

Što se lanaca za sneg tiče, oni ne moraju da se koriste u gradskim uslovima, odnosno stavićete ih na svoje zimske gume onda kada naiđete na saobraćajni znak koji vas upozorava da je deonica prekrivena snegom.

Matador gume od 14’

Ipak, bez obzira na kazne koje možete da „zaradite“ jer niste obezbedili zimsku opremu, vi vožnjom bez iste, ugrožavate kako sebe, tako i sve ostale učesnike u saobraćaju. Ako biste, kojim slučajem uzrokovali saobraćajnu nezgodu, svu štetu, materijalnu i nematerijalnu, morali biste sami da nadoknadite.

Matador gume od 15’

Naime, osiguranje nije dužno da isplati nadoknadu, jer vi niste poštovali zakon. Cifre koje vozači plaćaju zbog nesavesne vožnje bez zimske opreme, mogu da premaše i nekoliko miliona dinara, ukoliko načine pomenute štete.

Matador gume od 16’

Spram tih par miliona, nove zimske Matador gume su sa zanemarljivom cenom. A pri tome, vama će „glava biti mirna“, vožnja sigurna i udobna, bez bojazni da će vas zaustaviti saobraćajna policija.

Matador gume od 17’

Ne samo zbog mogućih kazni i ugrožavanja sigurnosti, već i zbog toga što gume moraju biti prilagođene godišnjem dobu, nužna je upotreba letnjih i zimskih pneumatika. Sasvim je nelogično da vozite sa letnjim gumama zimi i sa zimskim tokom leta. Jasno je da su one načinjene od takvog materijala koji je predviđen za užaren asfalt (letnje gume), ili sa dubokim šarama od najmanje četiri milimetara (zimske gume).

Matador gume od 18’

Šare na zimskim gumama omogućavaju vašem vozilu da „kopa“ kroz sneg i da „grebe“ po ledu, što znači da ćete sigurno kočiti, nećete šlajfovati i slično. Jednostavno, možete se opustiti, pri tome ne misleći kako habate svoj zimski pneumatik na plus četrdeset, ili vozite sa „ćelavim“ gumama preko zime.Dakle, sve u svoje vreme, odnosno, Matador letnje i zimske gume su vaša garancija da ćete par sezona moći da uživate u vožnji, sigurni da ste za svoj novac dobili odličan kvalitet.

Matador gume – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za Matador gume, zavisi od više faktora, kao što su visina, širina i prečnik gume, kao i sezona kojoj je pneumatik namenjen. U tom smislu, za zimske gume potrebno je platiti između 5300 din. i 15500 dinara. Za letnje pneumatike, cene se kreću od 4900 din. sve do 14500 dinara. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miodrag Kostic
  23.10.2018 12:32

  Nisam do sada imao iskustva sa matador gumama ali smatram da su ovo gume koje su odlicnog kvaliteta, posto ima ime veoma dobro zvuci.

  Filip Milutinovic
  14.09.2017 07:48

  Kako do sada samo stvari stoje, nisam tacno video kakve su to tacno Matador gume u pitanju. Mislim da je pre svega veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet i da vise nista dalje po tom pitanju ne brinete.

  Jovana Milinkovic
  05.05.2017 11:37

  Po mnogo cemu su koliko samo mogu da vidim ovo gume koje su i vise nego vrhunskog kvaliteta.

  Mihajlo Nastasovic
  21.04.2017 01:48

  Kako god da okrenete, ukoliko nesto valja u celoj prici onda su to matador gume koje su zapravo najbolje gume na svetu.

  Lea Stankovic
  07.04.2017 01:46

  Po pravilu, sto se ovih guma tice, sigurno je samo to da se pre ili kasnije sigurno necete opredeliti za kvalitet. Druge stvari nisu vazne.

  Todor Markovic
  23.03.2017 07:43

  Licno sam sa cenama ovih guma i vise nego zadovoljan. Ipak treba da vodite racuna o tome sta je pravi kvalitet.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 09:17

  Sto se mene licno tice, ovo su biule gume narocito dobrog kvaliteta. Sve drugo je sto se mene tice daleko losijeg kvaliteta.

  Janko Zivanovic
  05.03.2017 03:09

  ne mora nuzno da znaci da ako su vec ove gume skupe da su i bas onako dobrog kvaliteta.

  Marta Dencevic
  04.03.2017 04:06

  Ipak ovo nisu gume koje su svakome namenjene.

  Petar Jankovic
  14.02.2017 02:15

  Pre svega su matador gume odlicnog kvaliteta ali je probelm pre svega u tome sto one onda i nisu bas toliko svima dostupne.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 08:02

  Koliko mi se samo cini, moje licno misljenje je da su matadro gume gume koje su vrhunskog kvalitata. Sve drugo je sto se mene tice daleko manje vazno.

  Ivan Stojanovic
  18.01.2017 10:38

  Ovo su ipak gume koje su koliko licno mogu da vidim vrhunskog kvaliteta. Sve ostalo zapraov i nije toliko vazno.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 08:58

  Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.

  Marko Petrovic
  13.12.2016 08:12

  Po pravilu su matador gume, bas onako kvalitetne ali je ipak za njih potrebno imati dosta novca.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 07:53

  realno, po pitanju matador guma zaista nema iskustva ali zato znam jednu radnju koja se inace bavi prodajom kvalitetnih guma. To je radnja Dobric u koju zaista mozete da imate puno poverenje.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 10:50

  Koliko je meni poznato, veoma kvalitetne Matador gume, mogu da se kupe u radnju koja se zove Auto centar 7.

  Dusan Markovic
  16.09.2016 10:38

  Nisam do sada imao iskustva sa matador gumama ali smatram da su ovo gume koje su odlicnog kvaliteta, posto ima ime veoma dobro zvuci.