Max Klima 011

  • 2
  • %
5.00 | 5 ocena

O nama - MAX KLIMA 011


Firma Max Klima 011 pruža usluge servisiranja, montaže i demontaže, kao i redovnog čišćenja svih vrsta klima uređaja. Zahvaljujući stručnosti i bogatom iskustvu naših servisera na sve zahteve klijenata možemo da odgovorimo profesionalno, brzo i efikasno.

Bilo da želite novu klimu u Vašem životnom ili radnom prostoru, redovno čišćenje uređaja i dopunu freona, Max Klima 011 ima najbolje rešenje za Vas. Oblast našeg delovanja obuhvata rad sa najpoznatijim brendovima klima uređaja: Tesla, LG, Samsung, Galanz, Midea i drugi koji su dostupni na tržištu.

Max Klima 011 nudi sledeće usluge:

Od pravilne ugradnje zavise efikasnost rada klima uređaja i njegov vek trajanja. Zato je neophodno ovaj posao prepustiti profesionalcima, jer nestručna ugradnja može da dovede do oštećenja uređaja. Dugogodišnje iskustvo naših montera i upotreba specijalizovanog alata renomiranih proizvođača, garantuju brzu i kvalitetnu ugradnju.

Max Klima 011 nudi i redovno servisiranje klima koje se preporučuje pred letnju sezonu kada je angažovanost uređaja najveća. Naša usluga podrazumeva kompletno pranje spoljne i unutrašnje jedinice, bakteriološku dezinfekciju, čišćenje filtera, proveru stanja freona i drugih instalacija. Ukoliko je neophodno vrši se dopuna sistema ekološkim freonom R410 koji nije štetan po ljude i okolinu.

Ako se pojavi problem u radu Vašeg uređaja, stručan tim servisera Max Klima 011 nudi sve vrste popravki klima vodećih proizvođača. Profesionalne usluge našeg servisa dostupne su na celoj teritoriji Beograda, a po pozivu dolazimo na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Na uslugu ugradnje klime dajemo garanciju 7 godina, uz redovno održavanje uređaja!

Radno vreme:
svaki dan od 08-20h

E-mail adresa: maxklima011@gmail.com

Max Klima 011, 2. septembra 34, Rakovica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Klima uređaji
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Max Klima 011
  • Max Klima 011,
  • Max Klima 011 Beograd,
  • ugradnja klima uredjaja Rakovica,
  • servis klima uredjaja Rakovica,
  • Max Klima 011 radno vreme