Pneumatik R1
Nedostupno

Pneumatik R1

Pneumatik R30
Nedostupno

Pneumatik R30

Pneumatici L3 ER 30 i L3 ER 35
Nedostupno

Pneumatici L3 ER 30 i L3 ER 35

Pneumatik ER-70
Nedostupno

Pneumatik ER-70

Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Gume za poljoprivredne mašine
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Gume za poljoprivredne mašine

Verovatno se bavite poljoprivredom, pošto vas je privukla stranica na kojoj ćemo opisati glavne karakteristike guma za poljoprivredne mašine. Da bismo uspešno obrađivali zemlju, potrebna nam je različita oprema, kao što su freze, traktorska kosačica, traktorska prskalica, freza pipalica, rasipač đubriva, utovarivač đubriva, atomizer, tanjirača, setvospremač, sakupljač sena i druge.

 

 

Možda je ipak, najvažnija poljoprivredna mašina koja se najčešće koristi, zapravo – traktor. U daljem tekstu pročitajte o gumama za ovog nezamenljivog pomagača u polju.

Prodaja guma za poljoprivredne mašine

Na našem tržištu su prisutne firme koje se u dugom nizu godina bave prodajom poljoprivrednih priključnih mašina, rezervnih delova za poljoprivredne mašine, ali isto tako i prodajom guma.

Veliki broj renomiranih proizvođača za poljoprivredne mašine, traktorske i ostale gume, garancija su kvaliteta koji možete očekivati za pristojne cene, što je bitno svakome od nas. U svakom trenutku se vodi računa o tome da se isprate zahtevi i potrebe kupaca, a to se ogleda kroz dobre karakteristike tražene robe ali i kratke rokove isporuke. 

Gume za poljoprivredne mašine su važan deo prodajnog asortimana, upravo iz razloga što se u našoj zemlji značajan broj ljudi bavi upravo poljoprivredom. U tom smislu, u proizvodnom programu, prisutni su svi proizvodi vezani za ovu granu privrede. 

Tako možete pronaći poljoprivredne mašine koje će zadovoljiti sve vaše potrebe, ali i gume koje su im neophodne.

Gume za traktore

Da li možemo da zamislimo obrađivanje zemlje bez traktora? Da, u nekim davnim vremenima, uz pomoć životinja se orala zemlja, ali je to bio veoma težak i mukotrpan posao, čak i za čoveka. 

Traktor možemo nazvati i “asistentom na njivi“, jer on svojom snagom obavlja sve ono što mi ne bismo mogli, ili bi nam bilo potrebno neuporedivo više vremena, za mnogo manje površine zemlje.

 

 

Kod svakog traktora, verovatno su najuočljivije gume. Međutim, ma koliko traktorska guma kvalitetna bila, može se pohabati, oštetiti, ili jednostavno zbog starosti moramo da pribavimo novu.

Traktorske gume

Traktor bismo mogli da definišemo kao vozilo na motorni pogon koje je konstruisano da vuče, potiskuje ili nosi izmenljiva oruđa, odnosno da služi za pogon takvih oruđa ili za vuču priključnih vozila. Najjači modeli traktora dostižu oko trista konjskih snaga. 

U ponudi se mogu pronaći agro-industrijske gume, uglavnom namenjene za transport i obradu zemljišta. U nekim veličinama su pogodne za utovar i sena i za žetve. Ovakva guma ima odlična svojstva samočišćenja, kao i povećanu šaru i savršena je za blatnjavo zemljište. 

Postoji nekoliko verzija jedne vrste gume, tako da mogu da se ispune svi specifični zahtevi krajnjih korisnika. Na gume se dobija garancija obično u roku od tri godine.

Gume za poljoprivredne mašine – iskustva

Sve gume koje vas zanimaju, možete pogledati na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave njihovom prodajom. Gume su predstavljene kratkim opisom, navedene su najznačajnije karakteristike, uz sliku koja se može uvećati i naravno, prikazana je cena. Cene je moguće uporediti, a kada se odlučite za naručivanje, isto možete da završite u par koraka.

Nakon evidentirane uplate, gume za vaše poljoprivredne mašine stižu na vašu adresu, i to zahvaljujući uslugama brze pošte u roku od dva do tri radna dana.

Gume za poljoprivredne mašine – cena:

Cena guma za traktore se kreće u rasponu od 8300 din. sve do 530 000 dinara, što naravno zavisi od njihovih karakteristika. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

 

Iskustva i preporuke posetilaca

24.10.2018
Miroslav Jagnjic

Kada pricamo o kvalitetnim gumama za poljoporivredne masine, ubedljivo je najbolje resnjee za vas da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.

14.09.2017
Filip Milutinovic

Jesu gume za poljoprivredne masine nesto sto bi svima trebalo da na prvom mestu predstavlja asocijaciju za kvalitet. Sve druge stvari su trebalo samo da budu gubljenje vremena i nista vise od toga.

05.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi se samo cini, ovo su zaista i vise nego dobr gume bez kojih se u svakom slucaju ne moze.

21.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se ovih guma tice, sigurno cete morati pre ili kasnije da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

07.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu naravno da su ove gume nesto sto treba da bude dobro i sta u svakom slucaju treba da se ispplati.

23.03.2017
Todor Markovic

Po meni su licno ove gume uvek i vise nego dobrog kvaliteta. Sve drugo je samo veoma vaznje i daleko manje vazno.

09.03.2017
Simona Vucinic

veoma je bitno da upravo ove gume budu narocito dobrog kvaliteta.

05.03.2017
Janko Zivanovic

naravno daj e sto e tice ovih guma, kvalitet i vise nego vazan. sve drugo je ako mene pitate daleko manje bitno i vazno.

04.03.2017
Marta Dencevic

pre svega smatram da je sto se tice ovih guma, kvaltiet i vise nego vazan.

14.02.2017
Petar Jankovic

Sto se mene licno tice, ovo su gume odlicnog kvaliteta. Sve drugo je daleko manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, ovo su gume vrhunskog kvaltieta. Sada je vec situacija nesto drugacija. Ima veliki broj konkurencije u istoj klasi.

18.01.2017
Ivan Stojanovic

Koliko mi se samo cini, ovo su ipak posebne gume. Ako se bas za njih odlucite sigurno je samo to da se nikada necete pokajati. Sve ostlao je generalno govoreci pogresno.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju ovoh vrsta guma, samo treba da se odlucite za kvalitet i nista vise dalje ne treba da brinete.

13.12.2016
Marko Petrovic

Po pitanju ovih vrsta guma, samo treba da se potrudite da pronadjete neko strucno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

25.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju kvalitetnih guma za poljoprivredne masine, jedino sto treba da uradite je da posetite radnju Pneumaster. To je radanj koja je otvorena tek pre nekoliko godina ali je zato u ovoj oblasti verovatno jedan od boljih radnji u Beogradu.

08.11.2016
Biljana Brankovic

Gume za poljoprivredne masine, su po pravilu gume koje nisu ni malo jeftine. U svakom slucaju, po nesto povoljnijim cenama mozete da ih pronadjete u BBS Guma.

16.09.2016
Dusan Markovic

Kada pricamo o kvalitetnim gumama za poljoporivredne masine, ubedljivo je najbolje resnjee za vas da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.