Kontakt podaci za vašu firmu

VSG Sistem doo

  • 2
5.0 | 2 ocena
Nabavite najkvalitetniji građevinski materijal za sve vrste radova u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru, posetite VSG Sistem u Zemunu. U našoj ponudi očekuju Vas materijali za hidroizolaciju, fug mase, lepkovi za pločice, keramiku, par...
Pročitaj više
22. Oktobra 26
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Vukicevic
Danas se lepljenje plocica ne moze zamisliti bez fug mase. Ona idealno popunjaba prostor izmedju polepljenih plocica a dosta doprinosi i estetskom izgledu prostora u kojem su plocice postavljene. Veliki je izbor nijanski i boja pa je samim tim i opseg cena razlicit.
Marina Zivkovic
Fug masa je nesto sto bi svakako trebalo da vam koristi i nesto sto bi trebalo da bude kvalitetno. Sa cenama takodje fug masa nije nesto sto je narocito pozeljno da imate ili da posedujete.
Ivana Petrovic
Ukoliko po meni nesto valja u celoj prici, onda je to fug masa. One bi u svakom slucaju treba da se dosta plati.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, nije ona ni malo jeftina.
Petar Jankulovski
U svakom slucaju je ona nesto sto nije bas toliko jeftino. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga. Druge stvari samim tim nisu bas toliko vazne.
Lea Stankovic
Ona je u svakom slucaju nesto sto je zlata vredno.
Stojance Ristovski
Po meni je sto se fug mase tice, sigurno kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Po meni od ove mase ne postoji nista bolje.
Milen Jovanovic
Sto se ove mase tice, pre ili kasnije kvalitet je nesto sto treba da bude u prvom planu.
Marta Dencevic
prosto je neverovatno koliko je samo ova masa skupa.
Filip Milutinovic
Sto se tice fug mase, kvalitet moze da bude i vise nego vazan. Sve drugo je sto se mene licno tice daleko losije resenje.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, sto se mase za fugovanje tice, veoma je vazno da se od pocetka odlucite za kvalitet. Pri tome, cene zaista ne treba da vam budu bas u prvom planu.
Mihajlo Nastasovic
Uvek sam se cudio samo kako masa za fugovanje moze da bude bas onako skupa. Na kraju kada su mi rekli samo kakvi se materijali koriste, to sigurno nije na kraju bilo nesto previse skupo.
Todor Markovic
Koliko je samo meni poznato, fug masa je u svakom slucaju nesto za sta i u sta mozete da imate puno poverenje. Drugacije posao i ne moze da se radi.
Nikolina Pantelic
Kako god da okrenete ili da pokusate da ustedite, fug masa je ipak nesto na sta mozete da potrosite bas dosta novca.
Janko Zivanovic
Fug masa je uvek bila skupa tako da uvek treba da vodite racuna o tome kome prepustate da sa njom radi.
Jana Stankovic
Ako mene licno pitate, po pitanju fug mase, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da brinete.
Petar Jankovic
Licno mislim da je po pitanju fug mase, ubedljivo najbolje resenje da posetite neku od proverenih gvozdjara u Beogradu i da po tom pitanju ne birate puno.
Biljana Brankovic
Po pitanju fug mase, ubedljivo je najbolje kada biste posetili A.E.S. To je onda sigurno mesto u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Kada se radi kupatilo nekako mi se cini da je fug masa definitivno nesto sa cime je potrebno da se pazljivo radi kako ne bi bilo nekih vecih problema.
Marko Petrovic
Nesto sam se bas relatvno skoro raspitivao oko cena i bas sam se iznenadio koliko fug mase zapravo kostaju. Cene su bas razlicite ali generalno poprilicno skupe za nas standard.
Dusan Markovic
Masa za fugovanje je sastavni deo keramicarskih radova. Pri tome ukoliko planirate da koristi neku kvalitetnu masu za fugovanje,najbolje je da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem.