Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mađioničar
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mađioničar

Verovatno ne postoji niko ko ne voli da gleda mađioničare dok izvode trikove, uporno (ali obično bezuspešno) pokušavajući „da provali“ u čemu je caka, kako je štos izveden...

madjionicar

 

Ipak, zasigurno su najveći ljubitelji mađioničara oni najmlađi, i zato su iluzionisti česti gosti na dečijim rođendanima, školskim proslavama i slično.

Mađioničar za decu

Poneki trik znaju da izvedu mnogi ljudi, ali ovo je priča o profesionalnim mađioničarima, kojima je to posao. Ako planirate da iznenadite svog mališana za Divan dan, onda je najbolja odluka da pozovete mađioničara da izvede originalan program, odnosno, brižljivo pripremanu predstavu uz pravi odabir trikova, kojima će sva deca biti oduševljena.

Predstave su visoko profesionalne, a rade se uz pomoć golubova, zeka, papagaja...

Kod svakog mađioničara je bitno da se izdvoji od drugih svojom originalnošću, jedinstvenošću, i vrhunskim mađioničarskim umećem. Ono što je važno, to je da predstava ne bude uobičajena i monotona, i da deci ne bude dosadno.

Zbog toga se mađiončari za decu stalno trude da postave nove i više standarde kada je reč o komunikaciji i radu sa najmlađima. Povratna reakcija dece, u vidu pažnje, smeha, zapanjenosti i oduševljenja, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, tako da su i mame i tate takođe pratioci izvanrednog mađioničarskog programa.

Mađioničarski trikovi

Dobar mađioničar, koji je predan svom poslu, jedan isti trik uvežbava mnogo puta, iznova i iznova, sve dok svoju iluziju ne dovede do savršenstva, i dok on, pre svega, njome ne bude zadovoljan, a to bi dalje značilo da će svakako i svi posmatrači trika, takođe biti očarani.

madjinicar cena

 

Već se očekuje, da u svakom programu, čika u crnom fraku izvuče iz svog šešira zeca ili da pusti golubove da odlete, i uvek ostajemo u dilemi, i sa pitanjem u glavi – „Kako je on to uradio, da li je stvarno u pitanju čarobnjak ili običan čovek koji perfektno barata svojim zanatom?“

Takođe, mađioničari su i dobri psiholozi, i oni veoma studiozno pristupaju radu sa decom, trudeći se da uspostave najbolji kontakt, da održe pažnju i zainteresovanost najmlađih. Ove vešte iluzioniste karakteriše i ogromna ljubav prema najmlađima, jer su i oni sami negde u duši deca koja vole da se igraju.

Ukoliko razmišljate o najoriginalnijem poklonu, tada je dobra stvar da pozovete mađioničara u vrtić, na proslavu rođendana u igraonicu, na školsku priredbu i na svako drugo mesto gde će biti dobra zabava. Zagarantovano ćete ostati bez daha kada budete videli visoko profesionalnu predstavu.

Međutim, bitno je da znate da mađioničari izvode trikove i predstave i za odrasle, a ne samo za decu. Ovi trikovi su prilagođeni starijim osobama, ali i oni, kao i deca, ostaju jednako zapanjeni i fascinirani, kada nešto vide svojim očima u šta ne mogu da poveruju, konstatujući na kraju, da je verovatno u pitanju „čudo“, koje je vešto izvedeno tako da u njega svi poveruju.

Mađioničar – cena:

Cene se u proseku kreću od 80 do 100 evra u zavisnosti od programa.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.