Crystal studio central masaža

3.2 | 5 ocena
Ulica: Vojvode Brane 1, lokal 5
Grad: Šabac
Crystal studio central masaža
Mobilni: 065/

O nama

CRYSTAL STUDIO CENTRAL MASAŽA

Ukoliko Vam je potrebna potpuna relaksacija Vašeg organizma, opustite se uz profesionalnu masažu u salonu Crystal Studio Central. U prijatnom ambijentu našeg salona koji je počeo sa radom 2016. godine u Šapcu, možete uživati uz brojne masaže celog ili pojedinih delova tela.

Bilo da Vas muče ukočena leđa ili bol u ramenu, masaža je jedan od najstarijih oblika lečenja koji doprinosi povećanju tonusa i elastičnosti mišića. Uz lekoviti dodir masaže povratićete nekadašnji dobar osećaj i shvatiti koliko je važno posvetiti sebi nekoliko trenutaka odmora.

Crystal Studio Central nudi Vam sledeće vrste masaža:

Savršen način da relaksirate Vaše telo i opustite se nakon napornog dana jeste relaks masaža u salonu Crystal Studio Central. Ova prijatna i blaga ručna masaža oslobodiće Vas napetosti i eliminisati negativan uticaj stresa. Može se raditi relax masaža celog tela ili parcijalno pojedinih delova tela (noge, stopala, leđa, ruke, abdomen, grudni koš, vrat, lice...).

Onima koji se bave sportom, profesionalno ili rekreativno, namenjena je sportska masaža koja predstavlja najbrži način za oporavak nakon napornih treninga. Za razliku od relax masaže, sportska zahteva znatno jače pritiskanje mišića kako bi se isti oslobodili napora od vežbanja ili drugih fizičkih aktivnosti. Redovno podvrgavanje masaži smanjiće iscrpljenost, opustiti organizam i učiniti da se nakon iste osećate mnogo prijatnije.

Anticelulit masaža je efikasan, neškodljiv i zdrav način da se rešite celulita. Glavni cilj ove masaže je rastresanje kože ili potkožnog tkiva, što za rezultat ima pojačavanje cirkulacije u njima i zagrevanje. Osim toga, postiže se i određena doza relaksacije. Nezaobilazni deo anticelulit programa jeste pojačan unos tečnosti, najbolje vode, što pospešuje drenažu i detoksikaciju organizma.

Pored masaža, salon Crystal Studio Central nudi Vam i široku paletu tretmana, uz upotrebu vrhunskih preparata:

 • Mezoterapija
 • Hijaluronski fileri
 • Solarijum
 • Depilacija
 • Nadogradnja svilenih trepavica metodom “1 na 1”
 • Profesionalna šminka

Neka Vaša lepota zablista poput kristala, posetite salon Crystal Studio Central!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 10-20h

Posetite našu Facebook stranicu:

Crystal Studio Central, Vojvode Brane 1, lokal 5, Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Mystic salon za masaže, Kralja Aleksandra 33, Šabac
  Salon za masažu Beli Anđeo, Sime Trojanovića 14, Šabac, Šabac
  M2 Studio masaža, Dragiše Penjina 17, Šabac
  Aura Profi masaža, Masarikova 2, Šabac