Belt Company uvoz i prodaja zupčanika, semeringa i remenja

0.0 | 0 ocena
Ulica: Novogradska 47
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Belt Company uvoz i prodaja zupčanika, semeringa i remenja
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.belt.co.rs

O nama

BELT COMPANY UVOZ I PRODAJA REMENJA, TRANSPORTNIH TRAKA, FILTERA, MOTORA I REDUKTORA

Belt Company je moderno privatno preduzeće koje postoji i uspešno posluje od 1993. godine. Osnovna delatnost našeg preduzeća je uvoz i prodaja zupčanika, semeringa, remenja i filtera vodećih svetskih proizvođača. Pored toga, bavimo se proizvodnom i servisnom delatnošću za navedene proizvode.

Zahvaljujući velikom magacinskom prostoru od 500 m2 i 85m2 garantujemo brzo i lako snabdevanje naših klijenata, bez čekanja i nepotrebnog odlaganja. Pored skladištenja robe, u našem magacinskom prostoru nalaze se najsavremenije mašine za sečenje i spajanje remenja i traka.

Asortiman proizvoda preduzeća Belt Company obuhvata:

 • Remenje: pljosnato, klinasto, zupčasto, varijatorsko, okruglo, Poly V
 • Transportne trake za lake transporte
 • Pljosnato remenje
 • Metalni program: remenice, zupčaste letve i zupčanici, elastične spojnice, lanci i lančanici
 • Filteri: za industrijsko otprašivanje, za klimatizaciju
 • Elektromotori i reduktori
 • Auto program: klinasto remenje, PK remenje, zupčasto remenje, pribor i alati
 • Techflon: PVC stolarija, industrijska pakovanja, transportne trake, prehrambena industrija, postrojenja za lakiranje
 • Tepsi folija

Transportne trake i pljosnato remenje imaju široku primenu u transportnim sistemima za lake terete u prerađivačkoj, prehrambenoj, tekstilnoj, duvanskoj i industriji lakih metalnih proizvoda. Izrađeni od najkvalitetnijih materijala i po visokim standardima, naši proizvodi su prepoznatljivi po izdržljivosti, dugotrajnosti, sigurnosti i velikoj lakoći rukovanja.

Pored pljosnatog, u našoj ponudi se nalaze i druge vrste remenja vodećeg nemačkog proizvođača "CONTITECH": klinasto, gumeno, zupčasto, varijatorsko i višekanalno. Posebno izdvajamo poliuretansko zupčasto remenje nemačke firme "MULCO", u čijem sastavu su brendovi "CONTITECH - SYNHROFLEX" i "BRECO".

Nastojeći da odgovorimo na rastuće zahteve klijenata, firma Belt Company od 1998. godine svoj proizvodni program obogaćuje i filterima za industrijsko otprašivanje i komfornu klimatizaciju koje uvozi od nemačke firme “VOKES AIR”. Poštujući visoke standarde proizvodnje, naši filteri ispunjavaju ekološke standarde i dugotrajnu higijenu pri obavljanju posla.

U ponudi preduzeća Belt Company nalazi se okruglo i klinasto PU remenje firme “MAFDEL” koje uvozimo iz Francuske. Takođe, možemo da ponudimo remenice, zupčaste letve, konusne čaure, klampe, elastične spojnice, motore i reduktore iz proizvodnog programa italijanske firme “SATI”.

Dugogodišnje iskustvo u poslu, visok kvalitet robe koju uvozimo ili proizvodimo, ekspeditivna i pouzdana usluga, preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih klijenata. Naše stručno i profesionalno osoblje ponudiće Vam sve neophodne savete za određivanje i izračunavanje tipova remenja i traka koji su Vam neophodni.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-16h

Belt Company uvoz i prodaja remenja, transportnih traka, filtera, motora i reduktora, Novogradska 47, Zemun, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Bojan Okruglic
  21.05.2018 10:17

  BELT COMPANY se bavi uvozom i izvozom Remenja,Transportnih traka,filtera,motora i reduktora.Transportne trake i pljosnato remenje imaju siroku primenu u transportnim sistemima za lake terete u preradjivackoj,tekstilnoj,prehrambenoj,duvanskoj industriji i lakih metalnih proizvoda.Sve pohvale za ovu svestranu kompaniju!

  Firme u blizini

  Gumeni proizvodi Rekord Guma, Gospodara Vučića 170, Voždovac, Beograd
  Bomrad repro – Industrijska oprema za vulkanizere, Danila Srdića 5, Novi Beograd, Beograd