Kontakt podaci za vašu firmu

HELI production

  • 2
5.0 | 5 ocena
Heli Production je firma koja se bavi snimanjem iz vazduha dronovima bespilotnim letilicama. Snimamo sa najsavremenijim bespilotnim letilicama koje nose filmske kamere RED-Epic i ALEXA mini kamere. Snimci su izuzetno stabilisani jer korist...
Pročitaj više
Lomina 5/2
Savski venac,Beograd

Pre 56 min poslednji put pozvana firma

Axel foto store AXEL PHOTO STORE d.o.o. AXEL PHOTO STORE je vodeca prodavnica fotografske opreme u Srbiji, i u regionu. Želimo Vam odlično svetlo! ...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

08.05.2017 12:29
Sanja Kekic
Fotografije iz vazduha su nesto sto se ne vidja cesto,zato neka to bude nesto sto ce izdvojiti vas posao ili ulepsati vase slavlje nesvakidasnjim i jedinstvenim kadrovima koje je nemoguce snimiti sa zemlje.
12.03.2017 01:00
Jovica Vitakic
Iznajmljivanje drona moze biti sa operaterima koji upravljaju letilicom i prave snimke. Postoji mogucnost iznajmljivanja drona bez operatera za sve one koji znaju da samostalno upravljaju letelicom.Vreme iznajmljivanja nije ograniceno i moze biti jednokratno ili celodnevno.
12.08.2016 04:49
Milos Topalovic
Vrse snimanje video zapisa i fotografija iz vazduha za vencanja,svadbe,rodjendane,koncerte i slicne manifestacije,promotivne i muzicke spotove.Jedinstveno iznajmljivanje drona u Beogradu,sve preporuke.
07.08.2015 04:22
Jelena Roncevic
Ukoliko su Vam potrebni stativi za rasvetu, studijska blic rasveta ili nešto drugo od foto opreme, toplo ih preporučujem kolegama!
10.04.2015 10:57
Kristina Maric
Postovani, imam studio za produkciju filmova, potrebna mi je studijska blic rasveta i stativi za rasvetu. Zanima me koja je cenan i uslovi placanja?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Foto oprema