Dodaj firmu

Vidas komerc - šrafovska roba, mašine i alati

"Vidas Komerc" Pančevo - maloprodaja i veleprodaja šrafovske robe, mašina i alata
Pročitaj više

Branka Radičevića 27
Pančevo

Altes mašine i alati

Maloprodaja i online prodaja baštenskog alata, alata i baštenske opreme Altes u Pančevu. Kompletna ponuda kosačica, duvalica lišća, kultivatora, baštenskog alata i mnogih drugih artikala
Pročitaj više

Oslobođenja 3a
Pančevo

Pan-alati prodaja alata

Pan-alati prodaja alata se bavi prodajom i distribucijom alata i pribora za sve potrebe majstora u različitim delatnostima građevinarstvo, metalska, automobilska industrija. Naš prodajni program čine gotovo sve pozicije električnog, ručnog, reznog alata, brusnog materijala, kao i merna oprema i alati za zavarivanje, elektrode i ostala vrhunska oprema renomiranih svetskih proizvođača za sve potrebe obrade metala, nemetala, drveta, bravarske, stolarske ili gradjevinske radove.
Pročitaj više

Banijska 39
Pančevo

Skelemont Pan skele

Skelemont Pan skele se bavi pružanjem usluga iznajmljivanja skela sa montažom i demontažom. U zavisnosti od vaših potreba možete izabrati pokretne skele na točkove ili ramovske skele. Skele koje odgovaraju vašim potrebama, po zahtevu dovozimo na željenu adresu, vršimo montažu, demontažu i odvoz skele.
Pročitaj više

Dušana Petrovića Šaneta 3
Pančevo

Al sistem montaža građevinskih i drugih konstrukcija

Preduzeće Al Sistem je osnovano 1996. god. u Pančevu kao privatno preduzeće. Osnovna delatnost firme je projektovanje, izrada i montaža aluminijumskih i PVC konstrukcija u stambenim, poslovnim i industrijskim objektima. Izgrađeni ugled svih ovih godina je zasnovan na bogatoj referenc listi izvedenih radova, visokom kvalitetu, poštovanju rokova, svih ugovorenih obaveza. Rezultati koje smo postigli do sada, su prevashodno ostavareni profesionalnim odnosom prema poslu, stalnim unapređenjem inženjerijskog i majstorskog kadra, opreme, alata, mašinskog parka i sredstva transporta.
Pročitaj više

Kneza Mihaila Obrenovića 10a
Pančevo

Postavljanje izolacija i skela Srz Izol

Postavljanje izolacija i skela Srz Izol je kompanija koja se tradicionalno bavi poslovima iz oblasti građevinarstva.Profesionalno se bavimo postavljanjem izolacije na fasadama i zidovima unutar (stambenog objekta).
Pročitaj više

Jovana Ristića 1
Pančevo

Lukas tools prodaja alata

Lukas tools iz Pančeva je kompanija čija je primarna delatnost prodaja alata na veliko i malo. U prilici smo da Vam ponudimo veliki izbor građevinskih i hobi alata. U prodaji imamo električni alat, ručni alat., baštenski alat, pneumatski alat, stacionarne mašine, kofere i kutije za alat i ulja i maziva za alate i mašine.
Pročitaj više

Jove Maksina 29
Pančevo

Milica alati

Milica alati iz Pančeva je kompanija koja se bavi prodajom svih vrsta mašina i alata. Sarađujemo isključivo sa proizvođačima renomiranih brendova, te garantujemo kvalitet alata kupljenih kod nas. Zadovoljstvo kupaca je naša najbolja referenca. Posetite nas u Pančevu na adresi Petra Preradovića 1 i unapredite svoju delatnost
Pročitaj više

Petra Preradovića 1
Pančevo

Ats ventili veleprodaja mašina

Ats ventili iz Pančeva je kompanija koja se bavi veleprodajom mašina i alata različite namene. U prilici smo da Vam ponudimo veliki izbor mašina i alata po povoljnim cenama. Vodimo računa o potrebama naših kupaca i garantujemo kvalitet proizvoda. Posetite nas na adresi Zmaj Jovina 5 i uverite se zašto smo najbolji.
Pročitaj više

Zmaj Jovina 5
Pančevo

Abrasive Center alati za brušenje

Abrasive Center je porodično preduzeće sa idejom da se kupcima omogući da na jednom mestu mogu da pronađu sve što im je potrebno za brušenje i oštrenje različitih materijala. Dugogodišnjim radom u ovoj oblasti proizvodnje obezbedili smo veliki broj Jumbo Rolls koje se nalaze na našem lageru, uvek smo spremni da kupcima izađemo u susret i da se potrudimo da u roku od 24-48 h proizvedemo i isporucimo tražene količine proizvoda, za proizvode koje nemamo na stalnoj ponudi našeg lagera potrudićemo se da ih obezbedimo u najkraćem mogućem roku, i tako ostvarimo uspešnu saradnju na obostrano zadovoljstvo
Pročitaj više

Bavaništanski put 323
Pančevo

Metalika alati

Metalika alatije firma koja se specijalizovala za program izrade alata za sečenje i zavarivanje metala, kao i dodatnih materijala za zavarivanje. U prethodnim godinama zahvaljujući pažljivom praćenju zahteva tržišta i motivaciji, razvili smo se u pouzdanog partnera u oblasti snabdevanja elektrodnom žicom i ostalom opremom iz domena zavarivanja, lemljenja i sečenja metala.
Pročitaj više

Moše Pijade 58
Pančevo

Metalka alati i mašine

METALKA ALATI DOO Pančevo osnovana je 2007. godine. U našoj ponudi su: Rezni alati, Brusni alati, Električni alati, Merni alati, Zavarivačka oprema, Vijačna roba, šrafovi za drvo, metal, ankeri, tiplovi, Elektrode
Pročitaj više

Moše Pijade 58, Pančevo
Pančevo
Iskustva i preporuke posetilaca
zoran
21.06.2013 12:56

cenovnik srafovske robe

zoran
10.03.2013 01:03

Najkvalitetniji alati,sasvim solidne cene-tako treba!Sve pohvale za Vidas!

stevan
15.01.2013 11:24

Samo pohvale za Vidas komerc.Kvalitet za svaku pohvalu,a cene sasvim prihvatljive!

Elektrode
07.07.2011 12:15

Koja je cena za elektrode za zavarivanje visokolegiranih čelika?

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane