Centar za negu i oblikovanje tela Aurora Studio 888

4.4 | 23 ocena
Ulica: Janka Veselinovića 29, lokal 2
Grad: Kragujevac
Centar za negu i oblikovanje tela Aurora Studio 888
Mobilni: 065/

O nama

CENTAR ZA NEGU I OBLIKOVANJE TELA AURORA STUDIO 888

Svoje dugogodišnje iskustvo u radu, dugotrajno i posvećeno obrazovanje, kao i najsavremenije preparate i aparate svakodnevno stavljamo u službu Vašeg zdravlja i lepote u našem Centru za negu i oblikovanje tela Aurora Studio 888.

Na raspolaganju su Vam brojni tretmani, među kojima:

 • mezoterapija (lica i tela)
 • PRP podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom (lica i vrata)
 • lipoliza (redukcija masti)
 • Fibroblast Plazma pen (uklanjanje bora, podizanje kapaka, smanjivanje podvaljka...)
 • dermaroler (stimulacija proizvodnje kolagena i elastina)
 • hijaluronski fileri (umanjenje bora, povećanje usana)
 • masaže (ručna, parcijalna, masaža celog tela, relax masaža, terapeutska masaža)
 • limfna drenaža (smanjivanje otoka, poboljšanje cirkulacije)
 • maderoterapija (anticelulit masaža)
 • EMS / elektromišićna stimulacija (oblikovanje tela elektrostimulacijom mišića)
 • ShockWave / udarni talasi (uklanjanje celulita, razbijanje kalcifikata)
 • termomasaža kičme (Ceragem V3 masažer)
 • kiropraktika i fizikalna terapija (kineziterapija, elektroterapija, magnet i laser u funkciji oblikovanja tela i korekcije lošeg držanja)

Mezoterapija je potpuno revolucionaran neinzvazivan tretman podmlađivanja uz pomoć kojeg uspešno negujemo lice i celo telo. Zasniva se na ubrizgavanju hranljivih, tzv. mezo koktela uz pomoć ultratankih iglica u dublje slojeve kože, gde oni potom nastavljaju da deluju i po završetku tretmana. Ovi kokteli sadrže aminokiseline, antiage suplemente, antioksidanse, faktore rasta i razblažene hijaluronske kiseline. Ukratko, sve ono što je Vašoj koži neophodno da održi svežinu i sjaj, a biraju se isključivo u skladu sa Vašim tipom kože.

PRP podmlađivanje lica i vrata radi se na veoma specifičan, ali potpuno bezbedan i prirodan način. PRP je u stvari ubrizgavanje sopstvene krvne plazme koja je bogata trombocitima i matičnim ćelijama u potkožno tkivo. Rezultati su vidljivi gotovo odmah, a to su mlađa, zategnutija i zdrava koža.

Centar za negu i oblikovanje tela Aurora Studio 888 stoji Vam na raspolaganju i za magične tretmane već dobro poznatim hilajuronskim filerima, koji daju najbolje rezultate u pogledu uklanjanja i najdubljih bora ili za korekciju, odnosno povećanje usana.

Fibroplast Plazma pen omogućuje redukciju viška kože, brisanje bora, tretman ksantelazmi i pigmentacije. Takođe je efikasan i kod podizanja kapaka i za smanjivanje podvaljka. Plazma pen je aparat koji koristi posebnu plazma energiju, koja čvrsto tkivo (kožu) pretvara u gas te je na taj način eliminiše, a u rukama stručnjaka našeg studija bukvalno čini čuda.

Aurora 888 studio za negu i oblikovanje tela obezbedio Vam je i različite vrste masaža, među kojima su uvek najpopularnije one za opuštanje. One se rade ručno ili uz pomoć aparata, a naravno moguće ih je kombinovati u skladu sa željama i potrebama. Opremljeni smo i osposobljeni i za tretman limfne drenaže, koji će Vas uspešno rešiti oteklih nogu ili ruku i vratiti Vam sklad u narušeni protok limfe, koja je nosilac kvaliteta imunog sistema.

Termomasaža kičme obavlja se uz pomoć Ceragem V3 masažera i poznata je po tome da umanjuje napetost, poboljšava san, varenje, obnavlja hrskavicu, ublažava glavobolje i vrtoglavice.

Svakodnevno ulažemo mnogo energije i rada kako biste nas prepoznavali po stručnosti i kvalitetu onoga što radimo, a preparate i uređaje nabavljamo isključivo od licenciranih renomiranih svetskih firmi, kako bismo taj kvalitet upotpunili na najbolji mogući način. Uz sve to, naše cene su veoma konkurentne na tržištu, jer su nam Vaše zadovoljstvo i lepota uvek na prvom mestu.

Aurora studio 888 nalazi se u centru grada i dostupan Vam je svakoga dana, pa i vikendom za posebne zahteve. Vaša lepota je odraz Vašeg zdravlja. Dođite da ih zajedno sačuvamo od vremena.

Radno vreme:

ponedeljak - petak 9 - 17h
vikendom na zahtev

Kontakt telefoni:

Tanja Rosić - 065/22 56 555
Jelena Tomić - 064/85 40 554

Centar za negu i oblikovanje tela Aurora Studio 888, Janka Veselinovića 29, lok br 2, Kragujevac

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Kozmetički studio Derma, Kopaonička 1II/2, Kragujevac
  Kozmetički studio Aestetica, Dr Ilije Kolovića 64, Kragujevac
  Studio lepote Beauty Queen, Daničićeva 120, soliter Y, Kragujevac
  Relax time studio lepote, Zorana Đinđića 19/1, Kragujevac
  Kozmetički salon Beauty Basic, Nikole Pašića 7a, stan 5, Kragujevac
  Idi na vrh strane