Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Iznajmljivanje štampača
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iznajmljivanje štampača

Ukoliko u svom poslovanju imate potrebu za povremenim ili čestim štampanjem, tada se nameće dilema da li kupiti ili iznajmiti štampač? Neko će reći da bi trebalo napraviti komporomis i novac uložiti u kupovinu jeftinog printera, ali ćemo vam sada objasniti zbog čega to nikako nije dobro rešenje.

Iznajmljivanje štampača

Naime, praksa je pokazala da sve što u startu malo košta, kasnije nikada nije dobar izbor, a u našem primeru, to znači da ovakvi štampači imaju otisak koji je veoma skup, pa tako već u prvoj godini korišćenja oni mogu da stvore nekoliko puta veće troškove od skupljih varijanti printera.

Ako niste planirali veću investiciju i nabavku skupljeg štampača, tada je dobro da razmislite o opciji iznajmljivanja.

Rentiranje štampača

Rentiranjem štampača svakako štedite, i to na taj način što ne plaćate fotokopirnici, foto studiju ili štampariji ove usluge, već to činite sami, a pri tome, ne morate da uložite veću svotu novca.

Kada budete razgovarali sa osobljem firme koja rentira ili prodaje štampače, u skladu sa vašim potrebama biće vam predloženo najbolje i najoptimalnije rešenje.

Iznajmljivanje HP štampača

U poslovnoj praksi je veoma često dobra odluka iznajmiti određenu opremu, naročito ako nam nije konstantno potrebna, već samo u nekom određenom periodu, na primer, kada se poveća obim posla i slično.

HP štampači važe za jedne od najboljih, tako da ste njihovim izborom doneli dobru odluku.

Iznajmljivanje Epson štampača

Prednosti iznajmljivanja Epson štampača su brojne, a prva je ta što nemate investiciju u nabavku nove ili polovne opreme, a takođe ne morate da razmišljate ni o amortizaciji – da li se mašina istrošila kroz period korišćenja i tome slično.

iznajmljivanje štampača cena

 

Rentiranje Lexmark štampača

Ukoliko je posao pred vas postavio neke nove zahteve, zahvaljujući iznajmljivanju štampača ćete se veoma lako i brzo prilagoditi novim zadacima, a još jedna korisna informacija jeste da ne morate misliti ni o ispravnosti i kvalitetnom radu uređaja, pošto je to u nadležnosti firme koja vrši najam i koja vam garantuje da će štampač uvek raditi u najboljem redu.

Rentiranje Canon štampača

Kao što vidimo iz celog teksta, zaista su brojne prednosti na strani iznajmljivanja opreme namenjene za poslovanje, a koja nam je potrebna samo za određeni period. Možda će vam se najviše dopasti deo oko plaćanja usluga. Na primer, vi ste u obavezi da platite samo za broj odštampanih strana i to u periodu dok ste koristili uređaj.

Iznajmljivanje štampača cena:

Dakle, svi troškovi najma štampača su potpuno transparentni. Kao što smo naveli, cena je uslovljena time koji uređaj iznajmljujete i koliko ćete stranica na njemu odštampati.

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Zeljana Jeremic
Najpovoljnije iznajmljivanje stampaca mozete dobiti u firmi birotehnika antika. Ja sam koristila tu uslugu preko njih i veoma sam zadovoljna i svima ih preporucujem.
30.08.2017
Biljana Brankovic
Cula sam da je iznajmljivanje stampaca u Beogradu postala veoma rasprostranjena aktivnost. Uglavnom to rade firme kao usluznu delatnost i na tome veoma zaradjuju ukoliko tako mogu da kazem. Cene su naravno takodje nesto sto bi trebalo da dodje do izrazaja.
29.08.2017
Dusan Markovic
Nije ono nikada bilo nesto posebno jeftino. Ukoliko se odlucite za ove stampace, ni pre ali ni kasnije niko vam od pocetka ne moze garantovati da ce sve u pocetku radi. Kako je bilo tada tako je i sada, posebno u Beogradu.