VANA Salon za masažu

Doktora Dragoslava Popovića 16

Salon za masažu Vana nalazi se u centru Beograda. U ovom salonu se možete opustiti i relaksirati, uz pomoć relax, terapeutskih masaža, ali i doterati svoje telo za leto uz pomoć maderoterapije.
Pročitaj više

Kozmetika Harmonija masaža

Cvijićeva 105 (ulaz iz Bistričke)

Prepustite se čarima masaže koja doprinosi opštem zdravlju ili lepoti Vašeg tela u prijatnom ambijentu salona Kozmetika Harmonija. Tokom masaže koriste se prirodna hladno ceđena ulja i fluidi koji maksimalno neguju, hrane i hidriraju kožu
Pročitaj više

Corpore Sano centar za masažu

Dalamtinska 70b

Corpore Sano centar za masažu nalazi se na Paliluli. Najefikasnije masaže kao što su relax masaža, kraljevska masaža, terapeutska, sportska i mnogo drugih.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Masaže
Pitaj firme

Masaža Salon Lila Ly

Masaža Salon Lila Ly se nalazi na teritoriji opštine Palilula, ulica Dalmatinska 19. Posvetite se sebi i svom izgledu, bićete zadovoljnije, srećnije i sa više samopuzdanja.

Masaža Mali Princ

Masaža Mali Princ nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Ilije Garašanina 25. Nudimo vam opuštajuće momente u prijatnom ambijentu našeg salona.

Masaža Markprom

Masaža Markprom nalazi se u Višnjici u ulici Višnjički venac 1f, opština Palilula. Posetite nas u salonu i uverite se u raznovrsnost uluga koje vam nudimo kao i veliki broj masaža koje će vas opustiti.

Masaža Salon Nactive Bellezza

Masaža Salon Nactive Bellezza nalazi se u ulici Šajkaška 21, opština Palilula. U našem salonu zastupljena je isključivo vrhunski italijanski brend kozmetike World of Beauty.

Masaža Salon Purple Dream

Masaža Salon Purple Dream nalazi se u ulici Albanske Spomenice 19, opština Palilula. Salon Purple Dream nudi vam kvalitetne kozmetičke preparate za negu lica i tela, najsavremeniju kozmetičku aparaturu za obavljanje tretmana, masaže i sličn...

Masaža Salon Miss

Masaža Salon Miss nalazi se u ulici Vojvode Dobrnjca 46, opština Palilula. Sve za negu kože lica i tela na jednom mestu u salonu Miss.

Masaža salon Blue

Masaža salon Blue nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Dalmatinska 62. Posetite nas u salonu Blue i odaberite neku od raznovrsnih usluga koje vam nudimo ili pozovite naš telefon i zakažite termin.

Enzian salon za masažu

Enzian vas poziva da uživate u opuštajućim i sportskim masažama u lepom ambijentu sa lepim maserkama na opštini Palilula kod TC Zira.

Idi na vrh strane