Birotehnika Antika

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - BIROTEHNIKA ANTIKA


Veleprodaja biroopreme Antika nudi Vam sve za opremanje Vaše kancelarije u skladu sa vodećim svetskim standardima. Ukoliko Vam je potreban kvalitetan štampač, toner ili kertridž, kod nas možete pronaći kompletan program vodećih svetskih proizvođača, po najpovoljnijim cenama.

Kompanija Antika uspešno posluje od 2001. godine, a zahvaljujući stalnom unapređenju poslovanja, danas predstavlja jednog od lidera na tržištu Srbije u prodaji biro opreme i kancelarijskog materijala. Od oktobra 2008. godine, postali smo ovlašćeni uvoznici i distributeri tonera marke ELFOTEC i marke INTEGRAL, najkompatibilnijeg tonera na svetskom tržištu.

Saradnja sa vodećim kompanijama, dovoljan je garant da se u našoj ponudi nalazi biro oprema vrhunskog kvaliteta koja će obezbediti maksimalnu efikasnost i rezultate u Vašem poslovanju. Kod nas Vas očekuju štampači vodećih svetskih proizvođača: Canon, Ricoh, Lexmark, HP, Kyocera, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Ukoliko Vaš posao ne podrazumeva veliki obim štampe i samo povremeno imate potrebu za štampačem većeg kapaciteta i boljih karakteristika, firma Antika nudi Vam mogućnost da izbegnete kupovinu skupog aparata. Iznajmljivanje štampača ili iznajmljivanje fotokopira koji odgovara Vašim trenutnim potrebama znatno će uštedeti Vaše vreme i novac.

U okviru naše kompanije posluje i servisna služba koja u svakom trenutku brine da Vaš uređaj nesmetano funkcioniše. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naš tim majstora će brzo, lako i efikasno otkloniti sve probleme u radu Vaše kancelarijske opreme. Takođe, ponudićemo Vam sve neophodne savete o pravilnom održavanju Vaših uređaja.

Pored vrhunske biroopreme, u našoj ponudi nalaze se i originalni rezervni delovi i servisna podrška za sve modele Ricoh fotokopir aparata. Takođe, nudimo Vam brojne mašine za grafičku doradu, kao što su: aparati za plastifikaciju, aparati za laminaciju, mašine za koričenje, aparati za koričenje, aparati za meki povez.

Visok kvalitet naših usluga, maksimalna efikasnost u poslovanju, kao i stručnost našeg tima, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Ukoliko i Vi želite da Vaše poslovanje učinite prepoznatljivim pozovite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Najkvalitetnija birotehnika vodećih svetskih proizvođača
Unapredite Vaše poslovanje, uz iznajmljivanje fotokopira ili iznajmljivanje štampača koji će uštedeti Vaše vreme i novac
Najpovoljnija birooprema Beograd

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08h-16h
subota od 09h-15h

Birotehnika Antika, Autoput za Zagreb 41 J, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

08.05.2017 11:45
Jovica Vitakic

Visok kvalitet usluga,maksimalna efikasnost u poslovanju,kao i strucnost ovog tima, preporucili su ih kod velikog broja klijenata sa kojima su ostvarili uspesnu saradnju. Ukoliko i vi zelite da vase poslovanje ucinite prepoznatljivim pozovite ih i uverite se u kvalitet usluge.

12.03.2017 10:43
Maja Matic

Najkvalitetnija birotehnika vodecih svetskih proizvodjaca.Unapredite vase poslovanje, uz iznajmljivanje fotokopira ili iznajmljivanje stampaca koji ce ustedeti vase vreme i novac.Najpovoljnija birooprema Beograd.

14.07.2016 07:56
Ilija Radovic

Lexmark,HP,Kyocera,po najpovoljnijim cenama u gradu.Veliki izbor birotehnicke opreme vrhunskog kvaliteta.Serviseri su im stvarno vrhunski profesionalci i snabdeveni su svom pratecom opremom.

02.06.2016 12:23
Lazar Ristic

Ukoliko vas posao ne podrazumeva veliki obim stampe i samo povremeno imate potrebu za stampacem veceg kapaciteta i boljih karakteristika,firma Antika nudi vam mogucnost da izbegnete kupovinu skupog aparata.Iznajmljivanje stampaca ili iznajmljivanje fotokopira koji odgovara vasim trenutnim potrebama znatno ce ustedeti vase vreme i novac.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Birotehnika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Birotehnika Antika
  • Birotehnika Antika,
  • Birotehnika Antika radno vreme,
  • Biro oprema,
  • Birooprema Beograd,
  • Veleprodaja biroopreme Beograd,
  • Iznajmljivanje fotokopira