Vidas komerc - šrafovska roba, mašine i alati

5.0 | 11 ocena
Ulica: Branka Radičevića 27
Grad: Pančevo
Vidas komerc - šrafovska roba, mašine i alati
Telefon: 013/
Mobilni: 063/
www.vidaskomerc.com

O nama

Firma "Vidas Komerc" sa svojim radom započela je 1993. godine u Pančevu. Možete nas pronaći u ulici Branka Radičevića broj 27. Osnovna delatnost ove firme u početku je bila distribucija elektroda za varanje, medjutim kako su se vremena menjala i zahtevi tržišta rasli svoj asotiman robe čijom se prometom bavimo kontstantno smo proširivali. Razvoj metalopreradjivačke industrije i inovacije na tržištu doprinele su tome da značajno dopunimo svoj asortiman proizvoda koje nudimo svojim kupcima.

Posle 20 godina svog rada, možemo sa sigurnošću da tvrdimo da važimo za lidere u svom poslu i da kod nas možete pronaći najveći izbor šrafovske robe, mašina i alata. Firma "Vidas Komerc" bavi se istovremeno prometom robe u Srbiji na malo i veliko, čime zadovoljava potrebe najvećeg broja svojih kupaca.

Kod nas Vas očekuje:

 • vijacna roba - pop nitne, segeri, šarke, ankeri, vijak JUS 053, JUS 174, JUS 130, JUS 103, JUS 465, JUS 120, JUS 500, JUS 515, JUS 466, "klipinzi, "crvići", tiplovi plastični i metalni, rascepke, električne čivije, španeri, mazalice
 • rezni alati - burgije, testere, dijamanti, krune
 • brusni alati - brusne ploce, tocila, profili, bubrežnjaci, šmirgle, lepezasti brusevi
 • rucni alati - UNIOR, KNIPEX, BACHO, BELZER, MODECO
 • elektricni alati - MAKITA, DEWALT, BOSCH, ISKRA, Black & Decker, METABO, SKIL, MESTER
 • lanci i sajle
 • merni alati - libele, ugaonici, metri, trake
 • okov - brave, cilinrdi, katanci, reze

Firma "Vidas Komerc" nudi Vam preko 10000 artikala iz svog asortimana. Sve vrste alata, ručni, rezni, brusni, merni i električni nalaze se u našoj ponudi. Saradnjom sa najznačajnijim proizvodjačima alata i šrafovske robe, svojim kupcima u svakom trenutnu u mogućnosti smo da ponudimo kvalitetne proizvode vrhunskih performansi. Ručni električni alati iz naše ponude omoguće Vam lako obavljanje različitih poslova.

Svojim dugogodišnjim trudom i radom postali smo zvanični distributeri električnog profesionalnog alata marke MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT i mnogih drugih. Ponosni na tu činjenicu i dostignuće pokušavamo da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali i ostanemo Vaš prvi izbor kada je reč o maloprodaji i veleprodaji mašina, alata i šrafovske robe.

Po najpovoljnijim cenama u gradu kod nas možete pronaći BOSCH alate, METABO bušilice, MAKITA aku bušilice i najraznovrsniju šrafovsku robu. Svakodnevno svojim kupcima izlazimo u susret i pružamo im mogućnost kupovine putem akcijskih ponuda po konkurentnim cenama u Srbiji.

Proverite zašto smo najtraženiji. Firma za maloprodaju i veleprodaju šrafovske robe, mašina i alata "Vidas Komerc" Pančevo.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  zoran
  21.06.2013 12:56

  cenovnik srafovske robe

  zoran
  10.03.2013 01:03

  Najkvalitetniji alati,sasvim solidne cene-tako treba!Sve pohvale za Vidas!

  stevan
  15.01.2013 11:24

  Samo pohvale za Vidas komerc.Kvalitet za svaku pohvalu,a cene sasvim prihvatljive!