Dodaj firmu

Inženjering PZM uređaji za zaštitu materijala

Inženjering PZM je kompanija koja se vrč dugi niz godina bavi projektovanjem, izradom i prodajom uređaja koji svoju primenu pronalaze prilikom površinske zaštite raznih vrsta materijala. Kvalitet naših proizvoda je zagarantovan. Za više informacija nas možete pozvati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Pivarska 10/12 u Čačku.
Pročitaj više

Pivarska 10/12
Čačak

Laki trans industrijske mašine

Laki trans je kompanija čija je osnovna delatnost trgovina polovnim i novim industrijskim mašinama. Mašine uvozimo pretežno iz zemalja Zapadne Evrope, po potrbi repariramo i prodajemo na našem i inostranom tržištu. Za više informacija možete nas kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Milana Milosevica 2 u Čačku.
Pročitaj više

Milana Miloševića 2
Čačak

Ikar proizvodnja alata

Ikar je kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja alata. Naši proizvodi svoju primenu pronalaze u raznim oblastima. Radimo i nestandardne alate po specijalnoj porudžbini. Odlikuje nas kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda. Posetite nas na adresi Radoja i Sredoja Kovačevića 52 u Čačku ili nas možete pozvati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Radoja i Sredoja Kovačevića 52
Čačak

Bazis alati i oprema

Bazis je kompanija koja se bavi prodajom građevinskih mašina, alata i opreme. U ponudi imamo proizvode poznatih stranih i domaćih proizvođača. Našim klijentima nudimo vrhunski kvalitet i povoljne cene. Za više informacija možete nas kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetiti na adresi Kulinovačko polje potes 4 103 u Čačku.
Pročitaj više

Kulinovačko polje potes 4 103
Čačak

BB-trade izrada mašina i opreme

BB-trade je kompanija koja se već preko četrdeset godina bavi projektovanjem i izradom mašina, alata i opreme za najrazličitije grane industrije. Odlikuje nas vrhunski kvalitet naših proizvoda i usluga. Za više informacija možete nas pozvati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Radnička 12 u Čačku.
Pročitaj više

Radnička 12
Čačak

Axis international metal detektori

Axis international je kompanija koja se već dugi niz godina bavi prodajom metal detektora i dodatne opreme. U ponudi su zastupljeni proizvodi za početnike kao i za profesionalce. Kod nas su zastupljeni artikli isključivo poznatih svetskih proizvođača. Posetite nas na adresi Vojvode Stepe 271 u Čačku ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 271
Čačak

Dinamic line proizvodnja masina i opreme

Dinamic line je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji mašina za obradu i sečenje metala. Za Vas izrađujemo i implementiramo i sav neophodan softver koji upravlja ovim mašinama. Posetite nas na adresi Ulica 423 br. 18 u Čačku ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Ulica 423 br. 18
Čačak

NTW iznajmljivanje mašina i opreme

NTW je kompanija koja se bavi iznajmljivanjem i lizingom mašina i opreme. Kod nas možete pronaći mašine i opremu svetski renomiranih proizvođača. Unapredite svoje poslovanje po povoljnim uslovima. Za više informacija nas pozovite putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Svetog Save 14 u Čačku.
Pročitaj više

Svetog Save 14
Čačak

Tehnoalat trgovina alatom

Tehnoalat trgovina alatom se pretežno bavi uvozom i prodajom alata i opreme. U našem prodajnom asortimanu imamo razne vrste ručnog i reznog materijala, brusnog materijala, šrafovske robe i srodnih proizvoda. Za više informacija možete nas pozvati putem gore navedenih telefona ili nas možete posetiti na adresi Stefana Prvovečnaog 16 u Čačku.
Pročitaj više

Stefana Prvovečnaog 16
Čačak

Ecomex alati i mašine

Ecomex se bavi uvozom i distribucijom alata, mašina i opreme. Na tržištu poslujemo preko dvadeset pet godina. Naši proizvodi pronalaze namenu u najrazličitijim granama industrije. Posetite nas na adresi Bulevar oslobodilaca 86 u Čačku ili nas možete pozvati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Bulevar oslobodilaca 86
Čačak
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane