Italijanski za decu postaje sve popularniji. U savremenom svetu, više nego ikada važi izreka da čovek vredi onoliko koliko jezika poznaje i govori. Roditelji sve uviđaju činjenicu da decu treba upisivati na časove stranih jezika i da znanje koje stiču u toku redovnog školovanja nije sasvim dovoljno. Osim toga, pojedini roditelji bi hteli da njihovo dete govori, na primer, italijanski jezik, a on se uopšte ni ne uči u školi.

italijanski za decu

Škola italijanskog za decu

Zbog svega navedenog postoje škole italijanskog jezika za decu. Nastava je tako prilagođena da su deca podeljena u grupe. Grupe se sačinjavaju na osnovu toga koliko deca imaju godina i drugi kriterijum je da li poznaju italijanski jezik i koliko.

Škole italijanskog za decu

Tako se obično formiraju grupe do 7 godina, na primer, i to su predškolci, ili od sedam pa naviše, što su školska deca. Najmlađi usvajaju znanje kroz igru i zabavu, i čak pri tome svemu ni ne osećaju da uče jezik.

Škole italijanskog jezika za decu

Poznato je da mališani ne uče strane jezike kao što to čine odrasli ljudi, već oni prosto upijaju fraze, reči, žargone... Zahvaljujući svemu tome mnogo brže napreduju u odnosu na starije polaznike.

Škola italijanskog jezika za decu

Smatra se da svako dete može i treba da uči više jezika istovremeno. Roditelji su ponekad u dilemi da li će na ovaj način da opterete dete, ali je istina da za decu ne predstavlja nikakav poseban napor da istovremeno pohađaju nastavu i za 3 jezika, na primer.

Časovi italijanskog za decu

U toku nastave, primenjuju se savremene metode rada u učenja, koje pomažu u tome da dete na veoma lak način usvoji italijanski jezik.

italijanski za decu cena

 

Časovi italijanskog jezika za decu

Korisno je znati da mališani vrlo lako uče italijanski jezik, zbog toga što je on veoma melodičan, tako da se vrlo brzo savladaju pesmice, recitacije, i slično, a u toku nastave se koristi i video materijal.

Italijanski za predškolce

Ako planirate da upišete predškolca na italijanski jezik, dobro je da mu pre toga pustite crtane filmove na ovom jeziku. Dete će se na taj način dodatno zainteresovati i italijanski će mu, na određen način, već postati blizak.

Italijanski jezik za predškolce

Pri upisu deteta u školu italijanskog jezika, možete da se informišete koji udžbenici se koriste pri nastavi, kakav audio i vizuelni materijal, koji tekstovi će biti zastupljeni, vežbe i na kraju, kakvi su testovi koji se polažu.

Italijanski za decu cena

Cene mesečnih rata se kreću u proseku oko 60 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole jezika koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Italijanski za decu
Pitaj firme

Italijanski jezik početni nivo - 72 školska časa

Akcija -% 16700 Din.
Italijanski jezik početni nivo - 72 školska časa - 16.700 din! Edukativni centar Softline!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon