Salon za masažu Beli Anđeo

3.1 | 7 ocena
Ulica: Sime Trojanovića 14, Šabac
Grad: Šabac
Salon za masažu Beli Anđeo
Mobilni: 064/

O nama

SALON ZA MASAZU BELI ANDJEO


10% snizenja za 3 ili vise zakazanih masaza do 01.04.2017.

Novootvoreni salon za masažu Beli Anđeo nalazi se u Šapcu i pravo je mesto na kome možete da opustite i relaksirate Vaš organizam, uz lekoviti dodir švedske masaže. U prijatnom ambijentu našeg salona dočekaće Vas vrhunski kozmetički stručnjak Anđelija Rakić koja se školovala u Sidneju, u Australiji.

Švedska masaža ili klasična masaža kako je nazivaju u Evropi, udružuje razne specifične tehnike za tretiranje bolnih mišića, napetosti, stresa i loše cirkulacije. Ova vrsta masaže se pojavila u 19. veku, a njen začetnik je Pehr Henrik Ling, koji je svoju tehniku masaže prvobitno nazvao medicinska gimnastika i njome je hteo dopuniti tradicionalnu medicinsku negu. Drugi doktor, Johan Mezger, dao je tehnikama koja se koriste u švedskoj masaži francuska imena i populizovao ovu tehniku masaže.

Ova tehnika koristi 5 osnovnih pokreta za poboljšanje cirkulacije i izbacivanje toksina iz mišića. Uvek masirajući prema srcu, maser udružuje te tehnike u jedan tok tretmana masaže, što pacijenta čini fizički i psihički opuštenim. Glavna uloga ove vrste masaže je da poboljša cirkulaciju u tkivima, ali je podjednako značajno i to što pomaže izbacivanje toksina iz organizma, pa time skraćuje vreme oporavka. Takođe, švedska masaža ima blagotovorno dejstvo i na nervni sistem.

Švedska masaža efikasno oslobađa duboko ukorenjenje napetosti mišića i povećava fleksibilnost organizma. Ovom masažom deluje se na velike grupe mišića celog tela: ruke, noge, prsa, zadnjica, leđa, ramena i vrata, (kao i temena glave po želji klijenta) koji se nakon nekoliko tretmana potpuno oslobađaju napetosti. Posebna pažnja se pridaje delovima tela gde je veći bol mišića, kao u ramenima i vratu. Uz to, telo se rešava nakupljenog otrova i osvežava kiseonikom.

Ovu vrstu masaže najpoznatijom čine karakteristični dugi pokreti koji klize mišićima, a najbolji učinak postiže kombinacijom laganog dodira, trljanja, gnječenja, lupkanja i trešenja tela. Počinje laganim glađenjem mišića koji će ih opustiti, a zatim se pokreti pojačavaju i pripremaju telo za jače postupke kojim se obrađuju svi delovi tela. U našem radu koristimo mešavine prirodnih biljnih ulja prijatnog mirisa, koje se brzo upijaju u kožu, stvarajući osećaj olakšanja. Masaža se radi uz tihu relaksirajuću muziku na odgovarajućoj temperaturi sobe i prijatno osvetljenom ambijentu.

Pored masaže, salon Beli Anđeo nudi Vam i druge usluge namenjene isticanju Vaše lepote:

 • depilacija (topla i hladna)
 • medicinski pedikir
 • estetski pedikir
 • refleksologija stopala

Učinite dobro za sebe i posetite nas!

Radno vreme:
svaki dan od 09-20h

Salon za masažu Beli Anđeo, Sime Trojanovića 14, Šabac

Cenovnik

1. Depilacija grudi uključujući i ramena
700
2. Depilacija ledja uključujući i ramena
700
3. Cele noge i brazilka
1300
4. Cele noge i duboke prepone
1200
5. Ruke do ramena
500
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zarko Manic
  11.02.2017 09:24

  Njihovi maseri su skroz posveceni klijenteli.Posebna paznja se pridaje delovima tela gde je veci bol misica,kao u ramenima i vratu.Uz to,telo se resava nakupljenog otrova i osvezava kiseonikom.Sve pohvale.

  Firme u blizini

  Mystic salon za masaže, Kralja Aleksandra 33, Šabac
  Refleksologija stopala Beli Anđeo, Sime Trojanovića 14, Šabac, Šabac
  Crystal studio central masaža, Vojvode Brane 1, lokal 5, Šabac
  M2 Studio masaža, Dragiše Penjina 17, Šabac
  Aura Profi masaža, Masarikova 2, Šabac