O nama - KAFIĆ ROYAL WELLNESS


Royal Wellness Caffe se nalazi u sklopu jednog od najlepših SPA centara u Beogradu koji je otvoren na Voždovcu u decembru 2017. godine. Pored toga što predstavlja idealno mesto za predah i opuštanje naših korisnika, kafić je svakodnevno otvoren i za posete nezavisno od korišćenja usluga wellness centra.

Royal Wellness Centar pruža jedinstven koncept rekreacije i opuštanja pod sloganom „Plivaj i uživaj!“. Raznovrsna ponuda sadržaja poput bazena, sauna, đakuzija, tihe sobe sa slanim zidom, masaža, školice plivanja i školice sporta, može da ispuni očekivanja svih članova porodice.

U prijatnom i moderno uređenom enterijeru kafića Royal Wellness možete se opustiti nakon tretmana i treninga, ali i doći sa Vašim prijateljima ili porodicom nezavisno od toga da li ste član našeg centra. U ponudi kafića nalazi se veliki izbor voćnih napitaka, kafa i čajeva, po pristupačnim cenama.

Još jedna mogućnost koju nudimo jeste organizacija nezaboravnih proslava dečijih rođendana u kafiću i na bazenu Royal Wellness tokom cele godine. Za početak proslave rezervisane su sportske, muzičke i šaljive animatorske igre koje se organizuju u sali. Nakon što se drugari dobro zagreju, sledi prelazak na bazen gde ih očekuju raznovrsne igre u vodi, prilagođene njihovom uzrastu i plivačkom znanju.

Najpopularnije aktivnosti su: potraga za blagom u vodi, trka ronioca, štafetne igre, šaljivi skokovi u vodu, igre preciznosti iz vode, vodena odbojka, vodena košarka... Po izlasku iz bazena, drugare očekuje muzička žurka, uz duvanje svećica i đuskanje uz popularne dečije pesme. Posluženje dece i roditelja organizuje se u prijatnom ambijentu kafića, a piće se služi isključivo iz našeg šanka. Izbor keteringa i torte prepušten je roditeljima slavljenika.

Royal Wellness Centar nudi mnogobrojne sadržaje za Vaš potpuni ugođaj:

 • -Bazen
 • -Đakuzi
 • -Saune: finska i ruska
 • -Parno kupatilo
 • -Slana soba
 • -Relax room sa slanim zidom
 • -Masaže
 • -Pedikir i manikir
 • -Škola plivanja
 • -Škola sporta
 • -Studijsko vežbanje – vođeni trening

Kao jedan od najboljih oblika vežbanja koje jača sve mišiće na telu, efikasno oslobađa od stresa, reguliše krvni pritisak i podiže vitalnost organizma, rekreativno plivanje preporučuje se ljudima svih generacija. U okviru centra Royal Wellness na raspolaganju je bazen modernog dizajna u kome je temperatura vode konstantno između 28 i 30 stepeni. Uživajte u plivanju praćeni taktovima opuštajuće muzike, a naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da se pobrine da uživate na visokom nivou.

Najbolji način da se opustite nakon napornog dana jeste poseta sauni koja značajno doprinosi poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja. Tokom boravka u sauni krvni sudovi postaju fleksibilniji, čime je obezbeđen nesmetan protok krvi do svih vitalnih tački na telu. Zahvaljujući pojačanom znojenju telo se oslobađa od toksina, a istovremeno se luči hormon sreće seratonin, što pozitivno utiče na poboljšanje psihofizičkog balansa čitavog organizma.

Parno kupatilo je jedna od najstarijih vrsta saune čiji koreni sežu u daleku prošlost. Prvi tvorci parnog kupatila bili su antički Grci, od kojih su ovu zdravu naviku rado preuzeli Rimljani. Tretman podrazumeva boravak u zatvorenom prostoru u kome je vlažnost vazduha izuzetno visoka skoro 100%, dok se temperatura kreće od 40 do 50 stepeni. Takva klima podstiče pojačano znojenje i oslobađa telo od toksina, što znatno pomaže prilikom prevazilaženja svakodnevnog stresa, doprinosi sticanju nove radne snage i poboljšanju opšteg fizičkog i mentalnog blagostanja.

U prijatnom ambijentu Royal Wellness Centra očekuju Vas i profesionalne masaže od strane stručnih i iskusnih fizioterapeuta: relax, terapeutska, parcijalna, anticelulit, masaža lica, masaža stopala... Za savršen izgled Vaših noktiju na rukama i nogama, predlažemo vrhunski manikir i pedikir tretman.

Royal Wellness Centar organizuje i studijsko vežbanje pod vođstvom iskusnih trenera. Ovaj program na mesečnom nivou obuhvata 8 treninga u sali i 4 treninga u bazenu, uz mogućnost korišćenja đakuzija i sauna.

Priuštite Vašem telu i umu luksuz kakav zaslužuje!

Radno vreme:
svaki dan od 07-23h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: royalwellness.rs
Instagram: @royalwellness.rs
Twitter: Royalwellnessrs

Kafić Royal Wellness, Rada Neimara 11, Voždovac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Royal Caffe
 • Royal Caffe,
 • Royal Wellness Caffe,
 • Royal Caffe Voždovac,
 • Caffe na Voždovcu,
 • Royal Wellness Ventar Beograd,
 • Royal Caffe radno vreme