O nama - STUDIO BODY RELAX


Studio Body Relax je studio za profesionalnu masažu koji je nedavno počeo sa radom na Zvezdari. U relaksirajućem i „mirišljavom“ ambijentu našeg studija sve je podređeno Vašem uživanju i opuštanju nakon napornog dana ili nekog stresnog događaja.

Tim Body Relax studija čine stručni i ljubazni terapeuti koji će Vas srdačno dočekati i pobrinuti da se udobno smestite. U miru i tišini prepustite se momentima posvećenim isključivo sebi i uživajte čarima masaže koja ima relaksirajuće dejstvo na ljudski organizam.

Studio Body Realx nudi sledeće vrste masaža:

Najzastupljenija vrsta masaže u salonu Studio Body Relax jeste blaga i prijatna relax masaža koja doprinosi relaksaciji mišića, redukciji stresa i opuštanju organizma u celini. Uz vešte ruke naših terapeuta koji koriste vrhunska prirodna lekovita ulja, prijatnu muziku i mirišljave sveće, zagarantovani su Vam relax trenuci opuštanja i nege tela.

Studio Body Relax predstavlja maderoterapiju kao trenutno jedan od najefikasnijih metoda u borbi protiv celulita. U pitanju je posebna vrsta anticelulit masaže koja se obavlja pomoću specijalno dizajniranih drvenih oklagija zbog čega se popularno naziva i „masaža oklagijama“. Takođe, nudimo i klasičnu anticelulit masažu.

Za sve koji se bave sportom, profesionalno ili rekreativno, naša preporuka je sportska masaža koja doprinosi bržem oporavku organizma nakon napornih treninga. Ova vrsta masaže značajno pomaže u sprečavanju i lečenju povreda, kao i unapređenju fleksibilnosti i atletskih sposobnosti.

U svrhu tretiranja povreda preporučuje se i masaža vulkanskim kamenjem koja je dostupna u salonu Studio Body Relax. Tokom masaže koristi se toplo vulkansko kamenje koje se postavlja na specifične delove tela, a toplota iz kamenja podstiče bolju prokrvljenost tretirane regije.

Zakažite Vaš termin na vreme i pružite Vašem organizmu dragocene trenutke relaksacije!

Radno vreme:
ponedeljak, utorak, sreda, petak i subota od 11:00-21:00h
četvrtak od 11:00-20:30h
nedelja neradna

Posetite Facebook stranicu: StudioBodyRelax34

Studio Body Relax, Mehmeda Sokolovića 22, Zvezdara, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.12.2020 18:32
Neregistrovan korisnik

Danas sam bio na masaži ..... I ne treba puno reći osim VRH

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Studio Body Relax
  • Studio Body Relax,
  • Studio Body Relax Zvezdara,
  • Studio za masažu na Zvezdari,
  • Masaže Zvezdara,
  • Studio Body Relax Beograd,
  • Body Relax Studio,
  • Studio Body Relax radno vreme