LIDERNA CENTAR – TERAPIJSKA MASAŽA

Dragana Rakića 42

Liderna Centar nalazi se u Zemunu i predstavlja idealno mesto za relaksaciju Vašeg organizma, uz pomoć tehnika manuelne i aparturne masaže, kao i fizikalne terapije. Takođe, prvi smo privatni centar koji se bavi kompletnom dekongestivnom ter...
Pročitaj više

Ceragem masaža termomasažni krevet V3

Ugrinovačka 223a

Oslobodite se bola u leđima i poboljšajte stanje čitavog organizma, uz Ceragem masažu koja primenom 5 prirodnih metoda garantuje maksimalnu relaksaciju. Naš studio u Zemunu opremljen je savremenim V3 auto masažnim krevetima na kojima masaža ...
Pročitaj više

Centar za masažu PRANAYAMA

Ugrinovački put 9b, (bivša Hemingvejeva)

Priuštite Vašem organizmu maksimalno opuštanje i mir, uz profesionalne masaže u salonu PRANAYAMA. Ulaskom u našu zonu relaksacije, vešti pokreti iskusnog terapeuta i prijatna muzika, učiniće da barem nakratko zaboravite na sve probleme koji ...
Pročitaj više

Jeal salon masaže

Vere Dimitrijević 13

Novootvoreni salon masaže Jeal nalazi se u Zemunu u naselju Galenika. Relax i terapeutska masaža kao i piling tela i lica su vam dostupni u zakazanom terminu.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Masaže
Pitaj firme

Bojana studio za maderoterapiju

Karađorđeva 17

Salon za maderoterapiju nalazi se u Zemunu. Specijalne oklagije i tehnika ključ su u oslobažanju od celulita i viška tečnosti.

Tekiva Zen studio za masažu

Jovana Miodragovića 28f

Studio za masažu Tekiva Zen nalazi se u Beogradu. Nudi niz holističkih i klasičnih masaža za duh i telo koje oporavljaju vaš celokupni organizam.

Blue lagoon salon za masažu

Novogradska 52

Blue lagoon salon za masažu, nalazi se u Zemunu. Posebno izdvaja masažu toplom čokoladom, ali i relax, teraputsku, parcijalnu masažu.

Masaža Studio Elixir

Masaža Studio Elixir nalazi se u Zemunu u ulici Glavna 47. U prijatnom ambijentu našeg salon i uz pomoć ljubaznog i stručnog osoblja nudimo vam razne vrste kozmetičkih i frizerskih usluga.

Masaža Salon Ego

Masaža Salon Ego nalazi se u Zemunu u ulici Provomajska 42 u stanu. Na raspolaganju u našem salonu su vam sve vrste klasičnih kozmetičkih usluga i tretmana za negu lica i tela.

Masaža salon Bellezza

Masaža salon Bellezza nalazi se u Batajnici u ulici Majora Zorana Radosavljevića 49. Pozivamo vas da se opustite i uživate u prijatnom ambijentu našeg salon i pruištite sebi pristupačne kozmetičke usluge i masaže.

Masaža Salon Sofija

Masaža Salon Sofija nalazi se u Zemunu u ulici Miroslava Tirsa 3. Pored svih vrste frizerskih i kozmetičkih usluga koje vam nudimo izvdvojili bi specijalne masaže i fizioterapija.

Masaža Abs Studio Estetic

Masaža Abs Studio Estetic nalazi se u Zemunu u ulici Aleksandra Dubčeka 54. Posetite nas u salonu ABS i odaberite neki od mnogobronih kozmetički, estetskih, frizerskih tretmana koje vam nudimo,a takodje na raspolaganju vam je i veliki izbor...

Masaža Bojan Therapy

Masaža Bojan Therapy nalazi se u ulici Bulevar Nikole Tesle 28, opština Zemun. Ukoliko vam je potrebno se relaksirate, opustite, odmorite i dovedete u stanje blagostanja tu smo mi i naše terapeutske masaže.

Alex Massage Studio

Studio Alex Massage nalazi se u Zemun polju. Profesionalne i prijatne masaže za ouštanje i oporavak od fizičkog i psihičkog napora.

Masaže profesional

Profesional masaže možete zakazati u Zemunu i uživati u sportskoj, relax, terapeutskoj, anticelulit masažama koje izvode profesionalni fizioterapeuti.

Balans - salon za negu tela

Delatnost nege i održavanja tela

Studio za masažu Altina 2018

Odavnina su poznata lekovita svojstva masaže koja doprinosi ozdravljenju čitavog tela. Studio za masažu Altina 2018 nudi raznovrsne profesionalne masaže: relax, spa welness, čoko relaks, terapeutska, anticelulit, masaža vulkanskim kamenjem

Idi na vrh strane