Salon za masažu Your Majesty & Day Spa

Izvorska 66

Salon za masažu Your Majesty & Day Spa pruža Vam mogućnost da uživate u jedinstvenim, luksuznim tretmanima koji će doprineti kompletnom opuštanju Vašeg organizma. U našoj ponudi nalaze različiti vidovi masaža koje izvode profesionalni maseri...
Pročitaj više

Frizersko Kozmetički salon Ceca

Lazara Kujundžića 86

Kozmetičko - frizerski salon "Ceca" smešten je u ulici Lazara Kujundžića broj 86, ne teritoriji Beograda. Težeći ka tone da svojim klijentima omogućimo da se osećaju zadovoljno u svojoj koži i zrače pozitivnom energijom, učinili smo da Vas n...
Pročitaj više

Masaža Katarina 207

Kosmajska 30

Bilo da želite opuštajuću masažu, tretman lica ili tela, manikir i pedikir tretman, salon Katarina 207 je prava adresa za Vas. Kako bismo našim klijentima omogućili maksimalno uživanje u svakom tretmanu, opredelili smo se za rad sa preparati...
Pročitaj više

Masiraj me - studio za masažu

Nikolaja Gogolja 30b

Studio za masažu “Masiraj me” nalazi se na Čukarici. U ovom salonu možete dobiti više masaža profesionalnih fizioterapeuta; sportsku masažu, relax, anticelulit, parcijalnu i mnogo drugih.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Masaže
Pitaj firme

Masaža Salon Donna Perfetta

Masaža Salon Donna Perfetta nalazi se na teritoriji opštine Čukarica u ulici Ratka Mitrovića 126a. Nudimo vam brojne kozmetičke usluge i tretmane. Dajemo i posebne popuste za maturante u toku maja i juna.

Masaža Salon Deja

Masaža Salon Deja nalazi se u naselju Filmski grad, opština Čukarica u ulici Miloja Zakića, prilaz 2, ulaz 10/1. Kod nas u salonu na raspolagnaju su vam sve vrste frizerskih, kozmetičkih usluga kao i mnoge vrste masaža.

Masaža Venerina Kuća Lepote

Masaža Venerina Kuća Lepote nalazi se na teritoriji opštine Čukarica u ulici Savnička 63. Kao što i sam naziv kaže ceo naš rad u salonu posvećen je negovanju vaše lepote i izgleda vašeg lica i tela.

Masaža Emporio Bellezza

Masaža Emporio Bellezza nalazi se u ulici Kraljice Katarine 60 na Banovom Brdu, opština Čukarica. Posvetite malo vremena sebi i svom izgledu, odaberite neki od tretmana koje vam nudimo, rezultati će biti odmah vidljivi.

Masaža Hello Blondy Plus

Masaža Hello Blondy Plus nalazi se u naselju Žarkovo u ulici Vodovodska 105. Posetite nas u salonu Hello Blondy Plus i odaberite nešto iz našeg bogatog asortimana kozmetičkih usluga, tretmana lica i tela ,frizerskih usluge ili masaža.

Masaža Jana Ceregem

Masaža Jana Ceregem nalazi se na Čukarici u ulici Repiška 39. Poznata korejska tradicionalna masaža Ceregem konačno i kod nas. Masirajte se na Ceregem krevetima i osetite pravu blagodat tradicionalne korejske masaže u srcu Čukarice.

Masaža Slimig Studio Popović

Masaža Slimig Studio Popović nalazi se u naselju Banovo Brdo, na teritoriji opštine Čukarica, ulica Udbinska 28/24.

Masaža Studio Leonardo

Masaža Studio Leonardo nalazi se na teritoriji opštine Čukarica u ulici Toše Jovanovića 11, lokal 12. Dodjite u Studio Leonardo i odaberite neki od tretmana lica i tela, tretman kavitacije, masažu ili neku metodu za oblikovanje tela.

Masaža Salon Andjela

Masaža Salon Andjela nalazi se u ulici Orfelinova 49 na teritoriji opštine Čukarica. Isprobajte zadovoljstava i prednosti manuelne masaže. Opustite se uz mali predah i odmor od svakodnevnog stresa, gužve.

Hani Therapy

Ukoliko Vas muči bol i ukočenost u leđima ili Vam je potrebna rehabilitacija nakon povrede, Hani Therapy je tu za Vas. U našem radu praktikujemo oprobane fizikalne procedure u kombinaciji sa najsavremenijom aparaturnim tehnikama, kao i tera...

Masaža - Moć dodira

Ukoliko Vam je potreban predah od užurbanog načina života, centar lepote i zdravlja Moć dodira otvara svoja vrata. U prijatnom ambijentu dostupan je jedinstven program tretmana tela koji na potpuno prirodan način harmonizuju ljudsko telo, d...

Masaža Salon Pokreni se

Masaža Salon Pokreni se nalazi se na Banovom Brdu, opština Čukarica, u ulici Žarkovačka 60. Posetite salon Pokreni Se i odaberite neki od mnogobrojnih kozmetičkih tretmana ili preparata za negu lica i tela.

Idi na vrh strane