Labaratorija Analiza 3

5.0 | 1 ocena
Ulica: Vajara Zivojina Lukica 6
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Labaratorija Analiza 3
Telefon: 011/

O nama

LABARATORIJA ANALIZA 3

Laboratorija ANALIZA je savremena biohemijska laboratorija koja postoji i uspešno radi od 2006. godine na Novom Beogradu. U avgustu 2007. godine, otvorena je naša Mikrobiološka laboratorija, koja se nalazi pored Doma zdravlja u Zemunu.

Osnivač i rukovodilac laboratorije je dipl. ph Radmila Vrzić, specijalista medicinske biohemije sa višegodišnjim radnim iskustvom u eminentnim zdravstvenim ustanovama. Naš tim čine četiri biohemičara i dvanaest laboratorijskih tehničara, sa bogatim znanjem i iskustvom u radu koji će Vam pružiti kompletnu uslugu laboratorijskih analiza u cilju prevencije, utvrđivanja i daljeg lečenja određenih oboljenja.

U junu 2015. godine počela je sa radom laboratorija za medicinsku biohemiju ANALIZA 3, koja je locirana na Bežanijskoj kosi i čijim radom rukovodi prof.dr. Mirka Ilić, dugogodišnji načelnik biohemijske laboratorije Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije.

Laboratorija ANALIZA nudi širok spektar analiza:

 • hematologija
 • koagulacija
 • biohemija
 • alergija i netolerancija na hranu
 • urin
 • test na droge (urin)
 • hormoni
 • imunologija
 • tumor markeri
 • koštani markeri
 • mikrobiologija
 • virusologija
 • spermogram
 • koncentracija lekova u krvi
 • alergija na lekove
 • genetika i molekularna dijagnostika
 • molekularna dijagnostika pcr

Zahvaljujući savremenoj opremi i korišćenju reagenasa vrhunskog kvaliteta, dobroj organizaciji rada i obučenosti našeg stručnog osoblja, u mogućnosti smo da primimo i obradimo zahteve velikog broja pacijenata. Vađenje krvi/uzimanje materijala vrši se u našim laboratorijama ili na terenu, odnosno u domu pacijenata koji nisu u mogućnosti da dođu do nas. Vaše rezultate možete podići u toku istog radnog dana, osim mikrobioloških analiza koje zahtevaju duže praćenje.

Od samog osnivanja trudili smo se da uvodimo nove analize po kojima smo prepoznatljivi, tako smo 2007. godine prvi u Srbiji počeli sa testom INTOLERANCIJE NA HRANU. Danas imamo preko 30.000 zadovoljnih pacijenata. Savremeni način života pored problema sa pravilnom i redovnom ishranom donosi još jedan veliki problem, a to je problem hroničnog stresa.

Ukoliko želite da proverite da li je Vaš organizam pod stresom, laboratorija ANALIZA predstavlja Hormonski stres index koji je namenjen svima koji žive u uslovima stalnog pristiska bilo da je on fiziološke, emotivne, socijalno-ekonomske, nutricione, fizičke ili hemijske prirode.

Ovim laboratorijskim testom određuju se vrednosti hormona KORTIZOLA i DEHA-S i njihov međusobni odnos koji varira zavisno od jačine i dužine stresa. Iz njihovog odnosa izračunava se INDEX. Kada je odnos ova dva hormona harmoničan kažemo da je organizam u stanju normalne adaptacije na stres, a ukoliko je ovaj odnos poremećen, onda organizam nije u stanju da se adaptira na stres.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07-19h

subota od 08-14h

Laboratorija ANALIZA 3 nalazi se na sledećim lokacijama:

-Bulevar Mihaila Pupina 125, Novi Beograd

-Zagorska 11H, pored Doma zdravlja Zemun

-Vajara Živojina Lukića 6, Bežanijska kosa

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Snezana Milosavljevic
  07.06.2019 12:00

  Laboratorije nam zatrebaju u toku godine čak i više puta, jer svaki čovek barem jednom treba da obavi rutinsku kontrolu krvne slike. Naravno, tu su i druge dijagnoze, tako da sam svoje poverenje poklonila Labaratorija Analiza 3. i svima preporučujem njihove usluge!

  Borislav Milic
  02.04.2017 10:16

  Ukoliko zelite da proverite da li je vas organizam pod stresom,laboratorija Analiza predstavlja Hormonski stres index koji je namenjen svima koji zive u uslovima stalnog pristiska bilo da je on fizioloske,emotivne,socijalno ekonomske,nutricione,fizicke ili hemijske prirode.

  Kristina Milosevic
  26.12.2016 08:50

  Njihov tim cine cetiri biohemicara i dvanaest laboratorijskih tehnicara,sa bogatim znanjem i iskustvom u radu koji ce vam pruziti kompletnu uslugu laboratorijskih analiza u cilju prevencije,utvrdjivanja i daljeg lecenja odredjenih oboljenja.

  Firme u blizini

  Patohistoloska laboratorija Dr Radosavljevic, Hercegovačka 20b, Zemun, Zemun, Beograd
  Beolab Laboratorije, Borska 41m, Ratka Mitrovića 148, Rakovica, Beograd
  Mikrobiološka laboratorija Marković, Mije Kovačevića 10, lok 13 i 14, Palilula, Beograd
  BioDiagnostica laboratorija, Gundulićev Venac 5, Stari grad, Beograd
  Aqualab Plus laboratorije, Kneginje Zorke 30, Vračar, Beograd
  Laboratorija Mak Lab, Generala Stefanika 18, lok.2, Voždovac, Beograd
  Laboratorija Medialta, Dobanovački put 2, Altina, Zemun, Beograd
  Gracia Medika - Laboratorije, Koče Popovića 7, Savski venac, Beograd