Gradjevinska limarija Limeks Zoric

1.0 | 2 ocena
Ulica: Adama Pribicevica 41
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Gradjevinska limarija Limeks Zoric
Mobilni: 063/
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Svetozar Glusac Svetozar Glusac
  08.08.2018 05:20

  Zivim u Pancevu,stan u potkrovlju,drugi sprat,trebam reparirati moju polovinu krova,oko 70 kvadrata.sada je crep na krovu,dali je moguce staviti na tu moju polovinu krova staviti krov lim u obliku crepa ili krov lim trapezni,i da se stavi mineralna vuna od 10-20cm debljine preko celog krova,koja bi sprecila kondenz lima,nadam se. Stan u potkrovlju ima dva prozora,po jedan prozor sa svake stane kriva,Molim okvirnu cenu za lim crep ili trapezni lim ukljucivo i staklena vuna,sa dve opsivke duzine cca 2x8 metara sa svim fitingom i montazom,sa skidanjem crepa koji bi se odneo ispred kuce i uredno slozio,oluk ju duzine ukupno oko 8-9 met. met.,molim ponudu sa specifikacijom,hvala,Svetozar
  P.S.
  Znaci...lim crep cca 70 kvadrata,dve opsivke-vetar lajsne ukupno duxine cca 8 met,oluk ukupne duzine caa 9 metara,sleme(ono na vrhu krova,mislim) duzina cca 5 met,dva prozora,vidi slike...sve sam stavio malio vie u metrazi ...pogledao sam ispod krova i ima letva i podletva

  Marko Miletic
  10.05.2018 12:10

  Pohvalio bi kvalitetnu uslugu koju ste mi pruzili u postavljanju oluka na kuci. Sav problem je uspesno resen. Odlicni ste!

  Kristina Milosevic
  12.04.2017 06:46

  Ako ste se odlucili za krov od lima ili da pokrivanje uradite sa limom umesto da koristite crep za pokrivanje,gradjevinska limarija Limeks Zoric nudi vam ekonomicno i pouzdano resenje za vasu kucu ili zgradu.

  Iva Markovic
  24.01.2017 06:52

  Karakterise ih najsavremenija oprema,alati i materijal koji koriste u postavljanju limenih krovova.Oni su mnogo jeftiniji od crepa,brze se montiraju a vek trajanja im je identican kao i crepu.

  Ilija Radovic
  02.07.2016 09:20

  Pokrivanjanje svih vrsta krovova na skolama,bolnicama i verskim objektima.Radno iskustvo majstora se meri decenijama i zato imaju moje preporuke.Pored krovova bave se postavljanjem i sanacijom oluka,izgradnjom okapnica.

  Ana Milosavljevic
  19.05.2016 10:25

  Bez kasnjenja i odlaganja je njihov moto.Po izlasku na teren vrsi se merenje a nakon toga profesionalni kadar vam nudi savete kako bi zajedno pronasli najbolje resenje za vas.Zatim na scenu stupaju monteri sa puno iskustva tako da vec posle nekoliko casova mozete biti spokojni,posao je obavljen.