Gumeni proizvodi Rekord Guma

5.0 | 15 ocena
Ulica: Gospodara Vučića 170
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Gumeni proizvodi Rekord Guma
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
gumeniproizvodi.blogspot.com

O nama

GUMENI PROIZVODI REKORD GUMA

Preduzeće Rekord Guma nudi Vam veliki izbor proizvoda od gume za sve grane industrije. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ovom poslu, raspolažemo kapacitetom za proizvodnju delova od gume za razne namene.

U našem asortimanu nalaze se sledeći gumeni proizvodi:

Gumeni proizvodi Rekord Guma postali su poznati po svom kvalitetu i veoma pristupačnim cenama. Zahvaljujući našim kapacitetima u mogućnosti smo da proizvedemo veliki broj proizvoda od gume za sve grane industrije.

Nudimo Vam gumena creva za razne namene: vodu, vazduh, naftu, kompersore, kao i gumena spiralna usisno-potisna creva raznih namena (za vodu, kiseline, goriva i abrozije...). Pored gumenih creva, u našoj ponudi se nalazi i veliki izbor PVC i silikonskih creva. Iz bogate ponude PVC creva izdvajamo: Vagres creva, armirana PVC creva, PVC spiralna i tankozidna creva i poliamidna creva.

Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor tehničke robe od gume, kao i gume u rolni za razne namene koje mogu biti sa i bez platna. Svim obućarima nudimo veliki izbor gume, po pristupačnim cenama.

O kvalitetnu naših proizvoda od gume najbolje govori poverenje velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Konkurentne cene i visok kvalitet proizvoda čine jedan od ključnih aspekata naše poslovne strategije.

Gumena creva prodaja po najpovoljnijim cenama.
Podne obloge od gume.
Najkvalitetnija guma za obućare.

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak od 08h-18h
Subota od 08h-15h

Gumeni proizvodi Rekord Guma, Gospodara Vučića 170, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Stefan Simovic
  21.05.2018 10:06

  U preduzecu REKORD GUMA mozete pronaci sirok asortiman razlicitih proizvoda od gume za sve grane industrije.Gumena creva raznih namena,PVC i silkionska creva,gumeni otirac za noge,gume u rolni,podne obloge od gume,sundjer guma,gumene trake,gume za obucare.Za svakog ce se naci po nesto od proizvoda od gume!

  Andrija Atanaskovic
  18.04.2017 10:36

  O kvalitetnu njihovih proizvoda od gume najbolje govori poverenje velikog broja klijenata sa kojima su ostvarili uspesnu saradnju.Konkurentne cene i visok kvalitet proizvoda cine jedan od kljucnih aspekata njihove poslovne strategije.

  Borislav Milic
  01.02.2017 12:06

  Specijalizovana prodavnica za prodaju proizvoda od gume u svim preradjivackim oblicima.Cesto ih posecujem i stalno imaju popuste ili prodaju robu na akciji.Podne obloge od gume su veoma prakticne.

  Milos Bozovic
  04.07.2016 05:39

  Firma Rekord nudi vam proizvode od gume za razne namene.Izdvojio bih njihove gumene otirace za noge.Karakterise ih vrhunski kvalitet proizvoda i jako pristupacne cene za nase uslove.

  Sandra Marinkovic
  19.05.2016 05:40

  Kvalitetni proizvodi za sve namene je ono na sta sam naisao kada sam posetio firmu Rekord.Gumena creva za sve namene,silikonska creva,podne obloge od gume,otiraci,guma za obucare.Uvek velika kolicina robe po najpovoljnijim cenama.

  Jadranka Vukajlov
  15.04.2016 03:15

  Molim da mi odgovorite koja je cena po metru gumenog creva 3'4 cola i da li saljete brzom postom post nisam iz Beograda, pozdrav Jadranka.

  Ivan Stojmirović
  07.08.2015 10:11

  Kod njih uvek pronađem sve što mi treba. Imaju fantastičan izbor proizvoda gde spadaju podne obloge od gume, guma za obućare, gumene rolne, guma u rolni, guma na metar, guma na meru, gumeni amortizeri, gumeni odbojnici, gumene stope, gumene navlake, podne gume, PVC creva, silikonska creva, sunđer guma, gumene trake, gumeni podovi extra kvaliteta

  Darko Rankovic
  29.06.2015 07:53

  trebaju mi gumena creva za vazduh ,gorivo posto imamo svojih jedanaest poljoprivrednih apoteka pa sam mislio da ubacim u prodaju ita creva na meru tj. duzni metar. Trebaju mi cene i promeri islike tih creva.
  DARKO AGRO BANEKS KOCELJEVA 0668041293

  Milica Milenkovic
  30.04.2015 04:43

  Zanimaju me gumena creva? Kako se kreću cene i koje sve veličine imate?

  Endrju Gaudlok
  22.04.2015 12:56

  Radnja je super opremljena, imaju stvarno sve od gume

  Milan Ilić
  27.03.2015 04:13

  Trebaju mi proizvodi od gume, tacnije podne obloge od gume. Zanima me cena i uslovi prodaje na veliko.pozdrav

  Firme u blizini