Kontakt podaci za vašu firmu

Gumeni proizvodi Rekord Guma

  • 5
5.0 | 7 ocena
Firma Rekord Guma iz Beograd vrši porizvodnju i prodaju gumenih proizvoda: gumena creva, gumeni podovi, gumeni otirači, guma za obućare, gumene rolne, guma na meru...
Pročitaj više
Gospodara Vučića 170
Voždovac,Beograd

Pre 2 h poslednji put pozvana firma

Osnovna delatnost preduzeća Belt Company iz Zemuna jeste uvoz i prodaja remenja, transportnih traka, filtera, motora i reduktora vodećih svetskih proizvođača. Pored toga, bavimo se proizvodnom i servisnom delatnošću za navedene proizvode....
Pročitaj više
Novogradska 47
Zemun,Beograd

Pre 4 h poslednji put pozvana firma

HaVe Company prodaja guma...
Pročitaj više
Orfej guma u Srbiji...
Pročitaj više
Avala metal gume...
Pročitaj više
Balkan belt...
Pročitaj više
Gumatrak proizvodi od gume...
Pročitaj više
Hemigum gume...
Pročitaj više
Hemigum plast...
Pročitaj više
Inter Hermes Trade...
Pročitaj više
Interfilter gume...
Pročitaj više
Liki trade gume...
Pročitaj više
Ipas DB plastika...
Pročitaj više
Tehnika plast J.B....
Pročitaj više
Metpor proizvodi od plastike...
Pročitaj više
Akotek plastika...
Pročitaj više
Alpla plastika...
Pročitaj više
Best pack plastika...
Pročitaj više
Biesterfeld Interowa...
Pročitaj više
Bobex plastika...
Pročitaj više
Dal proizvodi od plastike...
Pročitaj više
Doraplast plastika...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

BELT COMPANY se bavi uvozom i izvozom Remenja,Transportnih traka,filtera,motora i reduktora.Transportne trake i pljosnato remenje imaju siroku primenu u transportnim sistemima za lake terete u preradjivackoj,tekstilnoj,prehrambenoj,duvanskoj industriji i lakih metalnih proizvoda.Sve pohvale za ovu svestranu kompaniju!
21.05.2018 10:06
Stefan Simovic
U preduzecu REKORD GUMA mozete pronaci sirok asortiman razlicitih proizvoda od gume za sve grane industrije.Gumena creva raznih namena,PVC i silkionska creva,gumeni otirac za noge,gume u rolni,podne obloge od gume,sundjer guma,gumene trake,gume za obucare.Za svakog ce se naci po nesto od proizvoda od gume!
18.04.2017 10:36
Andrija Atanaskovic
O kvalitetnu njihovih proizvoda od gume najbolje govori poverenje velikog broja klijenata sa kojima su ostvarili uspesnu saradnju.Konkurentne cene i visok kvalitet proizvoda cine jedan od kljucnih aspekata njihove poslovne strategije.
01.02.2017 12:06
Borislav Milic
Specijalizovana prodavnica za prodaju proizvoda od gume u svim preradjivackim oblicima.Cesto ih posecujem i stalno imaju popuste ili prodaju robu na akciji.Podne obloge od gume su veoma prakticne.
04.07.2016 05:39
Milos Bozovic
Firma Rekord nudi vam proizvode od gume za razne namene.Izdvojio bih njihove gumene otirace za noge.Karakterise ih vrhunski kvalitet proizvoda i jako pristupacne cene za nase uslove.
19.05.2016 05:40
Sandra Marinkovic
Kvalitetni proizvodi za sve namene je ono na sta sam naisao kada sam posetio firmu Rekord.Gumena creva za sve namene,silikonska creva,podne obloge od gume,otiraci,guma za obucare.Uvek velika kolicina robe po najpovoljnijim cenama.
15.04.2016 03:15
Jadranka Vukajlov
Molim da mi odgovorite koja je cena po metru gumenog creva 3'4 cola i da li saljete brzom postom post nisam iz Beograda, pozdrav Jadranka.
07.08.2015 10:11
Ivan Stojmirović
Kod njih uvek pronađem sve što mi treba. Imaju fantastičan izbor proizvoda gde spadaju podne obloge od gume, guma za obućare, gumene rolne, guma u rolni, guma na metar, guma na meru, gumeni amortizeri, gumeni odbojnici, gumene stope, gumene navlake, podne gume, PVC creva, silikonska creva, sunđer guma, gumene trake, gumeni podovi extra kvaliteta
29.06.2015 07:53
Darko Rankovic
trebaju mi gumena creva za vazduh ,gorivo posto imamo svojih jedanaest poljoprivrednih apoteka pa sam mislio da ubacim u prodaju ita creva na meru tj. duzni metar. Trebaju mi cene i promeri islike tih creva. DARKO AGRO BANEKS KOCELJEVA 0668041293
30.04.2015 04:43
Milica Milenkovic
Zanimaju me gumena creva? Kako se kreću cene i koje sve veličine imate?
22.04.2015 12:56
Endrju Gaudlok
Radnja je super opremljena, imaju stvarno sve od gume
27.03.2015 04:13
Milan Ilić
Trebaju mi proizvodi od gume, tacnije podne obloge od gume. Zanima me cena i uslovi prodaje na veliko.pozdrav
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
INDUSTRIJA Guma