Kontakt podaci za vašu firmu

AKS EXPRESS KURIR

  • 3
4.1 | 176 ocena
Neka i Vaša pošiljka stigne najbrže do cilja, uz pomoć AKS express kurira. Naše usluge namenjene su kako pravnim, tako i fizičkim licima, kojima garantujemo efikasno preuzimanje i isporuku pošiljki u zemljama regiona, Evropske unije i svet...
Pročitaj više
Pančevački put 91c
Borča,Beograd

Pre 46 min poslednji put pozvana firma

Bex kurirska služba iz Beograda je jedna od vodećih kompanija u poštanskim delatnostima...
Pročitaj više
City Express kurirska služba iz Beograda se bavi prenosom pošiljaka na teritoriji Srbije...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

City Runner iz Kragujevca se bavi dostavom pošiljaka na teritoriji Beograda...
Pročitaj više
Kurirska služba D express iz Beograda se bavi isporukom pošiljaka brzo i efikasno, po povoljnim cenama...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Iskustva i komentari posetilaca

29.01.2020 11:13
Neregistrovan korisnik
Najgori ste ,kuriri su vam lopovi teski !!!Mene je zavrnuo vas kurir za 80din.Koliko ima kao ja u toku dana ...sramota
27.12.2019 06:06
Prvi i poslednji put šaljem preko ove službe. Radnik koji se javlja na telefon na pitanje šta je sa paketom,paketić za dete, odgivara sa "može da se ne isporuči paket'' . A paket putuje dva dana od Lazarevca do Novog Sada. A naravno putarina je naplaćena.
23.04.2019 02:14
Goran Tomić
Najgora kurirska sluzba sa kojom sam ikada imao iskustvo. cekam posiljku koju sam porucio preko Tehnomaniju preko 23 dana. To su jedni prevaranti koji su poslali na Viber poruku da su pokusali da isporuce ali da kao niko nije bio na adresi, sto nije tacno. Kuci je ceo dan bilo nekoga tako da je nemoguce to sto pricaju. Pri tom nisu ni zvali telefonom da vide gde sam, nego su samo poslali poruku na viber. Cim sam primio poruku istog momenta sam zvao na broj koji su ostavili u poruci i na taj broj mi se niko nije javljao. Nakon toga sam zvao Tehnomaniju pa su mi dali direktan broj (015) 336-713 ili (015) 336-715 iz Sapca gde bi trebali da mi se jave direktno oni a ne centrala iz Beograda medjutim nakon ko zna koliko poziva niko nije nasao za shodno iz City Expresa da digne slusalicu i da se javi. Sve se to nastavilo i narednih dana gde se niko nije javljao. Nakon 15.-16. dana sam poceo da zovem Tehnomaniju, pa su oni svaki dan prosledjivali poruke njima ali se opet niko nije javljao. Onda kada sam spomenuo da cu angazovati advokata jer mene ne zanima ko njima vozi i da ja nisam kupio preko kurirske sluzbe vec preko Tehnomanije i da mi ona odgovara za to sto nisam dobio vec 23. dan usisivac, oni su se setili da rese slucaj. Tako da ako ikad iko cuje da roba stize preko City expressa moja preporuka je da bezi i obilazi u sirokom luku i da ni ne pokusava da kupi preko te online prodvanice kojoj City expres isporucuje robu
12.07.2017 02:21
Nikola Bozic
Aks express kurir je po meni najbolja domaca kuriska sluzba. Stizalo mi je preko njih svasta nesto, od tehnike, pa biciklo i jos neki proizvodi u osetljivoj ambalazi, nikad nije bilo problema.
01.06.2017 11:27
Sanja Kekic
Njihove usluge namenjene su kako fizickim,tako i pravnim licima,kojima garantuju efikasno preuzimanje i isporuku posiljki u zemljama regiona Bosna i Hercegovina,Crna Gora,Evropske unije i sveta.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Kurirske službe