Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Toner kasete
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Toner kasete

Kada radimo na kompjuteru, uvek će nam biti potrebno da svoj rad odštampamo. Zbog toga nam je neophodan štampač, sa kojim dobijamo i toner kasete.

toner kasete

 

Šta su to toner kasete, koje vrste toner kaseta postoje, kako se održavaju, koja im je orijentaciona cena... – sve to možete da saznate u nastavku teksta, kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Šta su to toner kasete?

Toner kasete koriste i ink jet i laserski štampači. Printer može da ima nisku cenu, i da se vi time obradujete, ali bi trebalo da imate u vidu da svi toneri traže dopunjavanje, kao i redovno održavanje, kako bi vam služili dugo vremena. Isto tako, dopunjavanje novom bojom kod inkdžet štampača je moguće sedam do osam puta, nakon čega je neophodno da se izvrši zamena.

Koje vrste toner kaseta postoje?

Postoje toner kasete za inkdžet štampače, i toner kasete za laserske štampače. Inkdžet štampači se popularno nazivaju pljuckavci, jer je to način na koji prenose boju na papir. Sa druge strane, laserski printeri su daleko bolji i kvalitetniji, jasniji je i postojaniji otisak koji ostavljaju, i zbog toga postaju prvi izbor kupaca.

Napomenimo da postoje i kompatibilne toner kasete.

Toneri za laserske štampače

Bilo koju vrstu štampača da koristite, doći ćete u situaciju da razmišljate o kertridžima i tonerima. Uvek je bitno imati na umu da ono što je kvalitetno ne može da ima nisku cenu, ali da isto tako prestižne firme na tržištu pokušavaju da usklade svoju ponudu sa mogućnostima kupaca i njihovim zahtevima i potrebama.

Interesantno je takođe, da cene inkjet štampača stalno padaju, dok cene njihovih kertridža rastu.

toner kasete prodaja

 

Kompatibilne toner kasete

Svako od nas želi da uštedi novac. Možda niste znali za tu informaciju da upotrebom zamenskih toner kaseta zapravo štedite.

Šta su to kompatibilne toner kasete? One nude kvalitet štampe koji je na istom nivou, kao i jednak broj otisaka. Ono što je posebno važno istaći, to je da je cena otiska od trideset do šezdeset posto niža od cene otiska koji je dobijen originalnom opremom, tj. originalnim potrošnim kancelarijskim materijalom.

Kompatibilni toneri

Kao što smo videli iz prethodnog dela teksta, upotrebom kompatibilnih tonera možemo uštedeti značajnu količinu novca, naročito ako naše poslovanje zahteva često štampanje i veliki broj stranica u toku jednog radnog dana.

Toner kasete cene

Cene toner kaseta se kreću od 800 dinara pa do 2000 dinara u proseku, što sve zavisi od karakteristika proizvoda.

*Cene su prikazane orijentaciono, a za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.