M2 Studio masaža

4.8 | 42 ocena
Ulica: Dragiše Penjina 17
Grad: Šabac
M2 Studio masaža
Mobilni: 060/

O nama

M2 STUDIO MASAŽA

Ukoliko ste rešili da svoje telo dovedete do savršenstva, pripremite se za sledeće leto i zablistate u punom sjaju, isprobajte najefikasniji tretman – ubicu celulita Maderoterapiju.

Maderoterapija se izvodi anatomski oblikovanim oklagijama od prirodnog materijala (drveta). Ovom masažom efikasno rešavate problem viska tečnosti i toksina koji se nagomilavaju u organizmu, a samim tim nestaje i celulit. Tretman je 100% prirodan. Nema mogućnosti za iritaciju i alergiju na koži. Prilikom maderoterapije koriste se prirodna ulja, tako da je ceo tretman bezbolan i prijatan. Ovakvom vrstom masaže se postiže i zatezanje kože, oblikovanje tela (podizanje tonusa mišića) i toniranje kože pri izbacivanju toksina. Nakon samo nekoliko tretmana, Vaša koža je zategnutija, postaje mekša i glatka je na dodir.

U Studiu M2 radimo i vrhunske, VacuumFit 100 tretmane. Preporučuje se kombinacija ova dva tretmana (Maderoterapija + VacuumFit 100), jer uzajamno imaju najbolji mogući efekat. Rezultati su zagarantovani.

Pored maderoterapije i VacuumFit 100 tretmana u Studiu M2 radimo i druge vrste masaža:

 • Relax masažu
 • Sportsku masažu
 • Terapeutsku masažu
 • Limfnu drenažu

Naš prostor poštuje sve higijenske regulative, kako bi se klijenti osećali ugodno i sigurno.

Obuke:

U našem Studiu, radimo i obuke u oblasti klasične maderoterapije. Obuka traje 3 dana i obuhvata teorijski i praktični deo. Po završetku obuke, polaznik dobija set od 6 oklagija i sertifikat na internacionalnom nivou od strane Studio 1ndustrija, sa sedištem u Beogradu. Edukator: Mirjana German.

Za sve dame pripremili smo specijalnu akciju 5 VacuumFit 100 tretmana (jedan tretman vakuumom traje sat i 30 minuta) + 5 maderoterapija celog tela (jedan tretman traje od 45 min. do sat i 20 min.), po ceni od 10.000 dinara.

Pratite nas na našoj Instagram i Facebook stranici i prvi saznajte za sve akcije i nove tretmane!

Radno vreme:

Ponedeljak – petak 9-20h

Subota na zakazivanje.

Kontakt:

Tel: 060/666-10-39 Mirjana German

Instagram nalog: (Mira- Madero Šabac)

Facebook stranica:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  07.12.2020 23:14

  Studio M2,sve pohvale za ljubaznost, prijatan ambijent kao i posvećenost.Poseban akcenat bih stavila na savršene rezultate u koje sam se uverila lično.Neverovatna je činjenica da masaža traje duže jer se obraća pažnja na svaki deo koji je potrebno masirati. Iskreno savetujem svima da se i sami uvere u isto!

  Sanja P.
  01.12.2020 00:00

  Ljubaznost, efikasnost, i posvećenost rezultatima.

  Neregistrovan korisnik
  30.11.2020 14:46

  Zaista sve preporuke! Higijena je na visokom nivou. Prijatna atmosfera, pristup klijentima i sam rad jako profesionalan, a rezultati odlicni. Svaka pohvala i preporuka od srca!

  Firme u blizini

  Mystic salon za masaže, Kralja Aleksandra 33, Šabac
  Salon za masažu Beli Anđeo, Sime Trojanovića 14, Šabac, Šabac
  Crystal studio central masaža, Vojvode Brane 1, lokal 5, Šabac
  Aura Profi masaža, Masarikova 2, Šabac