Dodaj firmu

Dopuna klime Klima In Sistem

Prodaja, montaža i servis klima uređaja i klima Sistema za stambene i poslovne objekte kao i Sistema za grejanje i klimatizaciju u Beogradu.
Pročitaj više

Bežanijska Kosa
Novi Beograd, Beograd

Dopuna klime Miloš

Kada Vam zatreba profesionalna i brza ugradnja klima uređaja, naš servis je ovlašćen za većinu klima uređaja koji su dostupni na tržištu. Naš iskusni i stručni tim je tu da Vam pomogne prilikom izbora odgovarajućeg modela klime ili mesta za ugradnju.
Pročitaj više

Petkovačka 67
Borča, Beograd

Dopuna klime FM klima servis

FM klima servis je specijalizovani servis za klime, član Unije servisera klimatizacije koja garantuje kvalitet rada svojih čalnova. FM klima servis bavi se servisiranjem, ugradnjom i montažom klima uređaja,kao i kompleksnim sistemima za ventilaciju i klimatizaciju
Pročitaj više

Joze Laurenčića 17, Altina
Zemun, Beograd

Dopuna klime Klima servis

Bilo da je reč o popravci, održavanju ili ugradnji klima uređaja, “Klima servis” je pravo rešenje za Vas. Nastojimo da visokim kvalitetom naše usluge i predanim radom opravdamo Vaše poverenje i ponudimo kompletnu uslugu, kada je u pitanju servis Vašeg klima uređaja.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Dopuna klime Kastor servis bele tehnike

Ako otkrijete nešto neuobičajeno u radu Vaše veš mašine, frižidera ili klima uređaja, servis Kastor stoji na raspolaganju za sve vrste popravki. Dolazak na adresu i konstatacija kvara su BESPLATNI, a na svaki ugrađeni deo odobrava se garancija od godinu dana
Pročitaj više

Bulevar Umetnosti 27
Novi Beograd, Beograd

Dopuna klime Frigo Cure

Frigo Cure kvalitetno ugrađuje i servisira Vaše rashladne uređaje. Radimo brzo i efikasno. Nudimo Vam usluge po veoma pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Dr Dragoljuba Sretenovica 5, III sp. stan 12
Čukarica, Beograd

Dopuna klime Beofrigos

Servis klima uređaja Beofrigos nudi redovno servisiranje i čišćenje klime, kao i ugradnju novih ili premeštaj starih uređaja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i uigranosti našeg tima, od momenta zakazivanja do realizacije usluge, može da prođe svega par sati.
Pročitaj više

Milovana Jankovića 25
Voždovac, Beograd

Alfa Cool dopuna klima uredjaja

Dočekajte spremni letnju sezonu, pozovite Alfa Cool servis klima uređaja. Iza nas je više od jedne decenije iskustva u servisiranju, održavaju i ugradnji klima uređaja vodećih svetskih proizvođača, među kojima se izdvajaju: Green, Midea, Daikin, Fujitsu i drugi
Pročitaj više

Sinđelićeva 28
Vračar, Beograd

Dopuna klime Millennium systems

Klima sistemi, klimatizacija i ventilacija, kao i vodovodne instalacije, montaža, servis i ugradnja na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Kosovska 3
Zemun, Beograd

Dopuna klime BG Frigo

Servis klima uređaja BG Frigo stoji Vam na raspolaganju kada Vam zatreba profesionalan i brz servis klima uređaja u Vašem domaćinstvu. Pored popravke i ugradnje uređaja, vršimo i nabavku originalnih rezervnih delova na koje odobravamo odgovarajuću garanciju
Pročitaj više

Oplenačka 68
Rakovica, Beograd

Dopuna klime Max Klima 011

Bilo da želite ugradnju nove klime u Vašem prostoru, popravku uređaja ili redovno godišnje održavanje, Max Klima 011 ima najbolje rešenje za Vas. Oblast našeg delovanja obuhvata rad sa najpoznatijim brendovima: Tesla, LG, Samsung, Midea, Galanz i dr.
Pročitaj više

2. septembra 34
Rakovica, Beograd

Savremena Tehnika - servis rashladnih i klima uredjaja i magnetne dihtung gume

Savremena Tehnika nalazi se na opštini Novi Beograd i vrši servis klima uređaja, servis rashladnih uređaja, ugradnju klima uređaja. Izrada, prodaja i ugradnja dihtung guma za rashladne uređaje
Pročitaj više

Jurija Gagarina 50, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Dopuna klime Frigo In

Servis klima uređaja „Frigo In“ je ovlašćeni serviser za klima uredjaje poznatih brendova kao što su MIDEA, LG, GALANZ, VENTING, VOX, AUX
Pročitaj više

Drage Spasić 10, Beograd
Čukarica, Beograd

Dopuna klime Acro klima

Acro klima iz Beograda vrši prodaju, ugradnju i servis klima uređaja. Vršimo i ugradnju grejača u klima uređaje, tj prepravku klime u inverter
Pročitaj više

