Bušenje šipova - iskop PSP EVROTIM

5.0 | 9 ocena
Ulica: Bulevar JNA 48
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Bušenje šipova - iskop PSP EVROTIM
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.evrotim.com

O nama

BUŠENJE ŠIPOVA - ISKOP PSP EVROTIM

Preduzeće "P.S.P Evrotim" nalazi se u Bulevaru JNA broj 87, u Rakovici na teritoriji Beograda. Sa svojim radom započeli smo 2000. godine, podstaknuti željom da odgovorimo na sve Vaše zahteve i pružimo Vam odgovornu i ažurnu uslugu.

Domen naših usluga su zemljani radovi. Kvalitet i profesionalnost pri radu uslovili su činjenicom da smo našim mnogobrojnim klijentima širom Beograda i Srbije postali prvi izbor kada su u pitanju zemljani radovi. Nastojeći da proširimo našu ponudu u svoj asortiman usluga uvodimo i bušenje šipova. Uz pomoć najmodernije mehanizacije i odgovarajuće opreme, preduzeće "P.S.P. Evrotim" vrši obavljanje dogovorenih radova u zadatom vremenskom periodu.

Preduzeće "P.S.P Evrotim" nudi Vam sledeće vrste radova:

- BUŠENJE ŠIPOVA

Izvođenje građevinskih radova kao i sanacija terena, sve češće uključuju primenu šipova. Nakon pripremnih radova na gradilištu pristupa se izradi bušenih šipova. U skladu sa uslovima na gradilištu i specifičnosti projekta vrši se bušenje šipova. Bageri su mehanizacija koja se koristi za bušenje, odnosno iskop šipova. Njima se vrši iskop zemlje u zaštitnoj cevi. Specijali alati su montirani na osnovi bagera za iskop zamlje odnosno bušenje šipova.

- RUŠENJE OBJEKATA

Ukoliko Vam je potrebno rušenje objekata, predstavljamo Vašeg sigurnog partnera. Primenom savremene mehanizacije uz plansku realizaciju pristupa se rušenju željenog objekata. Stručno rušenje objekta na Vaš zahtev, u našoj režiji sprovodi se u kontrolisanim uslovima u najkraćem vremenskom periodu. Raspolažemo kompletnom mehanizacijom za rušenje objekata po Vašem izboru.

- ISKOPI ZEMLJE

Iskopi zemlje različitih materijala u prirodnom stanju ili veštačkog objekta uz našu pomoc obavljaju se brzo i efikasno. Iskopi zemlje najčešće se koriste kao sirovinski materijal za izvođenje građevinskih radova, odnosno izgradnju ili oslobođenje prostora za nov objekat. Iskop zemlje u našoj režiji podrazumeva i njegov utovar u transportna vozila.

- ZEMLJANI RADOVI

Kada su u pitanju zemljani radovi upotreba mašina je odavno zamenila ljudsku snagu i doprinela tome da se svi poslovi završe za vrlo kratko vreme. Izvođenje građevinskih radova usko je povezano sa zemljanim radovima. Kao osnova u građevinarstvu, zemljani radovi sprovode se u više etapa, kako bi se stvorili adekvatni uslovi za izgradnju objekta.

- OSTALI RADOVI

Transport spada među ostale radove kojima se preduzeće "P.S.P. Evrotim" bavi. Prilikom izvođenja zemljanih radova, neophodan je adekvatan transport iskopanog materijala. Na raspolaganju su Vam naša univerzalna i specijalna prevozna sredstva.

Reference:

 • Immo Invest - Beograd
 • VB Invest - Beograd
 • SAP Property - Beograd
 • Radovanovic Invest - Beograd
 • Deneza M - Beograd
 • Grolit Rad - Beograd
 • SM Inernacional - Beograd
 • Best Practice Group - Beograd
 • Decobet - Beograd
 • BMD-BAU Beograd
 • Kodar Inženjering - Beograd
 • Helena Exim - Beograd
 • VIP CASA INVEST - Beograd
 • Feral - Zemun
 • AS-Prom - Vrčin
 • G.P Ikebana - Kraljevo
 • Jugoklima - Kruševac
 • Ingrad Inzenjering - Smederevska palanka
 • Alfa Projekt - Loznica
 • MBSN Komerc - Golubinci
 • KON-TAKT - Lazarevac
 • i mnogi drugi zadovoljni klijenti...

Bušenje i probijanje šipova, iskop zemlje, rušenje objekata, zemljani radovi po najpovoljnijim uslovima. Izvođenje građevinskih radova u dogovorenom roku.

