Kontakt podaci za vašu firmu

Skola stranih jezika Skyline Academy

  • 2
  • %
5.0 | 1 ocena
Dpbro je poznata poslovica “Koliko jezika znaš, toliko vrediš!” Škola stranih jezika “Skyline Academy” nudi Vam mogućnost da na zanimljiv, pristupačan i savremen način naučite omiljeni strani jezik i budete u stalnom kontaktu sa ljudima ši...
Pročitaj više
Jelene Ćetković 14
Beograd

Studio Oskar škola stranih jezika

  • 1
  • %
5.0 | 5 ocena
Škola stranih jezika STUDIO OSKAR osnovana je 1992. godine. Od tada se u njoj održava nastava engleskog i drugih stranih jezika kao i nastava srpskog jezika za strance za sve uzraste i nivoe učenja....
Pročitaj više
Bulevar Mihaila Pupina 10 D/I, drugi sprat (YU Biznis centar)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Grcki jezik
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Grcki jezik

Savremeni grčki jezik danas se govori u Grčkoj i na Kipru, a nastao je uprošćavanjem starogrčkog – jezika antičke civilizacije kojim je govorio Homer, najstariji autor evropske književnosti. Prva specifičnost sa kojom se susreću novopečeni učenici grčkoj jeste ta što ovaj jezik ima sopstveni alfabet. Učenje svakog novog jezika jeste dugačak i iscrpljujuć proces, ali se uloženi trud na kraju uvek višestruko isplati.

Škola grčkog jezika

Početkom septembra i krajem januara ili početkom februara većina škola jezika raspisuje konkurs za upis i formira nove grupe za učenje grčkog jezika. U slučaju velike potražnje, škole su najčešće spremne na otvaranje vanrednih grupa tokom čitave godine.
Polaznici kurseva koji imaju izvesno predznanje, a želeli bi nastave s učenjem u školi koju ranije nisu pohađali, moraju da urade ulazni test na osnovu kog će biti raspoređeni u odgovarajuću grupu.

Kursevi grčkog jezika

Dobro je poznato da je Grčka omiljena destinacija među srpskim turistima, stoga se mnogi zaljubljenici u njenu kulturu, muziku, veselje i kuhinju opredeljuju i za učenje grčkog jezika. Bilo da su motivisani nekim ličnim ili poslovnim razlogom, polaznici se mogu opredeliti za bilo kojih od različitih pažljivo osmišljenih kurseva koje organizuju škole grčkog jezika: 
  • opšti kursevi grčkog (dva dvočasa nedeljno sa nastavom u malim grupama);
  • ubrzani kursevi grčkog jezika;
  • konverzacijski kursevi grčkog;
  • individualni kursevi grčkog jezika;
  • poslovni kurs grčkog jezika;
  • online kurs grčkog jezika.
Svi kursevi su podeljeni na više nivoa. Svaki pojedinačan kurs može trajati od jednog meseca do godinu dana posle kojih može uslediti nastavak. Nastava se održava jednom, dvaput ili više puta nedeljno. Po uspešnom završetku bilo kog pojedinačnog kursa, polaznici uz stečeno znanje od škole dobijaju i sertifikat.

Učenje grčkog jezika

Nastava grčkog jezika na kursevima mnogih škola u Srbiji uvažava plan i program koji predlaže Zajednički evropski okvir za žive jezike (Common European Framework of Reference for Languages, skraćeno CEFR). CEFR sistem objedinjuje evropski standard za nivelaciju poznavanja i izučavanja stranih u skladu sa kojim je učenje jednog jezika podeljeno na šest nivoa, od A1 do C2. Na taj način nastaju i kursevi grčkog jezika na nivoima A1, A2, B1, B2, C1 i C2.
Kursevi na A nivoima su bazični, B – srednji i C – napredni.
Cene kurseva grčkog jezika
Opšti kursevi grčkog jezika koštaju od 3000 do 7000 dinara mesečno ili u proseku oko 15000 dinara za ceo semestar. Cene se veoma razlikuju od škole do škole i s obzirom na brojnost grupe i tempo polaznika.
 
 
 
 
 
 
 
 

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Vukicevic
Grcki jezik je jedan veoma lep jezik ali istovremeno i veoma zahtevan za ucenje. Obrazovni centar Smart Baci je mesto koje je poznato po tome sto na njemu mozete veoma kvalitetno nauciti grcki jezik.
Filip Milutinovic
Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda je to svakako grcki jezik.
Jovana Milinkovic
Sto se grckog jezika tiec, sigurno cete se pre ili kasnije odluciti za kvalitet. Druge stvari i nisu onda bas toliko vazne.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsta jezika. Zaista obozavam da slusam kada ljudi na grckom pricaju.
Lea Stankovic
Ako nesto mora da se plati u danasnje vreme onda je to grcki jezik. Tesko da od njega onda moze postojati nesto bolje sto se mene licno tice.
Todor Markovic
Po meni je kvalitet ovog jezika naravno i vise nego bitan. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Sto se ovog jezika tice, kvalitet je i vise nego bitan. Sve drugo je mnogo manje vazno.
Janko Zivanovic
Moje je licno misljenje da sto se tice grckog jezika, zaista treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje po meni mozete da imate puno poverenje.
Marta Dencevic
zaista ne mogu da shvatim zbog cega bi neko svoje dete jos kao malo poceo da forsira da uci grcki jezik.
Petar Jankovic
Grcki jezik je veoma tezak jezik ali zato ako na vreme krnete da ga ucite, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
ovo definitivno nije jezik za svacije usi.
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, grcki jezik je zaista lep jezik ali je izuzetno tezak za ucenje. Bas iz tog razloga treba da potrazite bas neku dobru skolu za njega.
Nikolina Pantelic
Ako iz nekog razloga vase dete ima potrebu da poznaje grcki jezik, onda je u tom pogledu ubedljivo najbolje resenje za vas skola jezika za decu Berlitz.
Jana Stankovic
Ukoliko planirate da naucite grcki jezik, onda je u svakom slucaju najbolje da posetite skolu Mlingua I da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Nazalost, nema puno mesta na kojima bi grcki mogao da se uci ali je svakako jeda od primer atih mesta i Sunshine.
Marko Petrovic
Imam generalni utisak da grcki jezik sam po sebi i nije toliko tezak ali da je generalno ljudima problem da uzmu odgovarajuci korak sa grckim alfabetom.
Dusan Markovic
Uglavnom u danasnje vreme neki entuzijasti mogu da uce grcki jezik. Pri tome, to je svakako jezik u koji mozete imati puno poverenje. Ukoliko se odlucite da ga ucite onda je najbolje da pronadjete neku kvalitetnu skolu stranih jezika.
Lea Stankovic
Grcki jezik je jedan veoma lep jezik ali istovremeno i veoma zahtevan za ucenje. Obrazovni centar Smart Baci je mesto koje je poznato po tome sto na njemu mozete veoma kvalitetno nauciti grcki jezik.