BioDiagnostica laboratorija

5.0 | 3 ocena
Ulica: Gundulićev Venac 5
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
BioDiagnostica laboratorija
Telefon: 011/
www.biodiagnostica.rs

O nama

BIODIAGNOSTICA LABORATORIJA


BioDiagnostica je medicinska laboratorija koja se bavi kompletnom laboratorijskom dijagnostikom, počevši od rutinskog laboratorijskog ispitivanja krvi i urina do specijalizovanih analiza važnih za pravovremenu i tačnu dijagnozu bolesti. Opremljena je savremenom automatizovanom tehnologijom kojom rukuje stručni kadar, što garantuje tačne i pouzdane laboratorijske rezultate (nalaze) u optimalnom vremenskom roku.

Lokacija laboratorije u centru Beograda, u blizini Botaničke bašte, je dobro povezana i pristupačna iz svih delova grada. Osim svojim pacijentima, laboratorija BioDiagnostica je na usluzi i ostalim zdravstvenim, naučnim i istraživačkim ustanovama. Ukoliko iz objektivnih razloga pacijent nije u mogućnosti da nas poseti, laboratorija omogućava patronažu (dolazak na kućnu adresu) na teritoriji Beograda po hitnim pozivima ili u terminu koji pacijent može svakodnevno da zakaže.

Medicinska laboratorija BioDiagnostica radi širok spektar analiza iz svih oblasti kliničko laboratorijske dijagnostike: hematologije, biohemije, kliničke enzimologije, imunologije i imunohemije, virusologije i bakteriologije. Ono po čemu se BioDiagnostica ističe i razlikuje od medicinskih laboratorija u Srbiji je HPLC dijagnostika, zlatni standard kliničke dijagnostike, koja se već uveliko koristi u svetu.

Laboratorijski parametri koji se određuju HPLC tehnikom u laboratoriji BioDiagnostica su raznovrsni. Najčešće se određuju tačne koncentracije biogenih amina (kateholamina, metanefrina i dr.), porfirina, vitamina D i dr. u odgovarajućim vrstama uzoraka, koji su specifični za ređa metabolička oboljenja (porfirije), od interesa za preventivnu medicinu, kao i za maligna oboljenja (feohromocitomi, neuroblastomi).

Posetite laboratoriju BioDiagnostica i uverite se da je to Vaša laboratorija od poverenja. Naše iskustvo dobre laboratorijske prakse i savremena oprema su naša najbolja preporuka.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 07:30h-19h
Subota od 07:30h-14h

BioDiagnostica laboratorija, Gundulićev venac 5, u blizini Botaničke bašte, Stari grad, Beograd.

Cenovnik

1. TORCH
9900
2. Coxsackie virus IgM+IgG
2 x 1260
3. Adenovirus IgM+IgG
2 x 1260
4. HCV ukupna At
1260
5. Hbs At
1260
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  28.06.2021 17:35

  Da, prezadovoljan

  Miroslav Jelenic
  07.06.2019 11:59

  BioDiagnostica laboratorija je izbor moje porodice kada su u pitanju laboratorije i razne analize. Svi rezultati se dobijaju veoma brzo, naravno, besprekorno su tačni i precizni, i zbog toga bih njihove usluge preporučio svima koji žele profesionalnu zdravstvenu uslugu.

  Goran Sarenac
  20.06.2016 01:27

  Njihova savremena oprema i iskustvo u radu bili su preporuka koju sam pratio.Sve pohvale za verodostojne rezultate bez cekanja.Posetite laboratoriju BioDiagnostica i uverite se da je to vasa laboratorija od poverenja.

  Firme u blizini

  Patohistoloska laboratorija Dr Radosavljevic, Hercegovačka 20b, Zemun, Zemun, Beograd
  Beolab Laboratorije, Borska 41m, Ratka Mitrovića 148, Rakovica, Beograd
  Mikrobiološka laboratorija Marković, Mije Kovačevića 10, lok 13 i 14, Palilula, Beograd
  Aqualab Plus laboratorije, Kneginje Zorke 30, Vračar, Beograd
  Labaratorija Analiza 3, Vajara Zivojina Lukica 6, Novi Beograd, Beograd
  Laboratorija Mak Lab, Generala Stefanika 18, lok.2, Voždovac, Beograd
  Laboratorija Medialta, Dobanovački put 2, Altina, Zemun, Beograd
  Gracia Medika - Laboratorije, Koče Popovića 7, Savski venac, Beograd