Kontakt podaci za vašu firmu

Iznajmljivanje Drona

  • 1
5.0 | 1 ocena
Iznajmljivanje Drona je najbolje rešenje ukoliko želite da snimite reklamu, muzički spot, venčanje ili neki drugi događaj iz vazduha. Naše letelice za snimanje imaju full HD i 4k rezoluciju, i mogu se iznajmiti sa ili bez operatera, po naj...
Pročitaj više
Beograd - Srbija
Beograd

HELI production

  • 2
5.0 | 5 ocena
Heli Production je firma koja se bavi snimanjem iz vazduha dronovima bespilotnim letilicama. Snimamo sa najsavremenijim bespilotnim letilicama koje nose filmske kamere RED-Epic i ALEXA mini kamere. Snimci su izuzetno stabilisani jer korist...
Pročitaj više
Lomina 5/2
Savski venac,Beograd
Axel foto store AXEL PHOTO STORE d.o.o. AXEL PHOTO STORE je vodeca prodavnica fotografske opreme u Srbiji, i u regionu. Želimo Vam odlično svetlo! ...
Pročitaj više
Bm Focus Foto oprema...
Pročitaj više
Big apple electronics...
Pročitaj više
BTI company...
Pročitaj više
Color print...
Pročitaj više
Digital world...
Pročitaj više
Ds Foto oprema...
Pročitaj više
Focus photo...
Pročitaj više
Foto Luna...
Pročitaj više
Foto Pticica...
Pročitaj više
Foto Slavija...
Pročitaj više
Hammer foto oprema...
Pročitaj više
Konis foto oprema...
Pročitaj više
Mar artiks foto oprema...
Pročitaj više
MegaphotoCara ...
Pročitaj više
Moneta foto oprema...
Pročitaj više
Popravka digitalnih fotoaparata SS Digit...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

08.05.2017 12:29
Sanja Kekic
Fotografije iz vazduha su nesto sto se ne vidja cesto,zato neka to bude nesto sto ce izdvojiti vas posao ili ulepsati vase slavlje nesvakidasnjim i jedinstvenim kadrovima koje je nemoguce snimiti sa zemlje.
12.03.2017 01:00
Jovica Vitakic
Iznajmljivanje drona moze biti sa operaterima koji upravljaju letilicom i prave snimke. Postoji mogucnost iznajmljivanja drona bez operatera za sve one koji znaju da samostalno upravljaju letelicom.Vreme iznajmljivanja nije ograniceno i moze biti jednokratno ili celodnevno.
12.08.2016 04:49
Milos Topalovic
Vrse snimanje video zapisa i fotografija iz vazduha za vencanja,svadbe,rodjendane,koncerte i slicne manifestacije,promotivne i muzicke spotove.Jedinstveno iznajmljivanje drona u Beogradu,sve preporuke.
07.08.2015 04:22
Jelena Roncevic
Ukoliko su Vam potrebni stativi za rasvetu, studijska blic rasveta ili nešto drugo od foto opreme, toplo ih preporučujem kolegama!
10.04.2015 10:57
Kristina Maric
Postovani, imam studio za produkciju filmova, potrebna mi je studijska blic rasveta i stativi za rasvetu. Zanima me koja je cenan i uslovi placanja?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TEHNIKA Foto oprema