Bex kurirska služba prenos pošiljaka

  • ?
2.00 | 2 ocena
Firme u blizini

Bex kurirska služba prenos pošiljaka

Ukoliko Vam je potrebno da brzo i bezbedno pošaljete bilo kakvu vrstu pošiljke, na pravom ste mestu. Bex kurirska služba iz Beograda je jedna od vodećih kompanija u poštanskim delatnostima.

Vršimo prijem, prenos i isporuku Vaših pošiljki.na svim destinacijama u Srbiji. Naš tim mladih stručnjaka, savremena oprema i vozila garantuju zadovoljstvo pruženim uslugama.

Za sve vrste usluga kontaktirajte nas putem navedenih brojeva telefona

Iskustva i preporuke posetilaca

20.12.2020 08:04
Neregistrovan korisnik

Katastrofalan je BEX. Neki kuriri su drski, pozovu i kazu "majstore sidji DO ULICE da preuzmes paket". Ne pada mi na pamet, reklamiraju se kao usluga od vrata do vrata. To i placam znaci oni prodaju uslugu koju ne isporucuju, da li je to po zakonu? Nece da donesu nekad ni do zgrade. Ne svi, ali izgleda da imaju mnogo onih koji bi trebalo da rade neki manje zahtevan posao. Sluzba za podrsku - telefonska, 'ladno kaze "dobro" i to je sve. Bas ih briga.

07.12.2019 04:39
Neregistrovan korisnik

Katastrofalno iskustvo sa Bexom. Kao prvo, kurir dolazi da preuzme paket od 8 do 16h, što znači da ste tog dana u kućnom pritvoru. Onda se, uprskos tome što ste neplanirano proveli dan kod kuće, kurir Bexa uopšte ne pojavi da preuzme paket. Ako konačno, posle stotinak pokušaja uspete da ih naterate da preuzmu paket, nevoljama nije kraj. Pokušaju da uruče paket jednom, kad njima odgovara, a ako se desi da primalac nije kod kuće, paket završi u njihovom magacinu (kojih ima nekoliko u gradu), pa onda primalac treba ili da glumi Sherlocka Holmesa i da istražuje gde mu je paket, ili da odustane i pusti da se paket vrati pošiljaocu. A, on se vrati kroz 5 dana, i opet u terminu kad kuriru Bexa padne na pamet. U međuvremenu su Vam za ovo zadovoljstvo uzeli 350 dinara, i ne, naravno da ih neće vratiti. Sve u svemu, odlična služba za zaobilaženje u širokom luku.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Kurirske službe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bex kurirska služba prenos pošiljaka
  • Bex kurirska služba,
  • Bex kurirska služba u Beogradu,
  • Bex kurirska služba Beograd,
  • Bex Beograd,
  • Bex kontakt