Lole Ribara 2, Železnik
Čukarica, Beograd

Dopuna klime Klima Cold

Dragiše Stojadinovića 4, Barajevo
Čukarica, Beograd

Servis i ugradnja klima uredjaja Home Cool System

Mi pružamo usluge ugradnje,montaže,demontaže,izmeštanja,čišćenja,servisiranja,popravke kompresora, elektronike, daljinskog .DONOSIMO KLIMU NA VAŠU ADRESU I UGRAĐUJEMO.
Pročitaj više

Ustanicka 204a, Beograd
Zvezdara, Beograd

Apex Klima

Alekse Nenadovica 10, Beograd
Vračar, Beograd

Dimbo klima servis

Redovni godišnji servis klima uređaja, redovno održavanje za pravna i fizička lica. Prodaja klima uređaja uz uslugu održavanja, besplatnu montažu i dostavu u Beogradu.
Pročitaj više

Mike Ćurčića 2
Čukarica, Beograd

Sta podrazumeva dopuna klime? Jednom kupljena klima, ma koliko bila kvalitetna i skupa, nije do kraja završen posao, jer da bi pravilno funkcionisala, neophodno je da je periodično održavate, servisirate a to će za vas obaviti profesionalci iz odabranog servisa.

Ljudi često greše kada ne ulažu redovno u svoj klima uređaj, čime zapravo skraćuju njen radni vek, ali i ugrožavaju svoje i zdravlje svojih ukućana, iz razloga što je neočišćena klima leglo raznih mikroorganizama koji mogu uzrokovati i vrlo ozbiljne zdravstvene probleme.

Dopuna LG klime

U svakom klima uređaju nalazi se gas koji se naziva freon, i kada kažemo dopuna klime, pod tim mislimo na dodavanje ovog gasa. Sama dopuna freona se nalazi u standardnoj ponudi servisera klima uređaja kod redovnog održavanja. 

Možda se pitate koliko zapravo košta dopuna klime freonom? Odgovor je jednostavan, a to je da cena zavisi od količine gasa kojim se klima uređaj dopunjuje, ali je bitna i vrsta gasa koji se koristi.

Pomenućemo freon R22, koji ima relativno nižu cenu i njime se dopunjuju klime iz starije generacije. R407 i R410 su oznake za freon koji koriste klima uređaji novijeg datuma, a njegove dobre karakteristike su da je manje štetan po okolinu i manje oštećuje ozonski omotač. 

Dopuna Samsung klime

Sama dopuna freona se izvodi tako što sa manometra jedno crevo bude priključeno na spoljnu jedinicu, a potom sa istog manometra crevo se priključi do boce odgovarajućeg freona.

Ukoliko vaša klima ima u sebi nedovoljnu količinu freona, to će se manifestovati slabim hlađenjem ili bukom koja dolazi iz spoljne jedinice, usled lošeg rada kompresora što sve može prouzrokovati ozbiljan kvare Samsung klime.

Dopuna Midea klime

Iz navedenih razloga, važno je vršiti periodičnu proveru količine freona u vašoj Midea klimi, i po potrebi uraditi dopunu ovog gasa. Sama provera se vrši uz pomoć posebnih manometara a količina freona koji nedostaje, može se dodati na osnovu radnog pritiska ili uz pomoć posebne menzure za freon.

Vaš majstor će izvršiti i neophodnu proveru svih spojeva na bakarnim vodovima, da kojim slučajem nije došlo do popuštanja spojeva i curenja freona.

Dopuna Panasonic klime

Kao što smo naveli, dopuna klime je samo deo postupka koji se naziva redovno servisiranje kllima uređaja. I ako je vaša Panasonic klima dugo radila, i pri tome se zaprljala sakupljajući razne nečistoće, nju je moguće temeljnim i stručnim čišćenjem vratiti u prvobitno fabričko stanje.

Na taj način ćete sebi omogućiti pouzdan rad klime, ali još važnije od toga, imaćete čist i zdrav vazduh u prostoriji u kojoj boravite. 

Dopuna Daikin klime

Veliki servis klima uređaja, pored dopune freona, podrazumeva i skidanje klime, rastavljanje svih njenih delova, potom temeljno pranje i dezinfikovanje svih pojedinačnih delova, a na kraju sledi ponovno sastavljanje delova i vraćanje vaše Daikin klime na mesto na kome je i bila. 

Sa tom razlikom, da je klima uređaj sada temeljno i pedantno očišćen, što će vam sve garantovati dug radni vek klime uz zdrav boravak u prijatno rashlađenoj prostoriji.

Dopuna klime – cena:

Ova usluga se obično obavlja u sklopu servisa klime i potrebno je izdvojiti od 1500 do 2500 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane