AKS EXPRESS KURIR

  • 3
4.10 | 177 ocena

O nama - AKS EXPRESS KURIR


AKS express kurir je jedna od vodećih kompanija za prikupljanje, prevoz i isporuku pošiljki u Srbiji i inostranstvu. Sa radom smo počeli 2004. godine u Šapcu, a zahvaljujući predanosti, profesionalnosti i stručnosti našeg osoblja, vremenom smo izgradili prepoznatljivo ime na domaćem tržištu.

Od 2012. godine, kompanija AKS u svom poslovanju primenjuje STANDARD ISO 9001. Takođe, dobitnik je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja. Danas, AKS express kurir pokriva celu teritoriju Srbije i poseduje svoje centre sa magacinskim prostorom u preko 20 gradova.

U okviru naše kompanije zaposleno je 860 mladih i stručnih ljudi koji se svakodnevno trude da Vaše pošiljke i paketi najbrže stigu do navedene adrese. Naše usluge namenjene su kako fizičkim, tako i pravnim licima, kojima garantujemo efikasno preuzimanje i isporuku pošiljki u zemljama regiona (Bosna i Hercegovina, Crna Gora), Evropske unije i sveta.

Moderan vozni park koji čine 480 različitih vozila, od pick up-ova do kamiona, omogućuje nam da isporučimo pošiljke po principu „DANAS ZA SUTRA“. U saradnji sa našim partnerima nudimo i MEĐUNARODNI TRANSPORT u preko 240 zemalja sveta. Takođe, nudimo mogućnost skladištenja pošiljki.

Posebno naglašavamo da se pošiljke preuzimaju i isporučuju putem Pda uređaja, što našim klijentima omogućava praćenje pošiljke, track &trace.

Naša usluga Vam je dostupna pozivanjem call centra na broj telefona 015-600-600, korišćenjem portala www.akskurir.com i korišćenjem android aplikacije.

Za stalne korisnike usluga nudimo mogućnost zakazivanja kurira korišćenjem Vip gold aplikacije.

AKS express kurir, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

29.01.2020 11:13
Neregistrovan korisnik

Najgori ste ,kuriri su vam lopovi teski !!!Mene je zavrnuo vas kurir za 80din.Koliko ima kao ja u toku dana ...sramota

18.01.2020 10:34
Neregistrovan korisnik

Najgori

27.12.2019 06:06

Prvi i poslednji put šaljem preko ove službe. Radnik koji se javlja na telefon na pitanje šta je sa paketom,paketić za dete, odgivara sa "može da se ne isporuči paket'' . A paket putuje dva dana od Lazarevca do Novog Sada. A naravno putarina je naplaćena.

07.12.2019 11:33
Neregistrovan korisnik

Posiljku koja je trebala da stigne za dan cekam 5 dana i odbrojavam, hvala puno

12.07.2017 02:21
Nikola Bozic

Aks express kurir je po meni najbolja domaca kuriska sluzba. Stizalo mi je preko njih svasta nesto, od tehnike, pa biciklo i jos neki proizvodi u osetljivoj ambalazi, nikad nije bilo problema.

01.06.2017 11:27
Sanja Kekic

Njihove usluge namenjene su kako fizickim,tako i pravnim licima,kojima garantuju efikasno preuzimanje i isporuku posiljki u zemljama regiona Bosna i Hercegovina,Crna Gora,Evropske unije i sveta.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Kurirske službe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu AKS EXPRESS KURIR
  • AKS kurirska sluzba Beograd,
  • kurirska sluzba Beograd,
  • kurirska sluzba AKS,
  • kurirska sluzba Beograd AKS,
  • AKS Beograd,
  • AKS express kurir Beograd,
  • AKS express kurir Beograd telefon,
  • AKS kurirska sluzba radno vreme u Beogradu