Klima servis

5.0 | 11 ocena
Ulica: Novi Beograd
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Klima servis
Mobilni: 064/
www.klimauredjaji.blogspot.rs

O nama

KLIMA SERVIS

“Klima servis” je specijalizovani servis za ugradnju i popravku klima uređaja vodećih svetskih proizvođača. Osnovni prioritet našeg poslovanja je savršen rad Vašeg klima uređaja, što nastojimo da postignemo predanim radom i visokim kvalitetom usluge, koja je dostupna na celoj teritoriji grada Beograda.

Bilo da je reč o popravci, održavanju ili ugradnji klima uređaja, “Klima servis” uspešno rešava sve probleme koje imate sa Vašim uređajem. Naš profesionalan i stručan tim servisera u svom radu koristi najsavremeniju opremu i alate, što nam omogućava da svoj deo posla obavimo kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.

U domen usluga našeg servisa spadaju:

 • Servisiranje klima uređaja
 • Ugradnja klima uređaja
 • Popravka klima uređaja
 • Prodaja, otkup i ugradnja polovnih klima uređaja

Servis klima uređaja se preporučuje barem jednom godišnje, jer se na taj način smanjuje rizik od kvarova, obezbeđuje duži vek trajanja klime, kao i ušteda energije prilikom rada. Ukoliko primetite da Vaša klima ispušta neprijatan miris, da je previše bučna ili curi, vrlo je verovatno da joj je potrebna popravka.

Po Vašem pozivu, naš stručni tim majstora u najkraćem mogućem roku izlazi na teren i vrši stručnu dijagnostiku kvara. “Klima servis” vrši sve vrste popravki klima uređaja: dijagnostika, popravka elektronike, trafoa, zamena creva, ventila, kompresora i sl. Prilikom servisiranja vrši se i čišćenje i dezinfekcija klima uređaja, kontrola rada, kao i dopuna rashladnog fluida – freona.

Kako bi Vaš klima uređaj ostvario maksimalne rezultate u radu, pre ugradnje uređaja u Vašem domu ili poslovnom prostoru, naš stručni tim montera će utvrditi koje je to najpogodnije mesto za montažu klima uređaja. Takođe, ponudićemo Vam osnovna uputstva za pravilno korišćenje i održavanje Vašeg uređaja. Ako je potrebno, vršimo i izmeštanje (selidbu) klima uređaja sa jednog mesta na drugo.

Servis “Klima” bavi se prodajom i ugradnjom polovnih klima uređaja, koji su prethodno servisirani. Na sve uređaje odobravamo garanciju 12 meseci, a nudimo i mogućnost otkupa polovnih klima uređaja tokom cele godine. Ukoliko imate ispravnu ili čak neispravnu klimu, “Klima servis” je tu za Vas.

Profesionalnost i stručnost našeg tima majstora, pouzdana i efikasna usluga, kao i pokrivanje svih delova Beograda, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju i koji su najbolja garancija kvaliteta našeg rada. Ako je i Vama potreban pouzdan klima servis, slobodno nas pozovite.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-20h
subota od 09-15h

“Klima servis”, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Savremena Tehnika - servis rashladnih i klima uredjaja i magnetne dihtung gume, Jurija Gagarina 50, Novi Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Apex Klima, Alekse Nenadovica 10, Beograd, Vračar, Beograd
  Frigo In klima uredjaji, Drage Spasić 10, Beograd, Čukarica, Beograd
  FM klima servis, Ugrinovački put 133, Altina, Zemun, Beograd
  Servis i ugradnja klima Frigo Cure, Dr Dragoljuba Sretenovica 5, III sp. stan 12, Čukarica, Beograd
  DM klima prodaja, ugradnja i servis, Bulevar Oslobodjenja 49a, Voždovac, Beograd
  Sadra Mont kompletni sistemi za klimatizaciju, Maksima Gorkog 78/9, IV sprat, Zvezdara, Beograd
  Alfa Cool servis klima uredjaja, Sinđelićeva 28, Vračar, Beograd
  HEAT ENERGY MM, Mihajla Pupina12/2, Zemun, Beograd
  N & D klima servis, /, Novi Beograd, Beograd