Nazad na predhodnu stranu

Iznajmljivanje štampača jedna je od opcija za firme. Ukoliko u svom poslovanju imate potrebu za povremenim ili čestim štampanjem, tada se nameće dilema da li kupiti ili iznajmiti štampač? Neko će reći da bi trebalo napraviti komporomis i novac uložiti u kupovinu jeftinog printera, ali ćemo vam sada objasniti zbog čega to nikako nije dobro rešenje.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje se bave IZNAJMLJIVANJEM ŠTAMPAČA

Beograd

Printer Servis servis štampača
Printer Servis servis štampača
Sarajevska 26
Savski venac
Beograd Pozovi

Printer Servis se bavi rentiranjem, servisom i prodajom štampača i prateće opreme. Optimizujte svoje poslovanje i smanjite troškove uz iznajmljivanje štampača U cenu rentiranja spada održavanje štampača, servis štampača, potrošni materijal i ...
Pročitaj više

5.0 | 3 ocena
Pre 19 h poslednji put pozvana firma
Birotehnika Antika
Birotehnika Antika
Autoput za Zagreb 41 J
Beograd Pozovi

Birotehnika Antika nalazi se u Beogradu i u svojoj ponudi ima sve za opremanje Vaše kancelarije. Ukoliko Vam je potreban kvalitetan štampač, toner ili kertridž, kod nas možete pronaći kompletan program vodećih proizvođača, po najpovoljnijim...
Pročitaj više

Iznajmljivanje štampača jedna je od opcija za firme. Ukoliko u svom poslovanju imate potrebu za povremenim ili čestim štampanjem, tada se nameće dilema da li kupiti ili iznajmiti štampač? Neko će reći da bi trebalo napraviti komporomis i novac uložiti u kupovinu jeftinog printera, ali ćemo vam sada objasniti zbog čega to nikako nije dobro rešenje.

Naime, praksa je pokazala da sve što u startu malo košta, kasnije nikada nije dobar izbor, a u našem primeru, to znači da ovakvi štampači imaju otisak koji je veoma skup, pa tako već u prvoj godini korišćenja oni mogu da stvore nekoliko puta veće troškove od skupljih varijanti printera.

Ako niste planirali veću investiciju i nabavku skupljeg štampača, tada je dobro da razmislite o opciji iznajmljivanja.

Rentiranje štampača

Rentiranjem štampača svakako štedite, i to na taj način što ne plaćate fotokopirnici, foto studiju ili štampariji ove usluge, već to činite sami, a pri tome, ne morate da uložite veću svotu novca.

Kada budete razgovarali sa osobljem firme koja rentira ili prodaje štampače, u skladu sa vašim potrebama biće vam predloženo najbolje i najoptimalnije rešenje.

Iznajmljivanje HP štampača

U poslovnoj praksi je veoma često dobra odluka iznajmiti određenu opremu, naročito ako nam nije konstantno potrebna, već samo u nekom određenom periodu, na primer, kada se poveća obim posla i slično.

HP štampači važe za jedne od najboljih, tako da ste njihovim izborom doneli dobru odluku.

Iznajmljivanje Epson štampača

Prednosti iznajmljivanja Epson štampača su brojne, a prva je ta što nemate investiciju u nabavku nove ili polovne opreme, a takođe ne morate da razmišljate ni o amortizaciji – da li se mašina istrošila kroz period korišćenja i tome slično.

Rentiranje Lexmark štampača

Ukoliko je posao pred vas postavio neke nove zahteve, zahvaljujući iznajmljivanju štampača ćete se veoma lako i brzo prilagoditi novim zadacima, a još jedna korisna informacija jeste da ne morate misliti ni o ispravnosti i kvalitetnom radu uređaja, pošto je to u nadležnosti firme koja vrši najam i koja vam garantuje da će štampač uvek raditi u najboljem redu.

Rentiranje Canon štampača

Kao što vidimo iz celog teksta, zaista su brojne prednosti na strani iznajmljivanja opreme namenjene za poslovanje, a koja nam je potrebna samo za određeni period. Možda će vam se najviše dopasti deo oko plaćanja usluga. Na primer, vi ste u obavezi da platite samo za broj odštampanih strana i to u periodu dok ste koristili uređaj.

Iznajmljivanje štampača cena:

Dakle, svi troškovi najma štampača su potpuno transparentni. Kao što smo naveli, cena je uslovljena time koji uređaj iznajmljujete i koliko ćete stranica na njemu odštampati.

*Za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zeljana Jeremic
  06.08.2018 11:38

  Najpovoljnije iznajmljivanje stampaca mozete dobiti u firmi birotehnika antika. Ja sam koristila tu uslugu preko njih i veoma sam zadovoljna i svima ih preporucujem.

  Biljana Brankovic
  30.08.2017 08:15

  Cula sam da je iznajmljivanje stampaca u Beogradu postala veoma rasprostranjena aktivnost. Uglavnom to rade firme kao usluznu delatnost i na tome veoma zaradjuju ukoliko tako mogu da kazem. Cene su naravno takodje nesto sto bi trebalo da dodje do izrazaja.

  Dusan Markovic
  29.08.2017 11:42

  Nije ono nikada bilo nesto posebno jeftino. Ukoliko se odlucite za ove stampace, ni pre ali ni kasnije niko vam od pocetka ne moze garantovati da ce sve u pocetku radi. Kako je bilo tada tako je i sada, posebno u Beogradu.