Iskustva i preporuke posetilaca

Mladen Todorovic
Svi mi koji imamo svoju firmu zelimo da namestaj u nasoj kanceariji bude lep, udoban i kvalitetan. Emu namestaj ima po meni najpovoljniji i najkvalitetniji kancelarijski namestaj u Beogradu. A pored standardnih proizvoda rade i kancelarijski namestaj po meri i zelji kupca.
Petar Jankulovski
Samo treba da znate da ovaj namestaj jeste nesto sto bi trebalo i moralo da bude udobno ali je u isto vreme i nesto sto bi posebno trebalo da se plati.
Ivana Petrovic
Kako god da okrenete, mora ovaj namestaj da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Stojance Ristovski
Po pravilu, sto se tice ovog kancelarijskog materija, sistem je zaista i vise nego kvaliteta. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Marina Zivkovic
Po meni ako nesto vredi u celoj prici onda je to kancelarijski namestaj. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Jovana Milinkovic
Stvar je u tome da ovakav namestaj nikada nije bio nesto narocito kvalitetan.
Milen Jovanovic
Sto se ovog namestaja tice, kvalitet je nesto sto ce pre ili kasnije svakako da dodje do izrazaja.
Lea Stankovic
pre svega smatram da je ovo odlicna vrsta namestaja od koje ne postoji nista bolje.
Filip Milutinovic
Sto se ovog namestaja tice, pre ili kasnije cete sigurno doci u situaciju da se necete pokajati.
Simona Vucinic
Koliko mi je samo pozanto, sto se mene licno tice, ovo je namestaj koji u svakom slucaju moze da predstavlja pravi jedan kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovog namestaja tice, veoma je vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Marta Dencevic
To je potpuno tacno. Kada vec govorite o ovom namestaju, odmah treba da znate da je on nesot sto mora puzno da kosta. Ako se vec za njega odlucite sigurno je samo to da se nikada necete pokajati.
Todor Markovic
Ja licno mislim da nikada kancelarisjki namestaj nije bas po meri koja bi nam odgovarala.
Ljubinka Sreckovic
Kancelarijski namestaj po meri uvek moze poprilicno da kosta. Jedino je stvar u tome da ga kupite tako da vam se potpuno isplati.
Janko Zivanovic
Nekada je mnogo bolje da se uradi kancelarijski namestaj po meri nego da kupite gotov pa da posle ne znate sta cete sa njim da radite. Zato je uvek bolje da e malo unapred dobro raspitete pa da tek onda nesto dalje jurite.
Nikolina Pantelic
Licno mislim da je ubedljivo najbolje da po pitanju kancelarijskog namestaja po meri se odlucite samo za kvalitet. U tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Petar Jankovic
Ako mene licno pitate, ubedljivo najbolje resenje je da po pitanju kancelarijskog namestaja samo treba da se opredelita za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Jana Stankovic
Veoma kvalitetan kancelarijski namestaj po meri mozete da pogodite u salonu namestaja Euroantik u koji zaista mozete da imat puno poverenje.
Biljana Brankovic
Bas sam se nesto skoro raspitivala o kancelarijskom namestaju po meri I mogu slobodno da kazem da sam poprilicno bila iznenadjena sa losim cenama. Kada to kazem mislim pre svega na nepovoljne cene
Ivan Stojanovic
Neki ljudi prosto i jednostavno vole da prave svaku vrtu namaestaja po meri. To se odnis i na kancelarijski namestaj po meri. U tom smilsu slobodno mogu da vam preporucim salon namestaja Blagojev naslednik.
Dusan Markovic
Po meni je narocito biton da kvalitetan kancelarijski namestaj po meri bude uradjen tako da zadovolji vrhunske standarde. Cene po kojima se moze uraditi kvalitetan kancelarijski namestaj opet nisu toliko skupe i nepristupacne.
Marko Petrovic
Ovo je nesto po meni veoma zanimljivo i korisno. Prednosti izrade i kupovine namestaja na ovaj nacin su visestrukte. Pre svega postoji mogucnost da licno ugradite sebe po pitanju namestaja tako sto cete majsoru dati neku ideju i sugestiju kako treba da izleda neki komad namestaja.