Vaš savršen potez.
Preduzeće "PSP EVROTIM" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sandra Stokic
  09.05.2018 01:27

  PSP EVROTIM se bavi busenjem sipova ,rusenjem objekata,iskop zemlje,zemljani radovi,kao i ostalim radnjama.Kvalitetni i pouzdani gradjevinski radovi koji se obavljaju u najkracem vremenskom roku. Sve pohvala!

  Zarko Manic
  11.04.2017 12:23

  Izvodjenje gradjevinskih radova kao i sanacija terena,sve cesce ukljucuju primenu sipova.Nakon pripremnih radova na gradilistu pristupa se izradi busenih sipova.U skladu sa uslovima na gradilistu i specificnosti projekta vrsi se busenje sipova.

  Ana Milosavljevic
  02.07.2016 02:08

  Izvodjenje jedinstvenih gradjevinarski radova sa savremenom mehanizacijom i alatima.Rusenje objekata,busenje sipova i iskopavanje zemlje.Busenje sipova po najpovoljnijim uslovima.Sve preporuke.

  Biljana Jovanovic
  06.04.2015 04:39

  Kvalitetni i profesionalni građevinski radovi, u najkraćem vremenskom roku. Sve pohvale za preduzeće P.S.P Evrotim.

  Mladost
  15.08.2012 01:33

  Postovani: Javljamo se iz svilajnca;Iz kluba pod nazivom Fk.Mladost Dublje nadomak grada Svilajnca. Organizovanim radom i zalaganjem smo sredili i renovirali svoje terene , i jedna smo od boljih ekipa u ovoj opstini! ;Prosle sezone-2011/12god smo usli u veci rang takmicenja konkretno okruzne lige Jagodina,Paracin,Cuprija,Svilajnac,samim tim na nase utakmice dolazi dosta publike kako iz naseg mesta i opstine tako i iz gradova i opstina koje smo naveli. Ovim putem vas pitamo da li bi ste zeleli da vas reklamiramo i to putem reklama koje bi ste vi nama poslali a koje bi mi postavljali na nase tribine ograde . Ovo je klub sastavljen od mladjih i jako dobrih ograca te otuda i uspesi. Mi vas slobodnom voljom pitamo kako bi ste se takodje i vi nama javili ako ste zainteresovani i poslali vas reklamni matrerijal u obliku : Platna,Limenih tabla,cirada ili kako vec posedujete ili ste radili prethodno. Uz napomenu da nepostoji nikakva novcana nadoknada koju mi vama trazimo niti ikakvo uclanjenje jednostavno mi vama cinimo uslugu i reklamiramo vas a vi nama da ceo nas renovirani projekat izgleda lepse,modernije i profesionalnije. Ako postoji interesovanje sa vase strane javite nam se kako bi se dogovorili oko adrese i nacina slanje. S"postovanjem .......Fk.mladost Dublje. Ako pak kod vas postoje vec spreni reklamni materijali ,pzete nam to poslati na adresu Svilajnac S.Dublje 35210 Svilajnac za fk maldost dublje. prima SasaPesic. Javilo nam se nekoliko firmi kojima je cudno gde jos u Srbiji ima to da se neko dzabe reklamira a mi im kazemo eto kod nas a ako bas imate zelju donirajte tu uslugu sa jednom fudbalskom loptom i to je to. Uzgred, to nije obavezno niti nam je cilj cilj nam je da delujemo kao prava ekipa i da nam stadion deluje sto vise profesionalnije te smo se odlucili za ovaj vid usluge koju bi vrsili besplatno a koja slozice te se svima koji imaju firme i preduzeca nesto znaci jer reklama je reklama gde god ona bila ! Za svaku informaciju mozete nam se javiti ovde dobiti i broj telefoba i sve sto budete zeleli ako vam ovo sto smo dali do sada nije dovoljno ! .-........................................ jOS JEDNOM SPORTSKI POZDRAV !!!! Fudbalski klub : " FK MLADOST DUBLJE " -- Fudbalski klub : " FK MLADOST DUBLJE "

  Firme u blizini

  Izvodjenje radova Evga, Petkovačka 2d, Borča, Beograd
  Završni radovi PRIMA SD, Jurija Gagarina 213, Novi Beograd, Beograd
  Dishome tim izvođenje radova, Smederevski put 29e, Zvezdara, Beograd
  Altus Enterijer izvođenje radova, Sretena Mladenovića Mike 50e, Rakovica, Beograd
  Drina Gradnja, /, Palilula, Beograd
  Mas Mal mašinsko malterisanje, Milorada Dimitrijevića 10, Palilula, Beograd
  Firga behaton - Ugradnja behatona, Jovana Brankovića 3.deo 20, Zemun, Beograd
  Getafix, /, Čukarica, Beograd
  Zlaja Kop Trans, Dušana Petrovića Šaneta 42a, Leštane, Grocka, Beograd